.

Виж резултатите на анкетата: Девствена ли съм?

Гласували
95. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

32 33,68%
  • Не

46 48,42%
  • Не мога да преценя

17 17,89%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    ako si pravila analen si bila tolkova blizo do vaginalen 4e naistina nemislq 4e trqbva da gi razli4ava6! a za mom4eto i partito ... ako e bil super pian moje i da ne ste go napravili, a moje da ste go pravili samo za malko! otidi na genekolog i sled pregled 6te znae6 dali si deflorirana ili ne!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Как ще се казва бебето?

Град
    tam!!! (love) ~>
    Цитирай Първоначално написано от comics
    еми момиче ти бива ли да не знаеш, че се продават такива уреди, които отитат дали си девствена или не си? 50-60ст струва жълт е на звят и мирише на банан. Ак0 влезе- не си, ак0 не влезе- все 0ще си
    \/ ахаххахахаааааа еи тва е истината... банана му е майката...

Град
    bulgaria, sofia
    Девствена си !!!
    почти на 100% сам сигурен ...
    една Фр така спа с един саученик(само спаха не са прайли секс) и той си беше пиинал повечее и по едно време почна да драйфаа кат заклаан и тя си беше леко пийнала но небеше пияна просто се зави и си заспа...
    малко вероятно да сте правили секс...
    (ако нее браскни с средния и безименния праст в путенцето и влезнат ли... не си... невлезнат ли... Си (Девствена)
    така дее не си правила секс
    (а анален ще му е невазможно да опита и на 104% ще го усетиш ако пробва и да си на 199.9% пиянаа ще изтрезнееш за по малко от стотна ...)
    nqma koi znae kakvo pitaite 6te vi otgovorqq...

Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Днеска ми става все по смешно като чета глупостите тука Ние как да знаем ти дали си правила секс като ти самата не знаеш.
    Don't try to fix me i'm NoT broken

Голям фен
    това не означава че не си девствена.
    Девствената ципа се намира отпред а тебе са те ебали от зад,но ебанито си е ебане.
    А аз девствена ли съм?

Град
    Sofiq

Re: Девствена ли съм?

Цитирай Първоначално написано от SeXy_PaLaVnIcA_14
    Наскоро ме попитаха този въпрос и аз бях потресена от себе си, че не можех да отговоря. Така се случи по няколко причини...първо ако аналния и оралния секс се считат за секс, това прави ли ме не девствена. Освен това не знам дали съм правила вагинален секс някога...просто не знам. Една нощ бяхме на една вила до Софията, на едно студентско парти и на следващата сутрин се събудих гола до едно момче, което беше цялото оповръщано Помогнете ми...девствена ли съм или не съм? Какво да какзвам на приятелките си?
    То ти ако не знаеш,та ние ли да знаем
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Цитирай Първоначално написано от V!P_sL@DuR@Nk@_
    Наскоро ме попитаха този въпрос и аз бях потресена от себе си, че не можех да отговоря. Така се случи по няколко причини...първо ако аналния и оралния секс се считат за секс, това прави ли ме не девствена. Освен това не знам дали съм правила вагинален секс някога...просто не знам. Една нощ бяхме на една вила до Софията, на едно студентско парти и на следващата сутрин се събудих гола до едно момче, което беше цялото оповръщано Помогнете ми...девствена ли съм или не съм? Какво да какзвам на приятелките си?
    mi proveri sama s pra64e,ako nevliza zna4e 4e si devstvena pone vaginalno,no az nemislq 4e se broi6 za devstvena sled analen sex.

Цитирай Първоначално написано от V!P_sL@DuR@Nk@_
    mi proveri sama s pra64e,ako nevliza zna4e 4e si devstvena pone vaginalno,no az nemislq 4e se broi6 za devstvena sled analen sex.

пръстчета, мръстчета ...
    Божичко, как може да не помниш дали си правила секс или не, особенно ако се води да ти е 1я (вагинален) ... разпитай тфа момче, или някой който е бил по ... трезвен ...
    другия вариант е с едно огледало да се опиташ да погледнеш, дали ципата е долу или не е ...макар, че нз дали ще успееш да презениш, зависи ...
    Според мене (ако на вилата не е станало нищо) си си девствена, защото макар оралния и аналния секс да са си секс, химена още си е там, смисъл, девствено е момиче, чието химен не е разкъсан при наличие на полов акт ... (т.е. ципата се разкъсва от пенис) ... всички останали изгъзици ... нк...
    разбери кфо е ставало онази нощ... а ако още се чудиш - щом непомниш за вагинален, значи не го е имало .. зависи на колко си де ...

az predlagam vmesto da vresh prast4eta banani i nz si kvo oshte da ide6 na giekolog i toi shte ti kaje..samo ne mu kazvai"Doktore,bqh na vila,bqh piqna i sq na dali sum devstvena?" shoto sha te izgoni ot kabineta...
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...

Кажи, че вашите са те направили искрящо руса. Спокс, и душевни блондинки има, така че се вписваш пИрфектно.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си