- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- блясък за коса
здравеите плс кажете как да имам ослепителен блясък след като си изпрравя косата не6то като тази на снимката?
http://img81.imageshack.us/my.php?im...4450450ua4.jpg
No matter where you go, there they are...
Какво гледаш косата на света от шоубизнеса? Ако пък ли не е от шоубизнеса , то значи доста photoshop е играло по-нея!Първоначално написано от _crazy_baby_
Зависи от косата ти.Ако е гладка ще стане по-лесно.Иначе има много продукти за блясък-спрейове,маски,шампоани,ба сами...Кристалите също заглаждат косъма и той изглежда бляскав.
Ako pita6 men kosata ti e perfektna i bez blqsak.
Super savet shte ti dam-podhranvai q s limonov sok ! Az go pravq vednuj v semdicata i kosata mi naistina ima super blqsuk ! Probvai![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Маската за коса на NIVEA за блясък е супер. Струва някъде 8-10 лева, ама е доста и си заслужава.
Пфф тази на снимката не ми харесва особено. И косата също не ми изглежда добре... е тва си е мое мнение де ама.. ддзнПървоначално написано от XXX_f
Абе тя косата на мене си ми изглежда нормална, ама...
За тази от първата снимка говоря.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Kakto kazaha kogato e idealno izpravena. Az bqh na edin kupon i sled tova gledh snimki ot nego i kosata mi ima6e tozi blqsuk kato na snimkata, no povqrvai mi na jivo ne be6eee 4aaak taka. Bqh si slojila i serum za glanz na PANTENE Ice Shine. No po princip ne o4akvai bez osobena svetlina da ti blestiПървоначално написано от _crazy_baby_
![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Абе тоя блясък е от светкавицата,мен ако ме питате.
Иначе кристали,има и спейчета за блясък...
А между другото балсамите,дето ги слагат в боите на дозички..са невероятни...И блясък придават,и косата става една мека и жива![]()
i got a little Secret for ya..
Направи ми впечатление, че на няколко пъти се споменават продуктите на Ейвън за коса и искам да ви попитам, дали действително има полза от тях и действат и се отразяват добре или повечето мнения са отрицателни.
Не знам за другите продукти,но шампоаните им са ужасни..![]()
i got a little Secret for ya..
Новия шампоан на Nivea