- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко струва премахването на черни точки при козметик?
SRY 4E E NA LATINICA AMA BURZAM :P
KOLKO BI MI STRYVALO PREMAHVANETO NA 4ERNI TO4KI I T.N. PRI KOZMETIK?
Редактирано от Цвети
Темата изисква пълно заглавие/7-ма точка/![]()
zavisi ako e na cqloto lice s bg kozmetika 10 lv s 4ujda 20![]()
20 лв и май се води почистване на лицето
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
1.Kozmetikut trqbva da e zaduljitelno profesionalen.
2.Sestra mi hodi pri edna mnogo sladka macka v centura , ama nqmam vizitka .Ne e mnogo skupo , ta ako namerq neshto shte ti preporucham .![]()
Еми,по принцип с БГ козметика е около 10-15 лева,не повече, а ако е с друга около 20-23 леваНякъде там
![]()
Обичам Ви!
Дам, и аз преди като ходех на козметик ми взимаше по 20 лева. Но честно да ти кажа, аз отидох около 3 пъти и ефект имаше, но не особено голям. Ако са ти повечко и в по- напреднала форма няма как да се оправиш. Аз лично бих ти препоръчвала да си правиш глиени маски през около 5-6 дни. Това, най- много ще ти помогне. Въпреки, че е възможно и моята козметичка да не е била много добра, но все пак те съветвам от личен опит.
Успех.
![]()
За да има ефект трябва да се ходи 2 пъти месечно и ако ти е кадърен козметика...В добрич едно почистване на лице с ултразвук е 35лв.А обикновено - с пара е 20лв. Но повярвайте ми с ултразвук е много по - добре за кожата понеже високата температура я стресира така да се каже и рискът от спукани капиляри се повишава многократно.
Вие решавате все пак.
ami edna fr ka hodi pri edna super nesru4na za 13 lv ,a sega 6te hodi na po nadejdna kozmeti4ka za 25 lv![]()
Ако не си вкусвал дори и капка от любовта, значи си изпуснал много
има се впредвид при с пара... тогава има висока температураПървоначално написано от varnen4e
Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through