.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 171
    Цитирай Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Айде де всички се правите на света вода ненапита.Сигурен съм ,че като ви покажат 1 000лв. в брой сърцето ви , ще изкочи.Защото не сте видяли парите на място и не сте се замисляли ,колко много работи може да си оправите в живота(поне част).За половин час , най-много час УДОВОЛСТВИЕ , ще можете да си купите дрешки а-у.Ако бях жена , щях да се е*а на поразия и да си вадя парите...

Както и казаха в по-горните постове , ако настъпи пак такова време и за брашно , ще го правите ,не сте видяли суров живот(и аз не съм видял ,но има хора около мен ,който нямат стотинка за на вън и за училище),за това приказвате така...Дай боже , да не настъпи пак такова време.Бог да пази България!
    Пфф 1000 лв не са нищо, едва ли някой би се продал за такава сума
    S o6te tri, daje 4 nuli- ei t'fa e cenata

Първо..ако някъв дебел,50 годишен,смръдлив и гнусен шишо ми подаде,каквато и да е било сума...независимо....ще повърна...не бих могла да се продам така...бих предала себе си...колкото и да ми трябват пари,няма да се дам на такъв човек,ако ще и да ме заколят...

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Колкото и да не ви се вярва,за никаква сума не бих го продала.
    и аз съм на това мнение

Казано е:Ако нещо не можеш да го купиш с пари, то можеш да го купиш с много пари...

бтв...тука всеки говори:Не бих се продала никога...бля бля
    Като видиш парите и ше ти присветне. момичетата говорят така защото е обида да се каже че една жена се продава за пари...
    Пък и малко се надценявате:100 000, 5000 лв за толкова големи красавици ли се имате бре...?

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Mi da kajem suma s koqto moga da si kupq Bugatti Veyron

hottie
    Guest
    На мен са ми предлагали голяма сума пари в евро с няколко нули и не приех. Просто няма да стане това.После как да се погледна в огледалото? Аз се издържам от не знам вече колко време сама, била съм и на ориз 1 месец и никога през този период не съм си просила пари, дори от родителите си не съм искала през този труден период. Обаче сега съм горда със себе си, имам стабилно положение.Тези дни ще си купя кола(макар и на старо), имам си жилище, ям по ресторанти..въобще съм си супер. Но всичко това след много мъки.
    Напих го , за да ви кажа именно, че не парите винаги оправят.Иска се голяма воля и хъс.
    Ако вече ще си говорим за болести, смърт и т.н... няма смисъл да се обсъжда въобще. А ако съм на улицата докато имам ръце и крака винаги може да си намеря нещо. В България в момента безработицата има страшно малко!

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от hitgazar
    Казано е:Ако нещо не можеш да го купиш с пари, то можеш да го купиш с много пари...

Като видиш парите и ше ти присветне. момичетата говорят така защото е обида да се каже че една жена се продава за пари...
    Пък и малко се надценявате:100 000, 5000 лв за толкова големи красавици ли се имате бре...?
    ти като се имаш за евтина аз какво мога да направя

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    хм, не съм се замисляла досега.
    за 1 час секс, който изключва садо-мазохизъм и всякакъв вид гавра с мене съм склонна да го направя. но за бая голяма сума. и евентуално доста да съм го закъсала.

Цитирай Първоначално написано от the_hottie

Първо съм той, второ не слагам всички под един знаменател примерно ти която се издържаш сама - разбирам.

Но поне 50 % от момичетата/момчетата тук които пишат като им кажеш една сума и те ще се замислят...не казвам че ще се продам но не казвам че и няма...(зависи на кой)

hottie
    Guest

Първо съм той, второ не слагам всички под един знаменател примерно ти която се издържаш сама - разбирам.

Но поне 50 % от момичетата/момчетата тук които пишат като им кажеш една сума и те ще се замислят...не казвам че ще се продам но не казвам че и няма...(зависи на кой)
    Съжалявам за грешката, иначе според мен е нормално да си сложиш скъпа цена, защото не става дума само за красота, а за това, което ти е в главата и последиците.
    Иначе и аз съм сигурна, че една голяма част от момичетата в България биха се продали.Виж за във форума не знам.Не мога да преценя. Във виртуалното пространство повечето хора заемат много различна роля от тази,която те имат в нормалният живот. Тук ще кажат едно, навън друго.

Голям фен
    Град
    stz/Varna

Re: Каква ви е цената?

