.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    На мене ми се струва че не толкова им се е*е колкото искат да се правят на интересни. Но нито не дразни нито ми харесва.

Цитирай Първоначално написано от Anabel
    Много ясно,че ме дразнят.То тука във форума ги има поне 100 хлапенца.Недораснали дечица,които още си играят със кукли барбита тръгнали за секс да ми мислят.Тцтцтц....на къде отива тва поколение.Аз на 12 още на улицата със приятелки си играехме със топка,а пък сега вместо да си играят са тръгнали секс да правят.
    Вярно е, аз на 12 скачах на ластик... Ама то си е и по-здравословно, де Отколкото да се почнат още малко от 1-ви клас. С букварчетата промоция и по 1 презерватив И наистина е едно да искат (любопитно им е, вярно), друго е да го направят наистина. И ме дразнят точно тези, които се мислят за "повече" от останалите, защото дори без да осъзнават са жертвали нещо мн ценно.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    Ha O/\uMn A3 CbM 3eBC!!!
    nedorasnali hlapetiq.......

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от {S}a^N^n{Y}
    Ау много ги мразя тея , още незнаят какво правят ама не можели без това . И като ги видя направо ми се . Те го правят за да са интересни или щото си мислят че само така може да задържат едно момче ,което е тъпо. Айде и аз съм го направила рано (14) и като се сетя си викам колко ли смешна съм била . Понякого имам чувството че след 2 години ще го правят на по 10.
    тази мисъл е моя запазена марка ! Ще те съдя за нарушаване на авторските права
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Цитирай Първоначално написано от Te4Yyy
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Въобще не ме боли кой кога се ебе. Всеки има право на избор, тогава са избрали, тогава са се наебали. После те съжаляват не аз, за кво въобще да ми пука
    +1

+1
    [img][/img]

Хъмм... Аз като бях на 12 пред блока съм си скачала на ластик и съм измисляла нови игри... Но не ми е минавало дори през ума да правя секс. Аз сега съм на 16, верно слу4ва се да ми се иска, но се въздържам. И не мисля че ебането прави хората по интересни или популярни.... Наистина любопитствам но не се чуствам готова...
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Да ме дразнят....не,но са ми смешни.Всеки си преценява кога да го направи,ако ще и на 10,но някои започват да го правят без грам елементарна сексуална култура.И после...бременна ли съм иди ги разбери...

Не ме дразнят, съжелявам ги по-скоро. Непрекъснатите теми от сорта на "Аборт?", "Бременна ли съм?" , "Аз съм на 10 приятеля ми е на 50, да го направим ли?", "Може ли да се забременее така, може ли инак" и така до безкрая ми подсказва колко "трезвомисещи" са децата на тази възраст и колко е "богата" сексуалната им култура. Но в крайна сметка всеки отговаря за действията си...но да не забравяме и последствията и че България е втора в Европа по аборти Нека дечурлигата се замислят поне малко(ако могат) и на тая тема преди да се еб*т като зайци

Re: Днешната младеж адски ги е досърбяло ...

Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    Дразнят ли ви 12-13 годишните момиченца които им се прави секс или смятате че това е нормално.?

Изкарват ме извън кожата ми

Град
    В АдА

Re: Днешната младеж адски ги е досърбяло ...

Цитирай Първоначално написано от skatemore
    Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    Дразнят ли ви 12-13 годишните момиченца които им се прави секс или смятате че това е нормално.?

кво искаш да покажеш с тая тема
    Просто попитах дразнят ли ви

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Drazni me fakta,che mozacite im sa s razmerite na bobeno zarno

hottie
    Guest
    Да бе ебаси.. и аз на 12,13 си играх още на игри и през ум не ми е минавало да правя секс.

Днешната младеж,не че ме дразни , а ми е просто много мъчно за нея.Не искам някой ден децата ми да са като тях. Ще кажете, че е до възпитание - но не само. Понякога не стига ако се озоват в неподходяща среда.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Da draznqt me i HE e noromalno

Цитирай Първоначално написано от comics
    Ако аз ги оправям, не ми пука

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ne6to promenqte li s taq tema i ostanalite 10000000000 takiva osven da habim nervite si a?! da praqt kot iskat we ko wi puka da si e*at m****ta pikli te kat stanat na 18 sha varqt na shpagat eto i az se tei 4e xaxa uspeh
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Много ме дразнат, бахти неразвитите олигофрени.. Мен и други работи ме дразнат..Аз примерно не пуша и се прибирам от даскало неска.Гледам някъв дето на височина не ми стига даже "оная работа" пуши и се прави на гъзар....Питам го на колко си е..Той на 13.. Мн смешно ми стана..Много хора почват да пушат от тогава така е, ама ако се замислите и го погледнете от страни ще видите колко е тъпо..
    The Spark

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Ми Дедазнам Аз Съм На 14 и не Ми си Прави Секс Толкова ... Макар Че хормона здраво на бахте ... и не мисля че ме дразнят такива хора
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

На автора на темата мога да кажа , че познавам такива "момиченца" на по 13-4 дето ако те фанат ще те побъркат !
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    На автора на темата мога да кажа , че познавам такива "момиченца" на по 13-4 дето ако те фанат ще те побъркат !
    и мислиш че тва е мн яко или кво, къде отиде морала граден толкова много векове. Просто шото са е модерно да се ебат на 13 14 и сички йок почват. Ама както казах по-горе не ме ебе кой кога се ебе. Те ще си съжаляват след време за това че са "побърквали" големите батковци

Голям фен
    da drznqt ma te sa o6te lapeta

Град
    София
    Във всяко стадо има черни овци, едва ли ние сме първите. Просто чак сега се обръща внимание
    9 клас

Не знам,според мен не е нормално !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си