NE PU6A I NIGOGA NQMA DA PROPU6A![]()
Мидата създава бисер,само когато в нея попадне песъчинка, която и е причинила жестока болка.
пуша.. цигари ми пуша ги защото..вече съм се пристрастила и не мога да ги спра![]()
Вече пушаамн се радвам
всичките ми фр пушат и не искам да ме мислат за тъпа..така че и аз пуша и вече съм голяма
![]()
Да, пуша цигари. Защо ли? От глупост честно казано. Дали си зависим от тютюна - ми не съм, но към навика, да. Решил съм да спирам цигарите, когато си намеря сериозна приятелка, която не пуши и са и неприятни така да кажем. Попринцип знам колко е вредно, че няма и смисъл, загуба на средства, здраве, но това е причината. Наркотици никога не съм ползвал дори и трева.
ако бях заедно с теб ..и ако знаех че пушиш за да не си тъпа пред хората...не за тъпа, а за малоумна щях да та помисля...не че не те мисля за такав и сега...не не...ти наистина не си наред момиче...Първоначално написано от sladky2009
![]()
![]()
![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
1.Малък съм да пуша, пия и т.н (на 13 съм)
2.Смятам НИКОГА да не пуша (за мен това е безпотребно)
Аве и аз така виках "Никога няма да пропуша!","Това е отвратително!",ама гледай ме сега как всеки ден си съкратявам живота
Не съм като по-горната потребителка,да пуша заради '''приятели''![]()
да не тръгнете да ме нападате сега ;д
Ne no sum probvala
пуша само в компания
защо -> приятно ми е да разговарям на по цигара ,а и ме отпуска минава по бързо времето![]()
не не пуша,даже до преди извесно време не бях и опитвала.
преди седмица бяхме се събрали ии останалите пушеха някакви цигари шоколадови ли кви..не разбирам ..и ми предложиха и си дръпнах на няколко пъти.Не мога да кажа ,4е ми хареса,нито,че не ми хареса.Нищо особено не беше...
Не се гордея с това,но не се и срамувам,защото за всяко нещо си има първи път и не е чак толкова голяма работата,за дето си изпушил 1 цигара.Това си е въпрос на избор.За момента не ми трябва да пуша,не ми доставя удоволстви.Да харча пари ,само за да си съкращавам живота,като тези 3 лева на ден мога да ги изхарча за 3 шоколада примерно или да ги пестя .![]()
Никой няма правото да обвинява пушачите,това си е тяхна работа.Но найстина е глупост да пушиш само ,защото е "много яко" или само,защото ще те мислят за "лапе",ако не пушиш!
Пуша от 5-ти клас и не се гордея с това.Отначало започнах заради компанията,казвах си ей ся са лигавя докъто съм с тях ще пуша и какво стана в един момент няма спиранеНо се опитвам малко по-малко да ги намалявам.Когато съм на даскало пуша 4 цигари максимум..От нова година ще станат по 5 лв и се замислям най-сериозно да ги махам .. 5 лв за отрова не ми се дават вече
![]()
Pysha shtot taka iskam az,no nikoga narkotici i treva![]()
asv
Пуша от килешлък и от тъпотия едно време когато бяха модерни пропуших и ся му барам главата да ги откажа почал сам 1 хува програма вийда ми се сносна пак и ще кача някое друго килце![]()
от 7 клас съм пристрастен и вече 5 години нон стоп.
Допреди 1 година си мислех , че няма да мога да ги откажа и затова не съм правил опити. Преди 2 месеца опитах с табекс , ама явно съм пристрастен до крайна степен и не помогна.
Всичко е до психика и воля. Аз бих ги отказал ако усетя , че се отразяват сериозно на здравето ми , а за момента няма такива признаци. Макар ,че специално цигарите е най-добре да се откажат възможно най-рано.
За в бъдеще ще направя методът на баща ми. От силни да минавам на по леки. И в един момент няма да ми се пуши.
След някой друг месец ще го пробвам това.
Пък и джобът ще ми олекне доста , след като (ако) ги откажа. Все пак по 2 кутии и половина пуша на ден
Кръв повръщам , пари не връщам!
не
Суетата.Моят любим грях.
Пуша да ... все пак от нещо трябва да се умре![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Не пуша, защото не ми харесва.
Пушила съм в девети клас за около месец. Реших, че това не трябва да продължава, отворих един учебник по вътрешни, зачетох се за белодробните раци и....дотам беше с цигарките.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
мчи аз пуша за съжеление
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever