- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- приятели-предатели
Най-добрите приятели стават най-големи предатели направи си извода...остави ги не се занимавай с тях
живей си живота не мисли за тях...Добрия приятел сам ще дойде при теб...
оставяй ги тези не им обръщай внимание
Мила, напълно те разбирам. Мен толкова пъти са ме изигравали моите приятелки, че даже не мога да ги преброя. Ясно е, че не е приятно, но от една страна бях доволна, защото разбирам какви са. Опитай се и ти да се почувстваш така. Живота ще ти поднася много предателства и трудности, но не бива да се разтройваш от тях, защото ще станеш много уязвима. Забрави ги тези момичета. Общувай с други и си намери нови приятелки, на които ще можеш да разчиташ. Ти трябва да се радваш, че имаш шестица, така че не оставяй онези момичета да ти развалят настроението. Успех!![]()
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Споко! И аз съм като теб. Просто защото бях отличничка всички започнаха да ми завиждат, започнаха мръсните номера и пр.
Но все пак всяко зло за добро. Поне оттогава се научих никога да не се доверявам напълно. А и разбрах, че всичко рано или късно се връща- след време те също бяха предадени от близък човек.
Така че не се тормози за излишни неща , а просто продължавай напред. Гаранция че всичко ще бъде наред![]()