- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имена на домашните ни любимци
Em , имаме едно коте в момента ..
Женско коте .. и ще ражда в скоро време![]()
Казва се Пипилота![]()
![]()
На кратко - Пипи :Р
Сладко е ..
Предната ни котка беше
Принцеса .. или Мъри .. зависи в какво настроение бяхме ..
Ходеше много наперено![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Nemska Ov4arka-Jack
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Аз имам куче,женско е и се казва Кари![]()
![]()
Имам куче немска овчарка и се казва Джери.А имах и морско свинче Рени,но почина съвсем наскоро от старост.А котаракът ни Мишо ни го пребиха.
![]()
az sam imala mn jivotni ama vse umiraha ili gi ubivahasega6noto mi ku4e se kazva alex kotkata mi sivu6ka gledame v dvora zaici samo 2 imat imena kristinka i ivan4o
ednoto e krasteno na mene dr na tati
imah papagal ama se okaza 4e imam alergiq sega e u kom6iite kazva se koko imah edno super qko malko kotence ama mi go otkradnaha
kazva6e se lexi
аз съм имала много животни, но все за кратко, не ми разрешават, а аз като по-малка като видя по улиците, че нещо шава и айде под мишница за у насколко кучета съм прибирала, че все ми беше жал да спят вън... добре, че не съм се заразила от нещо... и много ми се караха,ама...
иначе на село имахме едно куче - Гергана, ама то не беше много умно
после котка - Маца, много мързелива и дебела![]()
имах кученце Рекси, ама на село и просто го обожавах, ама ми го убиха едни съседи![]()
иначе, тези, които са спали у нас една нощ също получаваха имена,ама... не ги помня всички
И единственото животинче, на което се радвах по-дълго време беше любимата ми кокошка. Тя се казваше Къткиън и когато я виках винаги идваше, колко съм я гушкала... Много се разбирахме с нея, умна беше, не като другите, които даже не си знаеха имената ( а имаха! ) ами... ето ни с нея![]()
![]()
Имам котка на име Джена и куче на име Рита.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Костенурката ми се казваше Съни
Зна4и парво имах 2 хамстера на име Мики и Вики,след като умряха ми подариха о6е 2 само 4е този път бяха мини.Те се казваха Мориз и Дейзи(Мориз умря от слън4ев удар)
А сега имам морско свин4е на име Фрути
Надявам се,4е той ще поживее пове4е.
![]()
Аз,съм си аз !!!
еммм аз имам котка.. казва се Гарфилд..:P
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
ми аз сам имала мн домашни любимци:имала сам папагал на име Рошко,имах сиамска котка на име Симона,и сега имам ангорска котка на име Тина имам и рибки,а много искам куче(хъски)![]()
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
кученце Полина-антоанета и рибка -Гошо ьхахаха
schranZa pravi tanca......;]
Az imam kote i se kazva : Puhi , Avgust-Oktavian, :P Predi imah ku4e i se kazva6e Tiva (ot ostrov Tiva)
Аз иам котка и се казва Крум![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Аз пък съм си кръстила всички рибки-Снупи.,Миси,Юнона,Порша,Фър ъз/от "Дарма и Грег " го взех/ и Ърни.Преди имах котарак, но вече е на село и се казва Г-н Флъфи
![]()
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
Първо куче - Панчо ( цялото му име е Gentleman The Heaven Guard нещо от сорта)
Второ куче - Йоко ( Йогурта Василева)
Трето куче - Роси ( Росалинда Ан Туркиньо Саидес - Фърси Мърфи Сърфи)
Котка - Дешка ( Надежда Заспала)
Имах и хамстер ама той умря..Иначе се казваше Стюарт Мишъл :P
аз си имам 2 папагала казват се Коки и Поли![]()
Костенурка :P Барбарела![]()
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Мии аз имам 3 кучета-Рекс,Сара и Лъки....Преди имах и хамстер ама умря от старост...Нямаше си име,ама му виках Плъх...
До съвсем скоро се грижех за една кобила-Матилда,но умря от преплитане на черватаА беше само 4годишна
Но всички мислеха че е моя,щото прекарвах супер мн време с нея..Докато собственика и идваше веднъж годишно да я види...Абе имаше я колкото да казва че има кон..Охх и то какъв..За такова животно мога само да мечтая...