.
Отговор в тема
Страница 8 от 10 ПървиПърви ... 45678910 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 248
    Мега фен Аватара на teenems
    мм да
    едни маратонки на найк
    горнище и къси гащи на адидас
    дънки ,тениски,потници,колан,къси гащи на Кенвело
    пуловер на Тали Вейл
    разни пуловери и тениски на Теранова
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    Пловдив
    ^ дрехи от Теранове не са маркови дрехи,все едно да кажеш,че Рънърс са маркови кецове
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Фен
    Град
    Варна бе, лек !
    Гепи кинти, гепи гепи кинтиииии, скоро няма ми зимат бентли.

Начи да ви обесня когато бях по малък положението вкъщи беше малко сиромашко и аз носех булдозерки и рънърски..... и супер мн харесвах Circa, Emerica & Element(но нямах възможност да си ги купя). И аз си казвах аааа за ко да давам 160 лв. за кецове Circa като мога да си купя 3 чифта рънърски. Сега е малко по различно започнах да работя, като цяло вече има повече кинта и не помня от кога не съм си зимал нещо немарково и мисълта ми е че самата марка говори доста за самия човек и хората та приемат доста по насериозно. Например я някой от вас да излезе с пазарски адибаси..... и я излез тениска energie, дънки дизел, обувки converse.... и т.н. да видим каква ще е реакцията на хората, пък да не говорим за непознати или с хора с който те първа ще се запознавате там е от съществено значение.

ПИИС. надявам се да не ме храните много след това мнение но се надявам че ще има и други които ще ме подкрепят. Приемете го като съвет по добре си земете марковите кецове Circa отколкото 3-те рънърски.

Цитирай Първоначално написано от teenems
    мм да
    едни маратонки на найк
    пуловер на Тали Вейл

tally weijl , terranova `n kenvelo не са маркови .. смис за мен не са .. макарче в тайли вейл най-биват : ))

Блузка Nike ,маратонки Nike ,анцунг Adidas ,чанта Chloe

Това са нещата които смятам за маркови

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от iashxui
    Цитирай Първоначално написано от teenems
    мм да
    едни маратонки на найк
    пуловер на Тали Вейл

tally weijl , terranova `n kenvelo не са маркови .. смис за мен не са .. макарче в тайли вейл най-биват : ))

а Кенвело не е ли ..
    пфф тая марка е супер известна и със супер качествена стока.
    за вас марково е само Адидас ,Найк и Пума .. пфф
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от LipSoFAnAnGel
    За мен темата е тъпа....какво да се хваля какво имам и какво не!
    съгласна съм ... в крайна сметка нали знаете че маймуната облечена с армани пак си е маймуна... не обиждам никой просто казвам че марката не е от такова значение важни са моделът и материята и ест най-важното как изглеждаш в дадената дреха...
    > по темата : "марковите" ми дрехи са купувани само в "дрехи 2ра употреба" и да имам такива не умишлено подбирани по марка

converse; paolo boticceli; victoria's secret; jetan; paolo feretti; christian audigier;

сега само за тея се сещам

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Ооо да,пълна съм.Костюми Armani,Yves Saint Laurent,рокли Chanel,блузи Jean Paul Gaultier,панталони John Galliano,палта Christian Dior...
    Направо дизаинерите се бутат,кои да ми подари пръв нещо от новата си колекция...

ПС: Егати тъпата тема...
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Град
    Near To Hell
    Не е важно да са маркови а да ми харесват
    I have super powers i just don't wanna show you.^^

Цитирай Първоначално написано от Robe
    Гепи кинти, гепи гепи кинтиииии, скоро няма ми зимат бентли.

Начи да ви обесня когато бях по малък положението вкъщи беше малко сиромашко и аз носех булдозерки и рънърски..... и супер мн харесвах Circa, Emerica & Element(но нямах възможност да си ги купя). И аз си казвах аааа за ко да давам 160 лв. за кецове Circa като мога да си купя 3 чифта рънърски. Сега е малко по различно започнах да работя, като цяло вече има повече кинта и не помня от кога не съм си зимал нещо немарково и мисълта ми е че самата марка говори доста за самия човек и хората та приемат доста по насериозно. Например я някой от вас да излезе с пазарски адибаси..... и я излез тениска energie, дънки дизел, обувки converse.... и т.н. да видим каква ще е реакцията на хората, пък да не говорим за непознати или с хора с който те първа ще се запознавате там е от съществено значение.

