- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена ли съм?
ako si pravila analen si bila tolkova blizo do vaginalen 4e naistina nemislq 4e trqbva da gi razli4ava6! a za mom4eto i partito ... ako e bil super pian moje i da ne ste go napravili, a moje da ste go pravili samo za malko! otidi na genekolog i sled pregled 6te znae6 dali si deflorirana ili ne!![]()
![]()
\Първоначално написано от comics
/ ахаххахахаааааа еи тва е истината...
![]()
![]()
банана му е майката...
Девствена си !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
почти на 100% сам сигурен ...
една Фр така спа с един саученик(само спаха не са прайли секс) и той си беше пиинал повечее и по едно време почна да драйфаа кат заклаан и тя си беше леко пийнала но небеше пияна просто се зави и си заспа...
малко вероятно да сте правили секс...
(ако нее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
браскни с средния и безименния праст в путенцето и влезнат ли... не си... невлезнат ли... Си (Девствена)
така дее не си правила секс![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(а анален ще му е невазможно да опита и на 104% ще го усетиш ако пробва и да си на 199.9% пиянаа ще изтрезнееш за по малко от стотна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...)
nqma koi znae kakvo pitaite 6te vi otgovorqq...
това не означава че не си девствена.
Девствената ципа се намира отпред а тебе са те ебали от зад,но ебанито си е ебане.
А аз девствена ли съм?![]()
То ти ако не знаеш,та ние ли да знаемПървоначално написано от SeXy_PaLaVnIcA_14
![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
mi proveri sama s pra64e,ako nevliza zna4e 4e si devstvena pone vaginalno,no az nemislq 4e se broi6 za devstvena sled analen sex.Първоначално написано от V!P_sL@DuR@Nk@_
mi proveri sama s pra64e,ako nevliza zna4e 4e si devstvena pone vaginalno,no az nemislq 4e se broi6 za devstvena sled analen sex.Първоначално написано от V!P_sL@DuR@Nk@_
пръстчета, мръстчета ...
Божичко, как може да не помниш дали си правила секс или не, особенно ако се води да ти е 1я (вагинален) ... разпитай тфа момче, или някой който е бил по ... трезвен ...
другия вариант е с едно огледало да се опиташ да погледнеш, дали ципата е долу или не е ...макар, че нз дали ще успееш да презениш, зависи ...
Според мене (ако на вилата не е станало нищо) си си девствена, защото макар оралния и аналния секс да са си секс, химена още си е там, смисъл, девствено е момиче, чието химен не е разкъсан при наличие на полов акт ... (т.е. ципата се разкъсва от пенис) ... всички останали изгъзици ... нк...
разбери кфо е ставало онази нощ... а ако още се чудиш - щом непомниш за вагинален, значи не го е имало.. зависи на колко си де ...
az predlagam vmesto da vresh prast4eta banani i nz si kvo oshte da ide6 na giekolog i toi shte ti kaje..samo ne mu kazvai"Doktore,bqh na vila,bqh piqna i sq na dali sum devstvena?" shoto sha te izgoni ot kabineta...
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Кажи, че вашите са те направили искрящо руса. Спокс, и душевни блондинки има, така че се вписваш пИрфектно.Първоначално написано от SeXy_PaLaVnIcA_14
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"