- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Някой,който знае френски
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Ами не знам за куде е темата,за това я сложих тук.Искам да помоля някой,който знае френски да ми преведе това:
UN COUP DU FOUDRE...... C'EST POUR MOI!
Благодаря ви предварително
lubov ot pruv pogled - tova e za men
po princip coup du foudre bykvalno se prevejda ydar ot mulniq , no v prenosen smisul go izpolzvat za lubov ot pruv pogled:P
eee koito si go znae si go znae
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)

Ох,вече не знам на кой да вярвам
щото.... беше написано като настроение на един човек питах го кво е той каза ....... : "влюбен до уши-това съм аз"
После питах едно приятелче той каза това което summer4e каза ... или нещо от сорта...
А относно тоя дето го е написал каза 4е било некъв фразеологизъм... А ми е важно ...
и съжалявам за това 4е е супер объркано,но по друг начин не мога го напиша....

Един стрелец за светкавицата...това е за мен
Според преводача...

охх никой ли не знае френски бе ;(
любов от пръв поглед...това е за мен!
изразът coup de foudre означава любов от пръв поглед. Главата си залагам

А мислите ли че е нормално човек да пише за любов от прув поглед след 8 месечна връзка,при положение че досега никога не го е правил?

ако сте на 1 акъл, що да не го напише?Първоначално написано от (:bibs4etyyy:)
ами ако ми дадеш текста, би било по-лесно ! Аз френски знам перфектно, ама като нямам текста под носа как да ти кажа точно. Знаеш ли французите колко израза използват за всичко...Първоначално написано от (:bibs4etyyy:)

Ами то това е целия текст...Настроение на скайп.....Първоначално написано от the_hottie

Извинявай ако съм направила нещо,което ти пречи...ама мисля че не е така... OtherDImension.. Но не мисля че има някакъв проблем...Първоначално написано от OtherDimension
уфффф сега схванахЗначи ти си пишеш с някой, с който имаш връзка от 8 месеца и той изведнъж ти сервира това,така ли?

Да...И явно се възползва от факта,че не знам френскиПървоначално написано от the_hottie

ами може да се погледне от 2 гледни точки. Или като комплиментили си търси любов от пръв поглед. Не ви знам отношенията...

Ох не знам ама той продължава да твърди ,че означава влюбен до уши ...

ами супер

the_hottie много мерси:P
може и той да не знае точно кво значииначе е влюбен от 1 поглед.. и аз съм сигура
the_hottie e prava ii az glavata si zalagam, 4e zna4i lubov ot pruv pogledae sa se pak 4i4o mi e francyzin
frenski y4a ot ... pffff .. ne moa broq do tolko
a ako si go e napisal na skypa , ne se y4ydvai , francyzite sa takiva , osobeno po na4ina koito svalqt , nqmat ni6to ob6to s bulgarite ! plus tovatova koeto e napsial ne ozna4ava 4e ima dryga vruzka , prosto tova e negoviq na4in da kaje 4e iska da se svalq s nqkoq , za tqx lubovta ne e tova koeto e za nas
izmisli si fraza s koqto da go zakove6 i dai da ti q prevedeme

французите са суууууууууууууууупер зле откъм свалки ! Направо трагични ... направо антисексуални (съжалявам за чичо ти). Може би по-зрелите мъже са различниПървоначално написано от summer4e

надявам французойките са по-жаровитиживот и здраве след 3-4 години да отида във Франция няма да ми е хич зле

ВНимавай кво си пожелавашПървоначално написано от EarthShaker

Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
ами доколкото знам французойките да големи дървета в леглото