- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- какъв талант притежавате?
Тцтц всички големи художници излезнахте..
The Spark
imam unikalniq talant vinagi da si navlicham nepriqtnosti![]()
![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
[quote="A_JoLiE"]защо братле?аз съм момичеПървоначално написано от RaI4etO
а това за гаргата е факт![]()
Първоначално написано от 5StaR
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Свиря на флейта!![]()
![]()
Аз мога да рисувам (най-добре анимационни герои![]()
![]()
)
Не Се МиСлЯ За ВеЛикА, щОтУ нЕ СъМ, Не ХвЪрЧа В ОблАцИтЕ, ЗаЩоТо Се НаУчИх Да ЖиВеЯ в РеАлНоСтТа.ПоНяКоГа ГрЕшА, Но пРиЗнАвАм ГрЕшКиТе Си, СъЖаЛяВаМ За НяКоИ нЕщА, Но НиЩо нЕ мОгА Да ПрОмЕнЯ, Не СтЕ ЗаДЪлЖеНи Да мЕ хАрЕсВаТе, ВсЕКи Си ИмА МнЕнИе [!]
Ненадминат съм по гребане с лъжица![]()
Аз рисувам мн хубаво, всички ми го казват, но това което уча не е свързано с рисуването!!!
Много художници,много нещо.Хайде поразвийте се,искаме скоро да видим и известен български художник(имам предвид в световен мащаб).Аман от испанци,французи и италианци....![]()
Миииии да пиша истории на английски език и да пея.
Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.
az ot vsi4ko po malko, no ni6to ne e dostaty4no, za da se kaje, 4e sym golqm talant. risuvam dobre(vednyj samo spe4elih edin detski konkurs,v drugi ne sym u4astvala), pi6a dobre(pisala sym predi de, ve4e ne), tancuvam dobre(bqh majoretka 4 godini,no ne mislq,4e te mi pomognaha s ne6to za tancite), peq dobre(za hor stavam), izmislqm interesni ne6ta(novi ustroistva), gotvq dobre(no ne mi se slu4va 4esto), moden dizain! tova e! pak ne e perfektno,no e mnogo dobre
za aktrisa po li4ni nabliudeniq mislq, 4e stavam, no nikoga ne sym se probvala na istinska scena (osven v obiknoveni situacii, v koito lyja...) ne moga da svirq
ami tva e
ai, 6te se spra malko
ee,zabravih- ogyvam si prystite na rycete i to dooosta
kato cqlo stavite mi se ogyvat..
![]()
Хаха, и аз мога един трик с пръстите, който никой не съм виждала да го може на живо. Видях един в "Кандидати за слава", който така си правеше пръстите и се оригваше, но няма много такива хора като мен, хаха. Много е брутално, но просто не мога да го опиша![]()
Memento moriendum esse!
Е, постарах се, но не съм сигурна, че дон Кихот ми е сред любимците, които ме мотивират да пиша. Ще видимПървоначално написано от chocolate`kiss
![]()
Memento moriendum esse!
Талантлива съм в това да се изцепвам. :P![]()
ne se hvalq no moga da peq i hodq na vokalna i kitara :P kolkoto do drygite neshta koito umeq da pravq dobre sa mislene na modeli sled koeto si gi shiq :P hm .. izmislqm si i razni spomencheta zavisi ot naostrenieto mi i dali imam muza tova e vajno![]()
Fr1eNdS aRe th3 LiFe oN eArth aS oNe AnG3l oN sKy !!!
Еми...мога да пея ,няколко пъти се пробвах в оперни хорове в града ми и такива,но просто не ме влече да пея...пропилявам си таланта![]()
+1Първоначално написано от Emo Doll
Ааа също мога да рисувам и танцувам :P
аз обичам да рисувам ... но не мога сама да си мисля рисунката трябва да я гледам от някъде,някой път си пускам анимационен филм и спирам филма на пауза на сцена която ми харесва и си я рисувамсправям се иначе но то си е за мен
почти никой не ми е виждал картините понеже ги крия лична територия са
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
ЕмИ От 1-4 КлАс БяХ в ТаКаВа ПаРаЛеЛкА За НаРоДнИ ТаНцИ ... аМ в 3 кЛаС сЕ зАпИсАх на аКтьоРсКо МаЙсТоРсТвО иМаМ дОсТа НаГрАдИ ... ОбИчАм ТаНцИтЕ и хОдЯ нА тАнЦи И МоГа Да ПеЯ РиСуВаМ яКо тВа Е![]()
![]()
![]()
Много приятели ми казват, че пея хубаво. Иначе пиша доста добри неща.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
mii azz pi6a stihove i risuvam...ne kazvam 4e sym mnogo dobra v tova 6toto 6te izgleja mng neskromno no horata okolo men haresvat tova koeto pravq..pone tezi na koito sym razkrila tova....pove4eto neznaqt vijdat risynkite mi samo v 4asovete po izobrazitelno
moga da tanzuvam mn dobre hodila sam 1 god na moderni tanzi
В лицето ми извикай, че ме мразиш
или дори, че ти е все едно.
Заслужил съм очите ти студени.
Заслужил съм ги с хиляди вини.
Ти ставаш. Приближаваш се до мене.
Невидима, ти казваш "Остани".