ПИИС. надявам се да не ме храните много след това мнение но се надявам че ще има и други които ще ме подкрепят. Приемете го като съвет по добре си земете марковите кецове Circa отколкото 3-те рънърски.
    Много си прав за всичко.Моят въпрос е обаче,защо заради дрехите трябва да се правим на такива каквито не сме?Трябва да си купя оригинални маратонки за да ме приемат в дадена компания ли?
    СУпер тъпо е!Не всеки има възможности за маркови дрехи.А пък и да има,защо трябва да избираме и да преценяваме хората по дрехите им,а не по акъла и делата им?
    Ако гледате парите и дрехите,то сте егати ограничените хора !
    Моят приятел е точно обратното.Досега винаги е бил с Adidas,Nike,Puma,Thimberland,а сега казва че вече не му пука с какво ще е ! Може бо това е също до време.И аз си купих на адидас анцунг и маратонки и кво,-пак си нося обикновенните анцунзи ,а този на адидас си седи в гардероба ми!

Град
    в света на приключенията ..
    UB jeans;Адидас;Пума;Армани;converse и др.

Голям фен Аватара на stelit0
    аз имам очила версаче,потник на серджо тачини, ботуши на франко феручи(не е много марково но реших да ги спомена) а и като си копучам дрехи гледам как ми стоят и дали са качествени това е по важното а не дали са маркови.

Фен
    Град
    Варна бе, лек !
    Трябва да си купя оригинални маратонки за да ме приемат в дадена компания ли?
    Не.
    1. Естествено че ще си купиш маркови маратонки защото със сигурност ще са по-качествени и с по-хубав дизайн от сяка друга НЕмаркова маратонка.
    2. За тази маратонка ще дадеш +50-60 лв. и ще ти е мн-яко вътрешно защото знаеш че правиш правилния избор и че ще ти държи поне 2-3 пъти повече (аз съм имал обувки Replay който ги носих година и половина) от всяка една друга НЕмаркова маратонка.

Същото е и с дрехите дадох маратонките за пример защото ги спомена 1ва.

Не.
    1. Естествено че ще си купиш маркови маратонки защото със сигурност ще са по-качествени и с по-хубав дизайн от сяка друга НЕмаркова маратонка.
    2. За тази маратонка ще дадеш +50-60 лв. и ще ти е мн-яко вътрешно защото знаеш че правиш правилния избор и че ще ти държи поне 2-3 пъти повече (аз съм имал обувки Replay който ги носих година и половина) от всяка една друга НЕмаркова маратонка.

Знам ,че марковото е по - качествено!За обувките специално ,защото имам маркови маратонки.За дрехите не мога да кажа нищо относно качесвто,но за маратонките да по -качествени са.Но съгласи се ,че и другото което казах също е вярно!Всеки те гледа с какво си облечен и по това те преценяват.Защо трябва да е така?Вярно е марковите обувки и маратонки са по- качествени,но имам и едни ботуши ,които не са маркови ,но ме изкарват вече втора година.Просто кожата им е уникална,а са български не са маркови и не струват кой знае колко.

Другот0о нещо с което не ще се повторя,а ще се потретя дори.Колко магазини има в България на Versace ,D&G и т.н. ,че всеки да казва че има техни дрехи.Господи!!!!!!!!!МАй не си давате сметка, че една проста блуза на Versace струва колкото заплатата на повечето от родителите тук ( не вярвам във този форум да са се завъдили богаташки деца и да бездействат ).ТОва е другото ,което ме дразни ,че пазаруват от някакви подобия на БУТИЦИ и да речем нашумелите paolo botticelli и си мислят ,че са много маркови!!
    НЕ се дразня от това,че имате маркови дрехи!И аз имам някой маркови неща!Дразня се от това, че всеки си надценява дрехите !Имали дрехи на Versace.Хубаво ако един го каже ще му повярвам,но всеки втори го казва.Как да повярвам,като вече казах колко струват техните дрехи!

Град
    София
    ^ Тук не видях някой да е казал, че има Версаче. Пък и не са им толкова скъпи тениските, айде са

Цитирай Първоначално написано от Ufff
    ^ Тук не видях някой да е казал, че има Версаче. Пък и не са им толкова скъпи тениските, айде са
    Не говоря само за Versace ,ами за D&G,Prada,KC,Armani и т.н.Които са истински и маркови ,а не адидаси,найкове и т.н. защото за запада това не е марково,а облекло за вкъщи.Хубаво ще си купиш една блуза,но да ми говорят за дънки ,много блузи и т.н.....моля ти се!Да не говорим ,че в България магазин на Versace има доколкото знам във София и Варна.За другаде незнам ,може и да има!

Няма да цитирам имената им ,а само това което са писали и всичкото това е само от първите три страници,повече не ми се четеше:

Блузки на Версаче и D&G,лятно потниче на Армани,Армани-очила,Версаче-очила.За други може и да имам,ама сега не се сещам.Иначе дрехите според мен не определят човека.

eee nema li nekoi s markite D&G,PRaga..

