здравейте нова сам и мн искам мнения Такам аз сам на 15 имам си сериозно гадже на 19 от 7 месеца сме заедно сигурна съм в 4увствата и намеренията му към мен,той не е от моя град а от др край на бг и въпреки тфа идва всяка седмица да ме види за по няколко дена.. и тн. той е вси4ко за мен и всичко, за което съм мечтала та са няма да обяснявам връзката ни..родителите ми са против него 4е бил мн голям бла бла.. но аз съм си решила че искам да съм с него и не ми пука особено от хорското и тяхното мнение!Той е мн богат занимава се с доста неща и ми купува каквото пожелая и от доста време обмисляме варианта да избягам от нашите да си ме земе при него..(той вече купи голям апартамент за нас) бе наистина е сериозен към мен,аз отначало не приемах тая идея насериозно но вече се реших да бягам Той наистина е невероятен и не ме насилва да бързам аз така искам :P Та искам да знам какво мислите вие бихте ли направили такова нещо,ако имате сериозна връзка? Но има и друго просто родителите ми ми ми създават бая проблеми,със стари и мн странни разбирания са което адски ме дразни не ми дават свобода и постоянно са недеволни от мен без съществени поводи..и най-вече майка ми което е ужасно защото попринцип тряя с нея да сам в по-добри отношения.Значи онзи ден се прибрах в 8(тя знае 4е сам до 6и30 на даскало) и посегна да ме бие,че съм закъсняла толкова,а някои ги пускат и над 11..Постоянно ми крещи и си търси поводи за разправии,обижда ме вика ми курва,тъпачка и тн.. заради една снимка с гаджето ми,която си сложих на скайпа,където само главите ни се виждат и сме си с дрехи си4ко,тя ми се разврещя че сам безсрамница,курва,че си слагам снимките и сички да гледат с кой хода се едно голи снимки сам тръгнала да слагам ии мн мн такива неща,които ме убиват,въпреки 4е не ми дреме мн за наште и не им се връзвам.но се си мисля че не бих издъртжала така до като завърша(са съм 8 клас)..още няколко год. така и ше се побъркам..Моля ви пишете какво мислите за моя случай и права ли съм да бягам(все още не съм) Мисля да си завърша тая година тука,че ми е 1ва в гимназията и лятото да офейкам разбира се при него ще си продължа с ученето и ще имам всичко,най-вече човек,който ме обича.Благодаря предварително