.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе

блясък за коса

здравеите плс кажете как да имам ослепителен блясък след като си изпрравя косата не6то като тази на снимката?
    http://img81.imageshack.us/my.php?im...4450450ua4.jpg
    No matter where you go, there they are...

Re: блясък за коса

Цитирай Първоначално написано от _crazy_baby_
    здравеите плс кажете как да имам ослепителен блясък след като си изпрравя косата не6то като тази на снимката?
    Какво гледаш косата на света от шоубизнеса? Ако пък ли не е от шоубизнеса , то значи доста photoshop е играло по-нея!

Зависи от косата ти.Ако е гладка ще стане по-лесно.Иначе има много продукти за блясък-спрейове,маски,шампоани,ба сами...Кристалите също заглаждат косъма и той изглежда бляскав.

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    Зависи от косата ти.Ако е гладка ще стане по-лесно.Иначе има много продукти за блясък-спрейове,маски,шампоани,ба сами...Кристалите също заглаждат косъма и той изглежда бляскав.
    +1

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    +1
    moqta ima podoben blqsuk...izpolzvam kristali maski shampoani za blqsuk... luda rabota ima edin sprei na avon v zelena opakovka, maika mi go ima i kato q napruskam vednaga se dobiva super silen blqsuk, po - silen ot tozi na kartinkata okolo 8lv beshe

Фен Аватара на RaZcAkVa6tIq
    Град
    NqKaDe Na LuNaTa
    Ako pita6 men kosata ti e perfektna i bez blqsak.

Super savet shte ti dam-podhranvai q s limonov sok ! Az go pravq vednuj v semdicata i kosata mi naistina ima super blqsuk ! Probvai
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Маската за коса на NIVEA за блясък е супер. Струва някъде 8-10 лева, ама е доста и си заслужава.

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Кристали и фотошоп...
    ne si prava sa phtoshop...shte napravq skoro snimka na kosata si kato q natupcha s blqsuk i shte vidite kak shte zasencha tazi macka
    zavisi sushto i koga ti e boqdisvana kosata, samata boq (nqkoi) dava blqsuk...

Град
    Varna
    ako na tova vikash mega blestqshto...
    i bez tova ne e nujno da se zaqjdash.kosata mi sega e s podoben blqsuk i vinagi e bila

ем то има специални бои за коса,с които се постига този ефект

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Кристали и фотошоп...
    ne si prava sa phtoshop...shte napravq skoro snimka na kosata si kato q natupcha s blqsuk i shte vidite kak shte zasencha tazi macka
    zavisi sushto i koga ti e boqdisvana kosata, samata boq (nqkoi) dava blqsuk...
    Пфф тази на снимката не ми харесва особено. И косата също не ми изглежда добре... е тва си е мое мнение де ама.. ддзн

Абе тя косата на мене си ми изглежда нормална, ама...
    За тази от първата снимка говоря.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена

Re: блясък за коса

Цитирай Първоначално написано от _crazy_baby_
    Kakto kazaha kogato e idealno izpravena. Az bqh na edin kupon i sled tova gledh snimki ot nego i kosata mi ima6e tozi blqsuk kato na snimkata, no povqrvai mi na jivo ne be6eee 4aaak taka. Bqh si slojila i serum za glanz na PANTENE Ice Shine. No po princip ne o4akvai bez osobena svetlina da ti blesti
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Абе тоя блясък е от светкавицата,мен ако ме питате.
    Иначе кристали,има и спейчета за блясък...
    А между другото балсамите,дето ги слагат в боите на дозички..са невероятни...И блясък придават,и косата става една мека и жива
    i got a little Secret for ya..

Направи ми впечатление, че на няколко пъти се споменават продуктите на Ейвън за коса и искам да ви попитам, дали действително има полза от тях и действат и се отразяват добре или повечето мнения са отрицателни.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Не знам за другите продукти,но шампоаните им са ужасни..
    i got a little Secret for ya..

Новия шампоан на Nivea

намажи са с олио

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си