- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Днешната младеж адски ги е досърбяло ...
На мене ми се струва че не толкова им се е*е колкото искат да се правят на интересни. Но нито не дразни нито ми харесва.
Вярно е, аз на 12 скачах на ластик... Ама то си е и по-здравословно, деПървоначално написано от Anabel
Отколкото да се почнат още малко от 1-ви клас. С букварчетата промоция и по 1 презерватив
И наистина е едно да искат (любопитно им е, вярно), друго е да го направят наистина. И ме дразнят точно тези, които се мислят за "повече" от останалите, защото дори без да осъзнават са жертвали нещо мн ценно.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
тази мисъл е моя запазена марка ! Ще те съдя за нарушаване на авторските праваПървоначално написано от {S}a^N^n{Y}
![]()
Първоначално написано от Say It Right
Хъмм... Аз като бях на 12 пред блока съм си скачала на ластик и съм измисляла нови игри... Но не ми е минавало дори през ума да правя секс. Аз сега съм на 16, верно слу4ва се да ми се иска, но се въздържам. И не мисля че ебането прави хората по интересни или популярни.... Наистина любопитствам но не се чуствам готова...
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Да ме дразнят....не,но са ми смешни.Всеки си преценява кога да го направи,ако ще и на 10,но някои започват да го правят без грам елементарна сексуална култура.И после...бременна ли съмиди ги разбери...
Не ме дразнят, съжелявам ги по-скоро. Непрекъснатите теми от сорта на "Аборт?", "Бременна ли съм?" , "Аз съм на 10 приятеля ми е на 50, да го направим ли?", "Може ли да се забременее така, може ли инак" и така до безкрая ми подсказва колко "трезвомисещи" са децата на тази възраст и колко е "богата" сексуалната им култура. Но в крайна сметка всеки отговаря за действията си...но да не забравяме и последствията и че България е втора в Европа по абортиНека дечурлигата се замислят поне малко(ако могат) и на тая тема преди да се еб*т като зайци
![]()
Първоначално написано от Miss_Perfekt
Изкарват ме извън кожата ми![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Просто попитах дразнят ли виПървоначално написано от skatemore
Drazni me fakta,che mozacite im sa s razmerite na bobeno zarno![]()
Да бе ебаси.. и аз на 12,13 си играх още на игри и през ум не ми е минавало да правя секс.![]()
Днешната младеж,не че ме дразни , а ми е просто много мъчно за нея.Не искам някой ден децата ми да са като тях. Ще кажете, че е до възпитание - но не само. Понякога не стига ако се озоват в неподходяща среда.![]()
ne6to promenqte li s taq tema i ostanalite 10000000000 takiva osven da habim nervite si a?! da praqt kot iskat we ko wi puka da si e*at m****ta pikli te kat stanat na 18 sha varqt na shpagat eto i az se![]()
tei 4e xaxa
uspeh
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Много ме дразнат, бахти неразвитите олигофрени.. Мен и други работи ме дразнат..Аз примерно не пуша и се прибирам от даскало неска.Гледам някъв дето на височина не ми стига даже "оная работа" пуши и се прави на гъзар....Питам го на колко си е..Той на 13.. Мн смешно ми стана..Много хора почват да пушат от тогава така е, ама ако се замислите и го погледнете от страни ще видите колко е тъпо..
The Spark
Ми Дедазнам Аз Съм На 14 и не Ми си Прави Секс Толкова ... Макар Че хормона здраво на бахте... и не мисля че ме дразнят такива хора
![]()
![]()
На автора на темата мога да кажа , че познавам такива "момиченца" на по 13-4 дето ако те фанат ще те побъркат !
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
и мислиш че тва е мн яко или кво, къде отиде морала граден толкова много векове. Просто шото са е модерно да се ебат на 13 14 и сички йок почват. Ама както казах по-горе не ме ебе кой кога се ебе. Те ще си съжаляват след време за това че са "побърквали" големите батковциПървоначално написано от Xtuning
![]()
da drznqt ma te sa o6te lapeta![]()
![]()
Във всяко стадо има черни овци, едва ли ние сме първите. Просто чак сега се обръща внимание![]()
9 клас