.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 172
    Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Да снимам ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

ИМАМ САМО ЕДИ ГОЛЯЯЯЯЯМ НЕДОСТАТЪК, СЪВАРШЕННА СЪМ ха,ха базик, иначе мога да пиша яки есета и да рисувам .

Супер фен
    Град
    България
    Мисля ,че е супер тъпо да кажа аз кво мога! Незнам какво мога!

В България единствения талант които се развива е Лъжата!Затова българите сме една на истина много талантлива нация!

Но аз не губя надежда ,че отново някога България пак ще я знае целия свят!Като кажеш ,че си от Българи чужденците да ти казват: ,,Ооо вие спечелихте световното, имате добри цигулари и т.н. , Ивайло Стоянов (това е пример) пише много хубави книги ! и т.н. !

Дано на истина да стане така и тогава ще кажа: ,,Гордея се ,че съм БЪЛГАРИН!''

УСПЕХЧЕТА НА ВСИЧКИ
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    Dreamland Varna
    Мога да рисувам хубаво, но попринцип не се занимавам много с това, тъй като не ми е голяма страст. Иначе обичам да си измислям модели за дрехи, винаги ме е влечала модата.
    Също и обожавам фотографията
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Ами откакто се помня тренирам дистанционното и мишката
    Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..

аз мога да танцувам

Занимавам се професионално със спортни танци

Град
    Испания
    Преди време танцувах народни танци,но вече не... А също така умея да рисувам страхотно и от време на време го правя..

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Еми бива ме в леката атлетика .. и в пеенето!
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Свиря на китара от 6 години. Не се имам за много добър, но все пак... ;]

Да летя - аз имам крила.
    Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
    Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.

Не казвам че съм много добър,но горе-долу знам правилата на футбола и ритам от 8 години а тренирам от 6 години някъде,аз съм на 15 години - 93 година .

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse

Какъв талант притежавате?

Аз танцувам от време на време,често рисувам,а най-често пиша стихове,есета и разкази.Също така превеждам текстове на песни от английски и испански на български,но не съм много сигурна,че това може да се нарече талант.

Ооо минутки за реклама

Ами то аз съм самият талант де що го има събран в едно
    Танцувам народни танци от 11 години вече, мисля, че за това време съм станала доста добра . Рисувам, печелила съм един куп конкурси...но напоследък въобще нямам време за молива. Попявам си доста прилично по мое и не само по мое мнение И най-вече съм скромна

моята страст са танците.... професионална танцьорка съм 10 години вече съм в специална школа за модерни танци много съм добра и на streets dance печелила съм много състезания и мисля да продължавам да се занимавам с това
    ... Just smile...

От 6 годишна танцувам български народни танци и смея да кажа че съм доста добра.Уча ги в училище и отделно ходя на ансамбъл и смятам и занапред да продължавам да танцувам.
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

Сто метра вита баница Добър съм и в цепенето на дърва. Други таланти не съм открил в себе си

Град
    в космоса
    много обичам да танцувам, да слушам музика но това го обича почти всеки може би имам талант за ди джей хахах

талантат ми е да забавлявам околните.винаги намирам какво да кажа.
    веднъж когато имахме контролно по математика помолих да отида до тоалетната и те няма да ме остаят да се накендзам и ме пуснаха(само се преструвах)седях 10 секунди отвън и като влязох викам:госпожо в тоалетната има едно плушено мече и то има разтройство и много мерише;
    всички започнаха да се смеят а даскалката седи и ме гледа кат албанец персонален компютар стоя така поне 1 мин.всички преписаха дори и мойте задачи решиха после нямаше отценка под 5.50.ама вече не ме пуска до кенефа дори и нормален час да е.
    никога пред никой на колене!!!
    http://www.impulse.bg/user/yambolov

Еми посвирвам на китара.. и се мъча да пея..
    ама в нито едното не съм добър .. така че едва ли се брои за талант...

Ъ да .. пиша текстовете на групата... ама и те едни текствое..
    невърмайнд..

NEEXT...

http://vbox7.com/play:3fc44a53 - ТУК СЕ ЦЪКА

myspace.com/nismorazgrad

Мога да кажа че умея 3 неща да пея,пиша стихове и сум модел.Каня се за music idol 3 стискайте палци

Много лошо пърда като се случи пердетата се местат а приятелката ми я е страх да светне нощната лампа че да не излезе искра да се запалим мноу кофти :Д :P

моя талант е фотографията и може би писането на есета, ако може да се нарече талант

ами моят талант е да рисувам и при това доста хубаво даже моята учителка по рисуване ме питаше защо не съм отишла в художествена гимназия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си