- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Не ви ли писна?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Ei sega gledah novinite , porednoto dete nahapano do smart ot ku4eta.I nqkakvi prodaljavat da se jalvat da ne ubivat uli4nite ku4eta .A kak nqma tva e napravo ujasno momi4enceto ve4e go e strah da izliza ot vka6ti.NE E LI SRAMOTA
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Има едно решение - пайове от кучета,
дали ще върви бизнеса, как мисилте?

“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
mai si prekalil s Swiny Tod nali ?Първоначално написано от Schwarz_Blume_B
I temata e napulno seriozna bez ebafki za6tot na sedmica ima okolo 2 nahapani deca ,bez da govorim za vazrasnite
Шапкарю .....
Имам женски полови белези!Първоначално написано от hex_girl

Иначе, що бе страхотна идея си е....
А, относно проблема, то си го има от години ...
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Y na6e selo nema opraviq nerazbrahte li, to 6teha da gi prebirat pak da gi prespivat drun drun i kvo pak prodaljavat da dav4at horata

Вие тъпи ли сте?!
Как може да кажете,че трябва да убият кучетата?!
Вие хора ли сте?!
Според мен ВИНОВНИ са УПРАВНИЦИТЕ!!!!
Нали важната им работа е да ни пазят и бля бля...
мен ме е хапало улично куче..преди година,година и половина някъде.
както си вървях-ей така,без нищо да му правя- ме захапа за крака.
после кви ваксини,кво нещо е докато не се уверят,че си добре...
а и 2 месеца след това накуцвах и крака адски ме болеше.
имам и белег много голям..
пък и какви големи кучета има /не само бездомни/,които ги пускат по улиците.
не е шега работа това.
Мамайм оправа ако мога сичките ще ги застрелям барабар с кучетата който обича кучета да си ги гледа.Аз напримерно имам куче но го искарвам само със синджира.

x
hm nima e po hubavo primerno nekvai nenormalni babki deto hranqt uli4nite ku4eta i gi sabirat po kvartalite i se obarzzuvat gludnici koito kato ni6to mogat da te izqdatПървоначално написано от *Звездичка
Шапкарю .....
Първоначално написано от mindphaser
Нямах точно това предвид...
Исках да кажа,че тази злоба няма да доведе до никъде...
За пример мога да дам избиването на вид вълци в Северна Америка,защото тъпите селяни си мислели,че вълците им нападат овчиците...
Само за няколко години са заличили един животински вид!!!
И не казвам,че така ще се случи и тук...но показвам безотговорността на глупаците,наречени хора!!!
samo deto ku4etata ne sa iz4zva6t vid i nie ne si mislim 4e hapqt decata a te naistina GO PRAVQT !!! Ne mi preigravaite kato prirodo za6titnici ,za6toto v slu4eq problema ne e takuv . Za bezdomnite ku4eta sme vinovni nie i nie trqbva da se pogrijim .Първоначално написано от *Звездичка
Шапкарю .....

x
Кучетата не са ти виновни.Не са тези, които имат разум и т.н...Адски ограничено е да мислиш, че са виновни и трябва да се убиват.
Виновни са тези, които не си вършат работата, които не взимат мерки да не се разхождат злобните по улиците, че не всички ги кастрират и т.н.
И, ако не си гледала новините, глутница кучета беше нападнала някой, обаче хората нищо не могат да направят, защото там няк`ва си жена ги пуска, все едно ги осиновява...
[quote="hex_girl"][quote="*Звездичка"]Можеш ли да четеш?!Първоначално написано от mindphaser

Първоначално написано от koalka
Ето човек,който не е с ограничено мислене!!!
Разгеле....
[quote="*Звездичка"][quote="hex_girl"]v konteksta zvu4e6e ina4eПървоначално написано от *Звездичка
Шапкарю .....
Първоначално написано от hex_girl
Мммм...не!

Преди месец имаше подобна тема.Първоначално написано от *Звездичка
Няма смисъл пак да я обсъждаме, тук са герои (еххх колко обичам тая думичка), които си мислят, че те могат да определят кой да живее и кой не.
Колкото и да им обясняваш те си знаят - кучетата са им виновни на тях.
И едва ли не няма друго решение, освен да се избиват. И не, това не е решение и не е правилно.
За кучетата трябва да има приюти и някой да се грижи за тях. Само че никой не си мърда пръста, за жалост...
бтв скоро ще има протест..
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ами да...на хората им е най.лесно да си набележат жертва и карай да върви...Първоначално написано от Lady Death
Но дано някой ден да се осъзнаят и най-важното - да не е прекалено късно....
А за протеста...много ми се иска да дойда...ама не мога...ъх...
Va6eto e 4isto 4ove6ko licemerieПървоначално написано от *Звездичка

Шапкарю .....
Първоначално написано от hex_girl
Ххахах....не ме разсмивай!
А не е ли егоизъм това да се подлагат на избиване невинни животни,забележете,за благото на хората,господарите на света....бля...
ЕГОИСТИ!!!
Ne vqrvam v horata kato za vis6a rasa i taka natatak nie sa6to sme jivotni kato drugite .No zamisli se kakvo stava kogato v edno stado drugi jivotni izbivat malkite im izbivat gi slu4eqt e sa6tiq.Pomislete malko predi da pi6ete.Pak i problema s ku4etata sme si go sazdali sami i sami trqbva da se opravim .I dokato ima hora deto si kopuvat ku4eta i kato im pisne gi hvarlqt ,a ina4e se pravqt na golemi prirodo za6titnici ,6te ima i problem s ku4etataПървоначално написано от *Звездичка

Шапкарю .....
е,то няма как да избият всички улични кучета,и не е нужно.
просто всички да ги приберат в кучкарници и оттам нататък добрички и грижовни хора като Звездичка* и Lady_Death да си ги взимат за домашни любимци,да се грижат за тях и да не ги пускат по улиците.
би било добре,а?
ама няма как да стане,щото нали знаете,държавата е калпава.
ше хапят/убиват хората,а разни там природозащитници да ги защитават....
е не знам кучешкия или човешкия живот е по-важен за вас.
Първоначално написано от extreme_
Ха-ха-ха....
И какво като се застъпваме за тях...?!
По тази логика дай да избием лъвовете,`щото са нападали хора,да унищожим всички хищници...нека сме си само ние и тревопасните...докато не ги изядем...