ПРЕДИ ДА СЕ ЗАКЛЮЧИ ТАЯ ТЕМА, аз искам да кажа нещо! Не сме ние виновни, не сме злобари, нито гадняри! Авторът е виновен и сега ще ви кажа защо!
Това е един форум, в който се разискват проблеми! Най-често става дума за скъсани презервативи или хора, ревящи, че гаджетата им ги оставили.
Всичко е що-годе еднообразно и хората малко или много търсят нещо интересно! Авторът съвсем съзнателно е пуснал тая тема и е съзнавал, че ще породи интерес! Близо до акъла е, че това е интересна за дискусия тема, която ще привлече вниманието. Все пак това е форум, целта е да се разисква някаква тема, а не е сайт за запознанства, ако е търсел съмишленици, да беше писал във флиртче.ком или в аха.бг!

Аз съвсем добронамерено го накарах да сподели нещо, а той изтъкна някаква неоснователна причина, която ме кара да мисля, че този човек не е такъв за какъвто се представя, а вероятно просто се опитва да привлече внимание. Никой нямаше да го разпознае, никой нямаше да му направи нещо заради способностите му, а той все бяхаше от въпросите какво му се е случило и само повтаряше, че чел книги. Окей, хубаво е, че си чел, но не можеш да очакваш, че след това, което писа, няма да има любопитни хора! И не сме егоисти или гадняри за това, а сме нормални хора! С поведението си явно целиш да ни покажеш, че си по-горе от нас, че не заслужаваме отговорите ти, едва ли не, че трябва да се молим за вълшебните ти истории! Нямам друго обяснение за отказа ти, ако наистина тея неща се бяха случили и ти беше скромно и добро момче, нямаше да пускаш тема, а после да потъваш в мистерия и все пак да изтъкваш, че много си чел!

ГРОЗНО е да твърдиш, че не си искал да споделяш, а само да намериш хора като теб. Сам започна в темата да споделяш, ето твоя си цитат:
До тук,що годе нормално...и сега започва странното!С другият човек,който намерих,се опитахме да направим нещо,което вече,наистина не е нормално...Опитвахме се да контролираме разни други неща...като климата,или да накараме,някой да направи нещо...без да му казваме...само с мисъл!И такива неща...И се получи....не може,да еп росто съвпадение,много,много пъти опитвахме,и все ставаше! Shocked
а после очакваш никой да не те пита за нещо по-подробно! Глупаво е да казваш, че те е страх някой да не прочете това, ти си скрит зад някакво име и аватар, за Бога! Няма ти телефонния номер във форума! Още повече, че думите ти в другия пост : "Това е вид революция!"
Ами като е революция, бъди добрия месия и ни светни- да, нас, простосмъртните и низши люде, барем сме се докоснали до божеството на Висшия разум.

Досега гледах съвсем сериозно на темата, преди търсех информация в нета за такива случаи с деца, беше ми интересно да те изслушам и да чуя нещо ново, но явно нямаш какво да споделиш и е по-лесно да изкарваш нас виновни и да искаш да заключват темата! Не ти прави чест.