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    За каква сума бихте продали тялото си за сексуални изпълнения в рамките на 1 час?
    free

естествено бъзик...! Тялото ми няма цена :P
    ~ EviL DeViL ~

иначе според мен е нормално да си сложиш скъпа цена, защото ...
    Да можеш да преговаряш, нали

az NIkoga ne bih se prodala......moje da nqmam puknat lev no za edna no6t......prosto taka s nqkoi nikoga ne bi stanalo......a i tova e ne6to koeto ostava zavinagi v saznanieto......za jalost dne6no vreme hilqdi momi4eta go pravqt,bez 4ustva ,bez da sa 6tastlivi stiskat zabi i mal4at,a posle sledvat hilqdite aborti i bolesti ;( 4udq se ponqkoga nakde otiva sveta!

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    иначе според мен е нормално да си сложиш скъпа цена, защото ...
    Да можеш да преговаряш, нали
    Като на циганския пазар за булки

Повече от фен
    Аз се издържам от не знам вече колко време сама, била съм и на ориз 1 месец и никога през този период не съм си просила пари, дори от родителите си не съм искала през този труден период. Обаче сега съм горда със себе си, имам стабилно положение.Тези дни ще си купя кола(макар и на старо), имам си жилище, ям по ресторанти..въобще съм си супер. Но всичко това след много мъки.
    [img] [/img]

Цитирай Първоначално написано от sex_igra4ka
    Аз се издържам от не знам вече колко време сама, била съм и на ориз 1 месец и никога през този период не съм си просила пари, дори от родителите си не съм искала през този труден период. Обаче сега съм горда със себе си, имам стабилно положение.Тези дни ще си купя кола(макар и на старо), имам си жилище, ям по ресторанти..въобще съм си супер. Но всичко това след много мъки.
    He, i az edna sedmica izkarah na liutenica i malko majoneza s tri filii hlqb i s 50 stotinki. Edinstvenoto ne6to, koeto polu4ih togava, be6e polovin par4e pica ot edna priqtelka. Da dobavq- tezi tri filii hlqb i liutenicata i majonezata ne bqha samo za men, a i za dvete mi sykvartirantki- vsi4ki bqhme ostanali bez pari!!! Togava pihme ujasno mnogo voda, za da ne se use6tame gladni
    Can I talk, can I speak, and can I lay my head on you, can I choose and can I say- I love you?

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Абе ей я се съвземете .... просто не предполагате колко евтино може да се продадете ... са говорите 5-6 цифрени числа я слезте на земята кой нормален ще ви даде такава сума по скоро би ви се изплюл в лицето ....
    Нищо не сте видели от живота все още и не сте на ясно с адски много неща .... 90% от путките във форума могат да бъдат наебати за наистина скромна сума за тяхното надуто положение !!!!!!
    Айде очаквам нападките ...
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

За пари на никого.Все пак парите не правят щастието. А случилото се би ме преследвало цял живот.
    айде бе .. са така говориш ама на 19 ше има да лапаш пишки по вецетата на чалга клубовете за малка водка и натурален сок ..
    На улицата спомени под формата на белези..
    нема влюбване, балък, е*ем ги като нерези!!!

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от Oralgin
    За пари на никого.Все пак парите не правят щастието. А случилото се би ме преследвало цял живот.
    айде бе .. са така говориш ама на 19 ше има да лапаш пишки по вецетата на чалга клубовете за малка водка и натурален сок ..
    Абе пич кака хоти е доста над 19
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Oralgin

19 съм минала отдавна, а пари са ми предлагали и съм отказвала. Но както и да е. Отговорих на въпроса, няма да запълвам темата с глупости само и само да се защитавам.
    Но е факт, че много много момичета са склонни да се продадат - и това не включва само парите. Те се продават за някоя мутра или псевдо мутра с BMW или апартамент или ланец...или просто селяндур с "репутация".

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    На който е заслужил съм го предоставил безплатно

Всъщност получавал съм пари, въпреки че беше на шега. Инъче с 2 момичета съм си говорил сериозно на темата да ми се отплащат, но не в натура този път

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    Много сте отворени тука всичките. Ами ако става дума за пари за благотворителност? Парите да отидат за този сайт - Save-Darina.org

Пак ли ще откажете категорично?
    Нормално да откажем, в "TEENPROBLEM.NET" повечето са тиинове, ние не работим - не изкарваме пари. Аз лично подкрепям такива инициативи, но много се дразна като някой иска пари от деца... Тоя линк го дай в някой сайт за бизнесмени..
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    na nqkoi,koito mi e mnogo za surce nqma da mu vzimam pari! haha za drugite-da se ebat v gaza sami4ki!

И аз така,само на приятеля ми и то без пари !

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Голям фен
    никога и за ниюо на всета не бих правила секс за пари

jenata koqto si znae cenata to e za6toto q e predlagala a az... ne se prodavam nqma i da se prodavam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си