- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Каква ви е цената?
S o6te tri, daje 4 nuli- ei t'fa e cenataПървоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
![]()
Първо..ако някъв дебел,50 годишен,смръдлив и гнусен шишо ми подаде,каквато и да е било сума...независимо....ще повърна...не бих могла да се продам така...бих предала себе си...колкото и да ми трябват пари,няма да се дам на такъв човек,ако ще и да ме заколят...
и аз съм на това мнениеПървоначално написано от Liar
![]()
Казано е:Ако нещо не можеш да го купиш с пари, то можеш да го купиш с много пари...
бтв...тука всеки говори:Не бих се продала никога...бля бля
Като видиш парите и ше ти присветне. момичетата говорят така защото е обида да се каже че една жена се продава за пари...
Пък и малко се надценявате:100 000, 5000 лв за толкова големи красавици ли се имате бре...?![]()
![]()
![]()
На мен са ми предлагали голяма сума пари в евро с няколко нули и не приех. Просто няма да стане това.После как да се погледна в огледалото? Аз се издържам от не знам вече колко време сама, била съм и на ориз 1 месец и никога през този период не съм си просила пари, дори от родителите си не съм искала през този труден период. Обаче сега съм горда със себе си, имам стабилно положение.Тези дни ще си купя кола(макар и на старо), имам си жилище, ям по ресторанти..въобще съм си супер. Но всичко това след много мъки.
Напих го , за да ви кажа именно, че не парите винаги оправят.Иска се голяма воля и хъс.
Ако вече ще си говорим за болести, смърт и т.н... няма смисъл да се обсъжда въобще. А ако съм на улицата докато имам ръце и крака винаги може да си намеря нещо. В България в момента безработицата има страшно малко!
ти като се имаш за евтина аз какво мога да направяПървоначално написано от hitgazar
![]()
хм, не съм се замисляла досега.
за 1 час секс, който изключва садо-мазохизъм и всякакъв вид гавра с мене съм склонна да го направя. но за бая голяма сума. и евентуално доста да съм го закъсала.
Първо съм той, второ не слагам всички под един знаменател примерно ти която се издържаш сама - разбирам.Първоначално написано от the_hottie
Но поне 50 % от момичетата/момчетата тук които пишат като им кажеш една сума и те ще се замислят...не казвам че ще се продам но не казвам че и няма...(зависи на кой)
Съжалявам за грешката, иначе според мен е нормално да си сложиш скъпа цена, защото не става дума само за красота, а за това, което ти е в главата и последиците.Първоначално написано от hitgazar
Иначе и аз съм сигурна, че една голяма част от момичетата в България биха се продали.Виж за във форума не знам.Не мога да преценя. Във виртуалното пространство повечето хора заемат много различна роля от тази,която те имат в нормалният живот. Тук ще кажат едно, навън друго.
freeПървоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
естествено бъзик...! Тялото ми няма цена :P
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Да можеш да преговаряш, налиПървоначално написано от the_hottie
![]()
![]()
az NIkoga ne bih se prodala......moje da nqmam puknat lev no za edna no6t......prosto taka s nqkoi nikoga ne bi stanalo......a i tova e ne6to koeto ostava zavinagi v saznanieto......za jalost dne6no vreme hilqdi momi4eta go pravqt,bez 4ustva ,bez da sa 6tastlivi stiskat zabi i mal4at,a posle sledvat hilqdite aborti i bolesti ;( 4udq se ponqkoga nakde otiva sveta!
Като на циганския пазар за булкиПървоначално написано от Crag Hack
![]()
He, i az edna sedmica izkarah na liutenica i malko majoneza s tri filii hlqb i s 50 stotinki. Edinstvenoto ne6to, koeto polu4ih togava, be6e polovin par4e pica ot edna priqtelka. Da dobavq- tezi tri filii hlqb i liutenicata i majonezata ne bqha samo za men, a i za dvete mi sykvartirantki- vsi4ki bqhme ostanali bez pari!!! Togava pihme ujasno mnogo voda, za da ne se use6tame gladniПървоначално написано от sex_igra4ka
![]()
Can I talk, can I speak, and can I lay my head on you, can I choose and can I say- I love you?
Абе ей я се съвземете .... просто не предполагате колко евтино може да се продадете ... са говорите 5-6 цифрени числа я слезте на земята кой нормален ще ви даде такава сума по скоро би ви се изплюл в лицето ....
Нищо не сте видели от живота все още и не сте на ясно с адски много неща .... 90% от путките във форума могат да бъдат наебати за наистина скромна сума за тяхното надуто положение !!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Айде очаквам нападките ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
айде бе .. са така говориш ама на 19 ше има да лапаш пишки по вецетата на чалга клубовете за малка водка и натурален сок ..Първоначално написано от the_hottie
![]()
На улицата спомени под формата на белези..
нема влюбване, балък, е*ем ги като нерези!!!
19 съм минала отдавна, а пари са ми предлагали и съм отказвала. Но както и да е. Отговорих на въпроса, няма да запълвам темата с глупости само и само да се защитавам.Първоначално написано от Oralgin
Но е факт, че много много момичета са склонни да се продадат - и това не включва само парите. Те се продават за някоя мутра или псевдо мутра с BMW или апартамент или ланец...или просто селяндур с "репутация".
На който е заслужил съм го предоставил безплатно
Всъщност получавал съм пари, въпреки че беше на шега. Инъче с 2 момичета съм си говорил сериозно на темата да ми се отплащат, но не в натура този път![]()
Нормално да откажем, в "TEENPROBLEM.NET" повечето са тиинове, ние не работим - не изкарваме пари. Аз лично подкрепям такива инициативи, но много се дразна като някой иска пари от деца... Тоя линк го дай в някой сайт за бизнесмени..Първоначално написано от Crag Hack
The Spark
никога и за ниюо на всета не бих правила секс за пари
jenata koqto si znae cenata to e za6toto q e predlagala a az... ne se prodavamnqma i da se prodavam