Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa
Цитирай Първоначално написано от JuSt..dO..iT
Цитирай Първоначално написано от Sweety_Betty
Цитирай Първоначално написано от JuSt..dO..iT
Цитирай Първоначално написано от Pedigree
Какви ЕБАнесънс,какъв рок,какви 5 лева,мари?!Много сте зле.
Тези ако са рок,ще се гръмна,докато съм на челна стойка в банята.Иначе най-любими са ми Queen,Europe и Scorpions.

П.С.А ТХ и Грийн дей не ги замесвайте тука,те са блек метъл.
Awe ti normalen li si? Green Day sa punk!! I ne se kazva Ebanescence, a e Evanescence!

Грийн дей са толкова пънк, колкото Токио хотел са дет метъл

Любимите ми РОК групи са Queen, Scorpions, Deep Purple, които предполагам не си и чувала. И са доста далеч от ЕБАнесънс

И май не загря, че Pedigree се бъзикаше за блек метъла
Daa be ebasi bazika! Ako iskate vlezte v temata koqto sum napravila za Evanescence i 6e vidite 4e e ROCK grypa! I poprincip v koito i sait da vlezete za Evanescence 6e vidite 4e sa ROCK grypa!!!!!!!!!!!
ЕБАВКА се вика, детенце
и ти се върза
еванесенс са съвременна група.. едновремешните представи за рок са коренно различни от днешните.. истинския рок си остава този от 60те нататък.. до края на 80те
останалото всичко е електроника
групи като пърпъл, гранд фънк, криим, отделно ерик клептън, ричи блекмор ... е това е рока
останалото е вече плод на съвременните представи за рок музиката

но истинския рок си е това

п.п. недейте толкова да оплювате гриин дей.. рано или късно всичко се комерсиализира или по-точно казано, просто се изчерпва и всички почват да се гаврят, но ще ви кажа, че за трио гриин дей правят МАЗАЛО
особено барабаниста.. тоя е лудак
отделно и вокалиста си е добър.. пее си момчето с техника
и басиста..
има някво влияние от пънка, ама обикновено тия дето просто не разбират от музика (както искате го разбирайте) на някоя добра група, въпреки, че е добра, биха казали, че са тъпи, позират и т.н.
демек ГЛУПОСТИ
момчетата са си музиканти и тримата и поне си вършат работата кадърно .. обърнете внимание и на тоя факт и не ги хранете толкова.. не всичко се върти около това колко си брутален и развратен

има пънк влияния, но не изцяло..

п.п. не съм пънкарка и не съм наясно с пънк културата, но елементарни неща се забелязват..

Prav si- onova si be6e ROCK!!! I blagodarq na gospod 4e me sytvori v tova vreme, ta pone malko mojeh da usetq duha na tova vreme, i mnogo dobre si spomnqm kak ba6ta mi me u4e6e vinagi da pomnq Jimmy Hendrix i "Hey Joe" ili Deep Purple i "Soldier of fortune"... I blagodarq na Gospod, 4e nqkoi ot tezi grupi jiveqt i dnes i 6te moga da gi vidq v Bulgaria, kakto minalata godina vidqh Glenn Hughes v moeto malko grad4e- TOVA se kazvat SPOMENI!