- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Презерватив vs противозачатъчниi..или и двете?!?
znam 4e s prezervativ e nai bezopasno,no mn 4esto sam 4uvala 4e se kasat..a za protivoza4ata4nite 4e ne predpazvat ot bolestite..aide po opitnite da kajat koe e nai-bezopasno i ot bremenost i ot bolesti.. ? i nqkoi mi kaza 4e ako piish protivoza4ata4ni i praite seks s prezervativ si e bilo nai dobre... ?
т.7
krem4et0
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Ако си в сериозна връзка с противозачатъчни само. Ако си с непостоянни партньори презервативи.Първоначално написано от Ch0c0la73
Аз правя секс САМО с хапчета и мъжа ми свършва в мен и не съм бременна.
най-доброто решение на проблема завинаги ще си остане Кондома.. Не си купувай някой от 20 ст, а от лев, два..![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
az predpo4itam samo prezervativi i v kraem sly4ai,ako se skasa protivoza4ata4no
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
То това не е противозачатъчно, а спешна контрацепция.
Лично аз пия хапчета, а когато правя пауза - ползваме кондоми.
Бтв. няма особена разлика между Дюрекс и тези от 30 стотинки. Все не се е късал. Дюрекс са ми леко прехвалени, а и за 1 секс като ти отиде 1 кутийка-по-добре да си бях взела блуза от безмитния за тия пари![]()
Ако имаш постоянен и сигурен партньор и си над 18 години, посъветвай се с гинеколог за хапчета. В противен случай не си помисляй.
Ти никога ли няма да се научиш да пишешПървоначално написано от aanitogb
![]()
Първоначално написано от Say It Right
чувала съм,че ако пиеш противозачатъчни и ги спреш почти в 80% от случаите се забременява...нз не искам да пробвампрезерватива си е класика :P
Еми презерватив, така се чуствам по-спокоен отколкото със противозачатачни като пият мацките![]()
презерватив![]()
Не, тя никога няма да разбере, че ескапеле не е противозачатъчно в смисъла на думата, я който го използва. Че не е безобидно...а че е много вредно.Първоначално написано от comics
Тва пък изобщо не е верно ! Презервативи по-добре,според мен !Първоначално написано от -=SonIchka=-
Както вече казаха, с презерватив е по - удобно в началото на връзката. Когато вече стане сериозно, вие си се знаете дали сте здрави или не, и може да се мине на планирана контрацепция![]()
9 клас
ем аз по принцип не харесвам секса с презарватив ама по добре сега от колкото никога и все ще доиди време без.Сега например приятелката ми ползва противозачатъчни,в началото на връзката ползвахме кондоми. Та когата връзката е на сериозни начела и имате доверие един в друг няма лошо от тава да пиеш хапчета стига да не злоопотребяваш с тях.Надявам се да знаете и последствията от тях
Трябва ти презерватив и кадърен партньор, който да знае как да си го сложи и да не се скъса.
Аз съм против противозачатъчните, когато не са предписани от гинеколог за специална нужда, а просто за 'предпазване от бременност'.
Да пиеш противозачатъчни, когато имаш един-единствен постоянен партньор. Аз на 19 (баси написах го ;/...а някога бях на 18 ;\) не знам колко 'постоянни' мога да имам примерно. Презервативът е най-сигурното нещо на тая възраст според мен. Предпазва и от болести, и от бременност. Ако стане фал - винаги можеш да вземеш нещо за спешна контрацепция, стига да не ви става навик да късате презервативи...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Пих над 1 година, спрях ги за 3 месеца, ама не забременях, защото си ползвахме презерватив. Рискът е по-голям, защото докато се регулира от самосебе си цикъла е можеш да си изчислиш овулацията като хората.Първоначално написано от -=SonIchka=-