Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
Цитирай Първоначално написано от VampireGirl666
Не нападайте момчето и не се подигравайте.Наистина има такива хора.А това,че някой хора искат да четат случки,защото няма какво да правят е под всякаква критика.Щом им се чете толкова да прочетат една книга.Момчето е написало темата,за да намери такива,като него,а не за цирк и за излишни коментари.Всички гледате с недоверие към темата,защото всички си мислите,че не може да съществуват хора с по-големи способности и свръх сили.Като не вярвате,поне не разваляйте темата с излишните си подигравателни коментари.
Тая па,много си отворена.Убедена съм,че шери те води с 2 вагона книги,а аз - да не говорим.
Ние тук сме като Тома Неверни - ако не бръкнем с пръст в раната(в случая докато не чуем 'реални' необясними случки) ще се ебаваме колкото си искаме.
И аз имам дежа вюта,и моите сънища се сбъдват.Днес ще предизвикам вселената чиниите да се измият сами или сестра ми да поеме самоинициатива,ноо дори и висшата сила е безсилна пред това предизвикателство.
Ако имам успех ше ви кажа утре,че и аз съм индиго.Тогава ще се съберем 3мата чудодейци и ще свалиме правителстото.
не се ебавай така
ше викнат тия братята мутанти от X-Men
и майката си е ебало