Aми на D&G имам дънки

Christian Dior , D&G , Levi's , Diesel , Ferre , Replay , Terranova , united colors of beneton , Rosso ( италианска марка за официални тоалети) , Benito Rossi , мисля , че са това ако съм забравила нещо ще го добавя Smile

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от deni4eto
    Цитирай Първоначално написано от Ufff
    Не говоря само за Versace ,ами за D&G,Prada,KC,Armani и т.н.Които са истински и маркови ,а не адидаси,найкове и т.н. защото за запада това не е марково,а облекло за вкъщи.Хубаво ще си купиш една блуза,но да ми говорят за дънки ,много блузи и т.н.....моля ти се!Да не говорим ,че в България магазин на Versace има доколкото знам във София и Варна.За другаде незнам ,може и да има!

Няма да цитирам имената им ,а само това което са писали и всичкото това е само от първите три страници,повече не ми се четеше:

Блузки на Версаче и D&G,лятно потниче на Армани,Армани-очила,Версаче-очила.За други може и да имам,ама сега не се сещам.Иначе дрехите според мен не определят човека.

eee nema li nekoi s markite D&G,PRaga..

Aми на D&G имам дънки

Christian Dior , D&G , Levi's , Diesel , Ferre , Replay , Terranova , united colors of beneton , Rosso ( италианска марка за официални тоалети) , Benito Rossi , мисля , че са това ако съм забравила нещо ще го добавя Smile
    Права си, Версаче има в София и Варна. Само че някой като каже че има Армани или СК и има уаууу.. Всъщност всяка марка има различни линии, т.е. мнооого евтини, особено ако се купуват извън БГ. Както тениските на Версче за които спомена, всъщност са Версаче Спорт или Версус които имат голяма разлика от Версаче рокли и чанти по хиляди левове. Пример ти давам - тениските на Риплей са около 150-200 лв по принцип в БГ, еби му майката, аз мога да си взема 5 на Армани за тея пари от оригинален магазин, но от евтините им линии.

Идеята ми беше, че маркови дрехи е мн субективно понятие

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    който и да е казал ,че има Версаче и Армани (говоря за себе си, за др не знам)не го е казал с цел хвалене, ако не забравяте темата е такава...

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Град
    In the middle of Nowhere
    Не.Всичките ми дрехи са от Теранова и Кенвело..Но не мисля,че марката е най-важна,а дали ти стои добре дрехата и как се чустваш с нея
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    който и да е казал ,че има Версаче и Армани (говоря за себе си, за др не знам)не го е казал с цел хвалене, ако не забравяте темата е такава...
    да знам каква е темата..
    въпроса и проблема са ми други!казвам ,че се преувеличава,а не че се хвали!
    както и да е Ufff горе долу ме разбра

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    окей

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Голям фен
    Имам оригинален бял анцунг на Пума
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Фен
    Град
    Варна бе, лек !
    Цитирай Първоначално написано от deni4eto
    Не.

Знам ,че марковото е по - качествено!За обувките специално ,защото имам маркови маратонки.За дрехите не мога да кажа нищо относно качесвто,но за маратонките да по -качествени са.Но съгласи се ,че и другото което казах също е вярно!Всеки те гледа с какво си облечен и по това те преценяват.Защо трябва да е така?Вярно е марковите обувки и маратонки са по- качествени,но имам и едни ботуши ,които не са маркови ,но ме изкарват вече втора година.Просто кожата им е уникална,а са български не са маркови и не струват кой знае колко.

Другот0о нещо с което не ще се повторя,а ще се потретя дори.Колко магазини има в България на Versace ,D&G и т.н. ,че всеки да казва че има техни дрехи.Господи!!!!!!!!!МАй не си давате сметка, че една проста блуза на Versace струва колкото заплатата на повечето от родителите тук ( не вярвам във този форум да са се завъдили богаташки деца и да бездействат ).ТОва е другото ,което ме дразни ,че пазаруват от някакви подобия на БУТИЦИ и да речем нашумелите paolo botticelli и си мислят ,че са много маркови!!
    НЕ се дразня от това,че имате маркови дрехи!И аз имам някой маркови неща!Дразня се от това, че всеки си надценява дрехите !Имали дрехи на Versace.Хубаво ако един го каже ще му повярвам,но всеки втори го казва.Как да повярвам,като вече казах колко струват техните дрехи!
    Ем, и ти си права и за някой неща... ОК !

Поне аз никога не съм се хвалел с дрехите си просто знам как да се обличам с стил, марка, вкус... в зависимост къде съм, с кой съм и какво правя, ама някой като дойде и ми каже "ъъъ и ко ся голям катил кат носиш тфа и тфа....." и ми стаа супер тъпо и ми иди да го наредя едно хубаво сеш. Пък да има ги и другата крайност някфи богаташчета дет само са хвалят (особено при вас жените с марковите си дрешки и им е фикс идея да ходят по бутици....... Специално за версаче и на мене не ми допада като марка много е официална и не ми допадат моделите а и е мн скъпа.

Фен
    Град
    Варна бе, лек !
    Които са истински и маркови ,а не адидаси,найкове и т.н. защото за запада това не е марково,а облекло за вкъщи
    Точно, за това намразих адидас ......... _)_

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си