.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 172
    Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Тцтц всички големи художници излезнахте..
    The Spark

Re: какъв талант притежавате?

Цитирай Първоначално написано от radoslava
    az naprimer moga da peq mn dobre kakto i da tancuvam i daje sega se varnah ot poredniq konkurs za peene!!!eeeee vie ste!!!
    аз също мога да пея и танцувам. Преди се занимавах професионално ходих по конкурси, записвах в студио, правех реклами, но вече не се занимавам с това и мн ми липсва. Бтв на кой конкурс си била?

Град
    your mind,your body and your soul
    imam unikalniq talant vinagi da si navlicham nepriqtnosti
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Голям фен
    [quote="A_JoLiE"]
    Цитирай Първоначално написано от RaI4etO
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    а да.пея..като 100 годишна гарга ,болна от ларингит
    Братле тфа с гаргата направо ми изпълни душичката хахаха !!!!
    защо братле?аз съм момиче
    а това за гаргата е факт

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Тцтц всички големи художници излезнахте..
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Мега фен
    Свиря на флейта!

Аз мога да рисувам (най-добре анимационни герои )
    Не Се МиСлЯ За ВеЛикА, щОтУ нЕ СъМ, Не ХвЪрЧа В ОблАцИтЕ, ЗаЩоТо Се НаУчИх Да ЖиВеЯ в РеАлНоСтТа.ПоНяКоГа ГрЕшА, Но пРиЗнАвАм ГрЕшКиТе Си, СъЖаЛяВаМ За НяКоИ нЕщА, Но НиЩо нЕ мОгА Да ПрОмЕнЯ, Не СтЕ ЗаДЪлЖеНи Да мЕ хАрЕсВаТе, ВсЕКи Си ИмА МнЕнИе [!]

Ненадминат съм по гребане с лъжица

Аз рисувам мн хубаво, всички ми го казват, но това което уча не е свързано с рисуването !!!

Много художници,много нещо.Хайде поразвийте се,искаме скоро да видим и известен български художник(имам предвид в световен мащаб).Аман от испанци,французи и италианци....

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Kaто малка писха стихотворения Имам над 100 написани стихотвроения Но вече отдавна ми е минала музата...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Миииии да пиша истории на английски език и да пея.
    Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.

az ot vsi4ko po malko, no ni6to ne e dostaty4no, za da se kaje, 4e sym golqm talant. risuvam dobre(vednyj samo spe4elih edin detski konkurs,v drugi ne sym u4astvala), pi6a dobre(pisala sym predi de, ve4e ne), tancuvam dobre(bqh majoretka 4 godini,no ne mislq,4e te mi pomognaha s ne6to za tancite), peq dobre(za hor stavam), izmislqm interesni ne6ta(novi ustroistva) , gotvq dobre(no ne mi se slu4va 4esto), moden dizain! tova e! pak ne e perfektno,no e mnogo dobre za aktrisa po li4ni nabliudeniq mislq, 4e stavam, no nikoga ne sym se probvala na istinska scena (osven v obiknoveni situacii, v koito lyja...) ne moga da svirq ami tva e ai, 6te se spra malko
    ee,zabravih - ogyvam si prystite na rycete i to dooosta kato cqlo stavite mi se ogyvat..

Хаха, и аз мога един трик с пръстите, който никой не съм виждала да го може на живо. Видях един в "Кандидати за слава", който така си правеше пръстите и се оригваше, но няма много такива хора като мен, хаха. Много е брутално, но просто не мога да го опиша
    Memento moriendum esse!

Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Аз пиша проза и рисувам (по-точно модният дизайн ме влече). Обаче май няма къде да си развивам талантите
    Рисуваш хубаво и пишеш супер
    Аз съм прозаик, но търябва да имам вдъхновение, за да пиша хубаво, а то идва рядко. Имам много добра памет, също, ако това се смята за талант. Помня много малки подорбности доста дълго време
    Мерси На теб рядко ти идва вдъхновение, ама дойде ли... Казвай, ще се печели ли олимпиадата по БЕЛ тая година?
    А, за себе си забравих да спомена едно от любимите си хобита - правя художествени преводи на песни (ако това спада към талантите )
    Е, постарах се, но не съм сигурна, че дон Кихот ми е сред любимците, които ме мотивират да пиша. Ще видим
    Memento moriendum esse!

Мега фен
    Талантлива съм в това да се изцепвам. :P

ne se hvalq no moga da peq i hodq na vokalna i kitara :P kolkoto do drygite neshta koito umeq da pravq dobre sa mislene na modeli sled koeto si gi shiq :P hm .. izmislqm si i razni spomencheta zavisi ot naostrenieto mi i dali imam muza tova e vajno
    Fr1eNdS aRe th3 LiFe oN eArth aS oNe AnG3l oN sKy !!!

Еми...мога да пея ,няколко пъти се пробвах в оперни хорове в града ми и такива,но просто не ме влече да пея...пропилявам си таланта

Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Талантлива съм в това да се изцепвам. :P
    +1 Ааа също мога да рисувам и танцувам :P

аз обичам да рисувам ... но не мога сама да си мисля рисунката трябва да я гледам от някъде,някой път си пускам анимационен филм и спирам филма на пауза на сцена която ми харесва и си я рисувам справям се иначе но то си е за мен почти никой не ми е виждал картините понеже ги крия лична територия са
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

ЕмИ От 1-4 КлАс БяХ в ТаКаВа ПаРаЛеЛкА За НаРоДнИ ТаНцИ ... аМ в 3 кЛаС сЕ зАпИсАх на аКтьоРсКо МаЙсТоРсТвО иМаМ дОсТа НаГрАдИ ... ОбИчАм ТаНцИтЕ и хОдЯ нА тАнЦи И МоГа Да ПеЯ РиСуВаМ яКо тВа Е

Много приятели ми казват, че пея хубаво. Иначе пиша доста добри неща.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    mii azz pi6a stihove i risuvam...ne kazvam 4e sym mnogo dobra v tova 6toto 6te izgleja mng neskromno no horata okolo men haresvat tova koeto pravq..pone tezi na koito sym razkrila tova....pove4eto neznaqt vijdat risynkite mi samo v 4asovete po izobrazitelno

Град
    sofia
    moga da tanzuvam mn dobre hodila sam 1 god na moderni tanzi
    В лицето ми извикай, че ме мразиш
    или дори, че ти е все едно.
    Заслужил съм очите ти студени.
    Заслужил съм ги с хиляди вини.
    Ти ставаш. Приближаваш се до мене.
    Невидима, ти казваш "Остани".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми