- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- ЛеНиви черва!
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Здравйте всички искам да ви помоля за съвет..значи на диета съм ям плодове обаче от малка имам проблем с ходенето по голяма нужда.а знам че като не се ходи редовно до тоалетна не само че се качват килограми аки и ти е тежко на стомаха..
свалих 6 кг обаче не съм ходила до тоалетна от 2 дена и изведнъй от нищото нададох 1 кг ..

пробвах да пия кафе с цигара а в кафето мед обаче не помага ям и кивипри тфа обаче пак никакъв резултат,и активия съм пробвала няма....направо ще се побъркам мн съм раздранителна и се чувтвам подута като балон,а дефакто не ям кой знае какво..преди кивитата ми помагаха обаче ся с тия диети малко намалих количеството им...значи преди бях слаба обаче качих 15 кг и е наложително да отслабна.. МОЛЯ ВИ ЗА НЯКАЪВ съвет какво да зема да поемам та да ида до тоалетна и да се освободя от този товар...

БЛагодаря на всичКи И моЛЯ без ПодиГравКИ това Не е Шега РабОта на НИкой Не го Пожелавам

Купи си английска сол от аптеката
Първоначално написано от Say It Right

ами аз ще ти изброя някои неща които помагат и може да ги редуваш, за да не ти свиква стомаха - сини сливи (сега няма пресни, но може сушени или на компот), овесени ядки, киви или ягоди с прясно мляко (най-добре сутрин н гладно), активиа също помага. Хапвай пове4ко салати и въобще всякакви плодове. И внимавай с диетите, защото това 4е ядаш по-малко, не зна4и, 4е ще ти е по-редовен стомаха,а то4но обратното.
Много е кофти това със стомаха. И аз имам от време на време проблеми, обаче съм забелязала че спорта много помага. Така, че те съветвам да поспортуваш.
Иначе имаше някакви смески като топла вода с мед,мисля че...
В чаша с топла вода(не гореща) се слага една лъжица мед и се пие на гладно като се събудиш.Би трябвало да ти помогне.В краен случай рициново масло.Няма начин да не те разхлабиВ аптеките продават и едни шоколадчета ама незнам до колко действат.
zdr i moite 4erva sa lenivi i 4esto imam problemi.
ima edni 6okolad4eta "komfort" namirat se v aptekite i v magazinite pri stokite za diabetici. Te sa sas slabitelen efekt i pri men deistvat perfektno, btw dori ne sa skapi - kam 0.35 lvprobvai s tqh.. ina4e i s kiselo mlqko, ne ti prepory4vam to4no aktiviq, vyob6te mlqko, 4e na danon mn ne im priznavam produkciqta.