- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- незнам какво да правя
тАка имам две приятелки и днес ще излизам с едната но в същото време другата ми каза чи се скарала с най-добрата си приятелка с гаджето си и е сама и иска да излезем пак днес Проблема е там че те двете не могат да се понасят и няма как да изляза и с двете и незнам какво да правя не мога да я оставя оффф![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
миии излез първо с 1 ната после с другата бе какъв е проблема ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
xhaxah ami takav 4e s ednata trqbva da asm ot 4 do 8 pak drugata iska ot 6 do 9
всеки път ли излизаш под строг график![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
еми излез с едната от 4 до 6 (а може и по-рано от 4 да се срещнете) ,а с другата веднага след това.![]()
Лелее да ти имам проблемите! Първо излизаш с едната, после с другата, билзко е до акъла ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
abeeee tcttct of boje mn qsno go znam tui be ne sam tapaaaa ama ne moje pfПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
Не ти личи ... И като го знаеш, защо не го приложиш?Първоначално написано от kuklichka_bg
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
zashtoto ti kazh 4e ne moje obeshtah na ednata da sam s neq ot 4 do 8 daje imame sre6ti s oshte momi4e a drugata mi fr mi kaza predi malko
Отлагаш срещата си с едната мацка и излаш с тази, чието гадже я е зарязало.
Денят ти минава така както първоначално си го запланувала.
Обясняваш на зарязаното момиче, че следобяда ти е ангажиран и си уговаряте среща след 8 тази вечер или пък утре през деня...
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от EJI4eTy
nali
abe to ne e toolkova prosto kolkoto izglejda smisal po slojni4ko e ai bb izlizam {}MS Se PAK }{}{{}{}{}
Emmiii aide priqtno :P
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Еми разбираш се с едната от по-рано да излезете, че да имаш време и с другата да излезеш....
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..