- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Филми за баскетбол
Голяма фенка съм на баскетбола....Някой знае ли филми свързани с баскетбола.Ще съм много благодарна ако ми ги кажеАз съм гледала само Love and basketball и Basketball diaries!
...
Имаше една поредица филми с Ърнест. Ърнест и баскетбол нещо такова. Баскет пак има много. Другата як баскет филм за който се сещам е Космически забивки с Майкъл Джордън и Бъгс Бъни. Комедия, но мене лично ме изпълва. По диемата бяг гледал един баскетболен филм с 1 куче което го пускат като играч, но му забравих името. Ако някой се сеща нека го каже
да за кучето и аз съм го гледала, но не помня как се казваше, а този за ърнест го няма в замунда.....явно името му е другоПървоначално написано от Alabalaportokala
![]()
...
One Tree Hill![]()
и него следя :P
...
и аз се сетих за негоПървоначално написано от LeVski_fen
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
мерси на всички
...
"like mike" i "like mike 2" mn me kefat
a ti igraesh li ?Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
ДаПървоначално написано от leri951023
![]()
...
i az ama ne s1m mn dobra.... a i ne treniram... v el pel nqa otborПървоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
![]()
ujas
![]()
air bud е филма ,който търситеПървоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
![]()
Аз мога да кажа, че играя баскетбол добре..Преди тренирах 2 години, но поради причини се отказах, но сега много искам да почна пак какво е еп пел?Първоначално написано от leri951023
...
Мен много ме кефи "Белите не могат да скачат" Много е эабавен и мисля че ще ти хареса.Заслужава си да го гледаш![]()
Rebound i Rebound 1996 !!!Mn sa qki![]()
Сега се сещам за един филм който даваха по телевизията преди време, но му забравих името. Ставаше дума за един известен и много добър баскетболист, който при една забивка хвана коша, той се счупи, баскетболиста падна и умря. След време показваха едно момче, което много обича да играе и иска да е много добър. И докато играе, там на тренировките, на мачовете му се появява духът на този умрелия баскетболист и му дава кураж. Свежо филмче, комедийка. Който се сеща за какво говоря да каже как се казва филмът.![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Изглежда интересен този филм..айде сети се :PПървоначално написано от summer_love
...
Бъди се казва кучето за него има още филми и за футбола и за волейбола а този за треньора забравих му името имаше го в някой от постовете по-горе наистина е добър филм.Заслужава си...Най-добре напиши в замундата баскетбол или basketball и ще намериш мн![]()
My heart is broke but I have some glue
лелеле аз съм баскетболистка.Имам толкоооооооооова много хахаха чакай да помисля.... ама май ная любим ми е Glory Road много добър филми А,това било мъж (Johanna Man)
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
el pel =>elin pelin tfae grad i jiveq tamПървоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
i e mn gadnooooooooooooo
![]()
daskalicite sa egasi kravite organizirat vs za momchetata i football i basketball
a momichetata ot '95 sa mn dobri ot nashto u-shte na basketball i nito edno momiche ne e treniralo
![]()