- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Да дадем втори шанс на Пламена от Music Idol
 Отговор в тема
 Отговор в тема

+1Първоначално написано от MG-X-Power
Не се кефя на Иван, но се кефя повече на Нора.Харесва ми повече гласа й, да не говорим за визията и т.н.Пламена може да пее хубаво, но това не е всичко.А и отделно това каква реклама си направиха с тая любовна историйка, не е истина...
+ 1890378963750682562-6528Първоначално написано от MG-X-Power

Пфф...аз пък не искам да се връща!
Предпочитам Елена...ама те!!!!
Живеем в Цървуландия,защото не сме подписали в толкова важната подписка от която зависи животът ти ли?Първоначално написано от MG-X-Power
Живеем в цървуландия,защото всичките пубери се връзват на такива откровени простотии,които не ги засягат нито пряко нито косвено!
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
^ съгласен съм ако се обръщаше толкова внимание на сериозните неща който ни засягат щеше работата да е много по добре
лудите фенки на ПерникО не позволяват на Русокоска да се гушка с него...
Къде си обидил?Първоначално написано от MG-X-Power
Мда, определено не си обидил. Слепи сме.Първоначално написано от MG-X-Power
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Момичето има голям талант обаче какво и да правите НЯМА начи да я върнете в Music Idol ...
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
MG-X-Power а ти 1ви клас ли си ?!
не гледам предаването и не знам точно дали си заслужава тази петиция или не, но намирам за жалко ,че за щяло и нещяло и то предимно за безмислени неща се правят такива подписки ,а когато е да се направи нещо наистина значимо за цялото ни общество и държавата като цяло всички пасуват или се пресмиват
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.

Фънки самия е един доста добър представител от държата Цървуландия. БТВ иска да спечели от вас и да гласувате.. !!! Смс-сите са пари.. печели този, който е спечелил глупаите лапета на негова страна (незнам кой друг би си давал парите за такива глупости) и Пламена какъвто и глас да има няма да успее, нито който и да е от ЗВЕЗДИТЕ..
Не трябва да и се дава 2ри шанс. Хората не са гласували за нея => отпада. Това е музикален формат с правила
The Spark
Познавам я лично и мога да ви кажа ,че не е това , което показа там не е лигава изобщо и може още много !
Ziezi млъкни по-добре!
_siNNer_ а ти за много оригинална ли се мислиш?!или какво?

-1
Против съм..
Имаше и по-некадърни от нея...но мен какво ме бърка?
Според мен няма талант това момиче и хубаво че я изгониха
Закон на Торнли: Онова,което възприемаме като ред, е само преобладаващата форма на хауса.
А ти си си лика прилика с Иван и двамата имате еднакъв талант кво ли разбираш ти от талантПървоначално написано от v_shveda

Ей такива изказвания ме убиват! Ако нямаше талант, нямаше да я допуснат след кастингите, а още по-малко до финалната 12-ица!Първоначално написано от v_shveda
Да не говорим, че Пламена е печелила много Гранд при-та на национални конкурси и е пяла 2 пъти на "Бургас и морето". Да, може би, защото е бездарна!!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Вие пък , какво толкова се палите..
Това е просто шоу..
Ясно е, че няма да станат мега-звезди.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
mg-x-powah ги отбира нещата обаче бе
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."