- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ненормален живот...
Има деца индиго, но вие едва ли сте от тях![]()
ПП: Вятъра вчера вие ли го направихте![]()
Тая па,много си отворена.Убедена съм,че шери те води с 2 вагона книги,а аз - да не говорим.Първоначално написано от VampireGirl666
Ние тук сме като Тома Неверни - ако не бръкнем с пръст в раната(в случая докато не чуем 'реални' необясними случки) ще се ебаваме колкото си искаме.![]()
И аз имам дежа вюта,и моите сънища се сбъдват.Днес ще предизвикам вселената чиниите да се измият сами или сестра ми да поеме самоинициатива,ноо дори и висшата сила е безсилна пред това предизвикателство.![]()
Ако имам успех ше ви кажа утре,че и аз съм индиго.Тогава ще се съберем 3мата чудодейци и ще свалиме правителстото.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
на мен пък ми се случва понякога като сънувам нещо, то да се сбъдва след известно време![]()
бе аз съм дете-феномен бе кво знайте вий![]()
хеййй и азПървоначално написано от LittLe{}BuNnY
![]()
![]()
абе явно всички тук сме деца-феномени![]()
![]()
не се ебавай такаПървоначално написано от ABSOLUT`me
ше викнат тия братята мутанти от X-Men
и майката си е ебало![]()
Деца - индиго, деца -кристали, деца -педали. Бе деца без работа! Я да помагате на мама в домакинската работа!
Grumpy old madman
Т'ва не е фешън бе... дете-индиго... баси глупостите.
Ако искаш да си готин - дете-ебач![]()
Някой яко се е филмирал май а?Първоначално написано от one_teen
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...Това го има в доста от филмите със супер героите
...
Та по въпроса - нещо може да се случи така е и на мен ми се е случвало хиляди пъти да си го помисля и да стане, обаче останалите милиони които не се получава не се броят така ли ? Това е по-скоро интуиция, "Шесто чувство" ..не ми се вярва да си няква "имба"
ПС. Аз наистина мисля че lunatic- е Х-ман..Видяхте ли снимката!?!?!?! Моля те кажи ми как и аз да стана Х-ман![]()
The Spark
Аз не мога да разбера цялата злоба,която се излива!
Друга работа нямате ли си?
Момчето,още в първият си пост,каза,че създава отчасти темата,за да се свърже с други такива..
Аз съм сигурна,че,ако намери някое от "тях",ще се познаят взаимно.
Няма да философствам,няма да се карам с никого,но вместо да си губите времето в подигравки,обсъждайки неща,които явно не ви засягат,просто пишете за неща,които ви вълнуват,в други теми..
Бъдете малко по-добри,с тази злоба до никъде няма да стигнем...
If the road ahead is not so easy
Our love will lead the way for us
Like a guiding star
I'll be there for you if you should need me...
Мисля,че прекалявате с телевизията.Никак не е на добре,а най-малкото,ако самичка си вярваш.
Окей,предвиждам,че след малко ще ми се допишка.Не съм ли велика?!![]()
П.С.А с метли летите ли?![]()
Моля някой модератор да заключи темата!!!Явно повечето тук са недорасли за това!Това е вид еволюция...щом не го разбирате,проблема си е ваш!!!
Дежа вю му се вика.Първоначално написано от Emo Doll
What you give is what you get!
na vseki se e slu4valo.. -_-Първоначално написано от Desi_etnies
az li4no poznavam dete-indigo, za tqh se govori, 4e sa zatvoreni v sebe si i ne mogat da ob6tuvat s deca/hora, razli4ni ot tqh samite..
Проблема далеч не е наш, май е твойПървоначално написано от one_teen
. Еволюция - радиация се тая..
Не изливам "злоба" просто ми е забавно![]()
The Spark
ПРЕДИ ДА СЕ ЗАКЛЮЧИ ТАЯ ТЕМА, аз искам да кажа нещо! Не сме ние виновни, не сме злобари, нито гадняри! Авторът е виновен и сега ще ви кажа защо!
Това е един форум, в който се разискват проблеми! Най-често става дума за скъсани презервативи или хора, ревящи, че гаджетата им ги оставили.
Всичко е що-годе еднообразно и хората малко или много търсят нещо интересно! Авторът съвсем съзнателно е пуснал тая тема и е съзнавал, че ще породи интерес! Близо до акъла е, че това е интересна за дискусия тема, която ще привлече вниманието. Все пак това е форум, целта е да се разисква някаква тема, а не е сайт за запознанства, ако е търсел съмишленици, да беше писал във флиртче.ком или в аха.бг!
Аз съвсем добронамерено го накарах да сподели нещо, а той изтъкна някаква неоснователна причина, която ме кара да мисля, че този човек не е такъв за какъвто се представя, а вероятно просто се опитва да привлече внимание. Никой нямаше да го разпознае, никой нямаше да му направи нещо заради способностите му, а той все бяхаше от въпросите какво му се е случило и само повтаряше, че чел книги. Окей, хубаво е, че си чел, но не можеш да очакваш, че след това, което писа, няма да има любопитни хора! И не сме егоисти или гадняри за това, а сме нормални хора! С поведението си явно целиш да ни покажеш, че си по-горе от нас, че не заслужаваме отговорите ти, едва ли не, че трябва да се молим за вълшебните ти истории!Нямам друго обяснение за отказа ти, ако наистина тея неща се бяха случили и ти беше скромно и добро момче, нямаше да пускаш тема, а после да потъваш в мистерия и все пак да изтъкваш, че много си чел!
ГРОЗНО е да твърдиш, че не си искал да споделяш, а само да намериш хора като теб. Сам започна в темата да споделяш, ето твоя си цитат:
а после очакваш никой да не те пита за нещо по-подробно! Глупаво е да казваш, че те е страх някой да не прочете това, ти си скрит зад някакво име и аватар, за Бога! Няма ти телефонния номер във форума! Още повече, че думите ти в другия пост : "Това е вид революция!"До тук,що годе нормално...и сега започва странното!С другият човек,който намерих,се опитахме да направим нещо,което вече,наистина не е нормално...Опитвахме се да контролираме разни други неща...като климата,или да накараме,някой да направи нещо...без да му казваме...само с мисъл!И такива неща...И се получи....не може,да еп росто съвпадение,много,много пъти опитвахме,и все ставаше! Shocked
Ами като е революция, бъди добрия месия и ни светни- да, нас, простосмъртните и низши люде, барем сме се докоснали до божеството на Висшия разум.
Досега гледах съвсем сериозно на темата, преди търсех информация в нета за такива случаи с деца, беше ми интересно да те изслушам и да чуя нещо ново, но явно нямаш какво да споделиш и е по-лесно да изкарваш нас виновни и да искаш да заключват темата! Не ти прави чест.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
nqkolko 4oveka spomenaha 4e sa 4eli knigi po vaprosa da mojete da mi kajete avtorite i zaglaviqta za6tot naistina mi stana int
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
^^ mrs mnogo za linka
a za6to pa tapanari tva e ne6to koeto mojeda grabne vnimanieto i SAMO kato teoriq
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Обоснови коментара си.Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Аз държа автора да отговори на моя предпоследен пост!