- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тази седмица на горещия стол е Ziezi
Не ми се ще повече да ти го обяснявам защото хората ще те помислят за бавноразвиващ понеже не можеш да разбереш нещо елементарно. Обзалагам се че не очакваше да ти кажа цените на дрогитеЗащото за мен темата е завършена..Така и не иска да ми обясниш какво трябва да си мисля за политици допускащи развиването на мафия.. За Виетнам пък съм готов да споря. Ами Япония и Китай къде ги забравяш, а Русия ( две думи - РУСКАТА МАФИЯ) да не е само европейска страна, а Южна Корея, а Кувейт (с шейховете пред които парите на Бил Гейтс са като жълти стотинки) да изреждам ли още ? Ти да не мислиш че хероина на всякъде е с 1 съща цена. Само онези държави правят повече от 1/3 населението на Земята. А не са единствените. Не се заблуждавай че в държави като Индия , Пакистан , Тайван няма хора които да купуват кока хероин или каквото и да е...и това че масата население бедно като нашето не означава че няма масови куповачи. Точно като нашите политици. Те също се гощават с чиста рафиниран кокичка и не само те, а уж сме беден народ