- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Как разбирате този текст:?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Те,те бяха четири ръце,но зад тях стоеше не сърце,а четири сърца..бе,бе почти като в небе,отразено в поле,в което тичаше дете..
От текста на Аз и ти,ти и аз на Теодор Койчинов..опитах се да разбера какво ли значи това 'стоеше не сърца,а четири сърца',но както и да си го тълкувам,не мога да го измисля...едното е неговото,другото е нейното..третото (евентуално) на това дете,което се споменава след това..а четвъртото чие е?! Вие как го разбирате?
ахахаххаа
Чие творение е т'ва?
Ако е на Ваня Щерева или на Руши ясно как го разбирам.

По текст на Тома Марков.

Ами,може би за да се запази благозвучието.Понякога товрците се изразяват по начин,който не всеки разбира.
Xax...Razbiram 4e toz Toma Markov e na heroin...
teksta ne e taka mai e te bqha 4etiri raace abe mai be6e kkamak do kolkoto znam
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
може,можеПървоначално написано от run

Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...

Текстът е така. Ето,копирах го,провери ,ако не вярваш: C#m F#m
Те те бяха четири ръце
B
Но зад стоеше не сърце
E G#
А четири сърца
Бе бе почти като в небе
Отразено в поле
В което тичаше дете
Ама още не мога да си го разтълкувам.

miii ne go razbiram i az
ama sigurno sa kru6kali i dvamata

А тая песен е много готина и тая част ме накара и мен да се замисля... Та може би автора има предвид, че толкова много се обичат,колкото могат да обичат 4 сърца,поне аз така си го тълкувам
Хах или двамата персонажи имат раздвоение на личността и затова песента се казва аз и ти,ти и аз и имат 4 сърца.По-вероятно е да е първото ми предположение

а някой не се ли е замислял, че може да става въпрос за четворка..

Всъщност възможно е да става въпрос за 4 души,тъй като в клипа точно това е показано
http://vbox7.com/play:3ea8d4a9

Абеее глупости!Аз лично го тълкувам така, че те толкова се обичали, че зад всяка тяхна ръка биело по едно сърце... Романтика му е майката. А на детето сърцето не се включва в общия сбор, то изразява невинноста на любовта им "Бе почти като в небе" , поле, в което тичаше дете . За мен си е чисто сравнение, за това не го включвам в броя със сърцата...

ili prosto za blagozvu4ie ili iska da kaje kak vsi4ki podkrepqt lubovta im...ne6ty takova moje bi...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5