Чувствам се самотна,понеже няма с кой да споделя,за това споделям с вас (hug) ;(
ето и моята кофти историйка преди 7 месеца се преместих в холандиа,при майка ми...родителите ми са разделени....преместих се тъй като се бях забъркала с мн кофти хора,наркотици и т.н. Отначало мъжа на майка ми беше ок Държеше се нормално получавах подаръ4ета...и т.н. до околу месец след като се нанесох при майчето... започнаха скандали,имаше моменти в които не можех да спя нон стоп чувах да се карат заради мен.Почнаха да се карат дори за най-малкото нещо...Добре че доиде лятото и си отидох до българия,като се върнах нещата бяха по отихнали...ето сега отново...преди 2 седмици се започна всичко отначало... днес докато бях с Майчето на фитнес си говорихме и аз и обясних колко АНТИПАТИЧЕН ми е мъжа й и тя горката за малко да заплаче стана ми доска кофти ;( Помолих я да говори с него и по някъкъв начин да му обясни колко антипатичен ми е, а и както изглежда тои никак не ме харесва и се държи доста грубо с мен!!! снощи стана поредния скандал защото си говорихме на български и ТОЙ твърди че заговорничим против него ...както и да е по оихна малко ... днес както написах по горе помолих мама да говори с него.... след като се прибрахме от фитнеса,те изязоха на вън и са си говорили близо 2 часа... Прибраха се! мама каза че ми е намекнала колко антипатичен ми е и тои беше адски разтроен...почувствах се гузна. По късно към 19 часа Отново стана скандал....този път аз седях на дивана и мама ме помоли да отида в стаята ми и да си напиша домашното...(на български ми го каза) аз бях недоволна тъй като нямах никакво домашо и се опитах да и обясня след като тои се намеси и каза че отново се заговорничели против него...аз си замълчах взех си лаптопа и се качих в стаята ми....когато излизах тои изръмжа-I can't stay with people who hare me in 1 room!(не мога да седя с хора които ме мразят в 1 стая) Отново замълчах ! Качих се горе и той отново започна да се кара с мама! тя се качи в тяхната стая малко след мен и аз отидох при нея говорихме си...изведнъж тои се появи и почна нещо да счита...аз тръгнах да излизам от стаята и той се обърна към мен и ме попита защо излизам и аз му казах кратко и ясно -i know that you HATE me...so i can say to you that i hate u too!(знам,че ме мразиш...за това искам да ти кажа че и аз те мразя) почнахме да спорим и аз почнах да му казвам че има нещо не нормално в държанието му към мен ... и тои адски мн се ядоса и вика така ли? аз съм ненормалян??!!?? я FUCK OFF, и ми затвори врата...адски разстоена съм от цялата работа и честно казано си искам в българия ;( дори сега ги чувам как се карат и тихичко си плача МЕрси за вниманието на всеки който е прочел темата...моля ви без остри коментари...достатъчно съм наранена ;(