.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

След първия път...

здравейте,
    искам да ви попитам нормално ли е след като сме го направили с приятелката ми за пръв път, сега да и закъснява със 6,7 дена.
    реших да попитам, защото се притесняваме.

Нормално е да и закъснее с няколко дена, но това не изключва възможността да е бременна, ако не сте внимавали. Ако сте се пазили значи всичко е наред, и ако много се притеснява просто си вземете едно тестче

Би ли споделил как го направихте, с презерватив ли? Къде свърши ти и т.н. ?

Без презерватив, защото тя ми каза, че и е гадно с презерватива, но не съм свършвал изобщо. Даже не съм бил и към края... Исках просто да и е добре на нея. След това сме го правили още 2 пъти с презерватив и всичко е било наред.

доста сте.... абе идиоти ли сте
    дори когато не свършваш
    от оная ти работа още като се възбудиш се отделя специална съставка съдържаща познай какво - сперма
    + щом не си свършвал до момента когато си правил секс - тази сперма е по-зряла
    тъй че братле имате доста голям шанс тя да забременее
    направете си тест
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

da savsem normalno e da i zkasnee s nqkolko dena ili sedmica,ako pak mnogo se pritesnqvate da vzeme da si napravi edin test za bremennost Dano vsichko e nared

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    da savsem normalno e da i zkasnee s nqkolko dena ili sedmica,ako pak mnogo se pritesnqvate da vzeme da si napravi edin test za bremennost Dano vsichko e nared
    +1
    Eating isn't cheating - Arnold

Фен Аватара на minimalist
    Град
    EU
    Цитирай Първоначално написано от Russian Mafia Boss
    доста сте.... абе идиоти ли сте
    дори когато не свършваш
    от оная ти работа още като се възбудиш се отделя специална съставка съдържаща познай какво - сперма
    + щом не си свършвал до момента когато си правил секс - тази сперма е по-зряла
    тъй че братле имате доста голям шанс тя да забременее
    направете си тест
    братле, кви специални съставки, кви пет лева...тва да не ти е тука готварска рецепта
    "When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си