Не знам какво да мисля за най-добрата си приятелка
Гледам,че тук отговорите на темите са супер бързи,та реших.че вие може да ми дадете съвет какво да правя.
Най-добрата ми приятелка ( Мира ) е с 1 клас по-малка от мен и учи в нашето даскало.Днес разбрах,че да се виждаме толкова често не е много здравословно за нашето приятелство.Ще ви разкажа как стигнах до този извод.
Аз запознах Мира с моя клас или по-приятната част за мен от него.Образува се една компания от 2 момичета и 3 момчета.Аз и Мира бяхме единствените момичета.Това с образуването на компанията се развива началото на втория срок,а в началото на годината цялото даскало разбра,че Мира харесва едно момче от компанията - Мони.Втората седмица на втория срок ( ) те станаха гаджета.След 1 седмица необмяснимо как скъсаха.Едно момче,което наричаме Рапара й беше казал,че я харесва и тя заряза Мони.След това реши да тръгне с Рапара - издържаха 1 ден.След няколко дни разбра,че Митко (от компанията,Рапара не е част от нея) я харесва.Тръгна с него.2 дни издържаха и тя го заряза.След още 2-3 дни разбра,че Стефан я харесва(той отново не е от компанията,но е от моя клас ,както и Рапара не е от компанията,но е от класа),но сапунката сега започва!Мони й каза,че Стефан е с най-омразната кучка на класа - в началото беше най-омразна (оказа се супер печено маце).Тя рева,рева и рева.Не искаше да го вижда,нито него,нито нея.Реши да успокои гнева си като се поцелува с момчето,което я харесваше,но което аз по това време харесвах.Нямах нищо против - отдавна бях разбрала,че го харесва.Но това не беше добра идея.На следващия ден все едно нищо не е станало.Разбра се,че Мони я е излъгал за Стефан и оная кучка.Мани-бегай .Една седмица след тази случка Мира и Стефан станаха гаджета.Той я заряза.ТОЙ я заряза.Това беше отмъщението на всички заебани от Мира.Всички я мислят за курва.Доби (с който се беше целувала за отдушник) ми е най-добрия приятел.Отдавна не я харесва.Разбра че е курва и въобще се опитва да ме отдели от нея.Днес се скарахме с Мира,защото Доби беше казал,че съм му казала,че Мира е курва.Естествено това никак не е вярно.Може да го мисля (което не знам дали е така още) но няма да му кажа.И сега не й говоря,защото всеки път като някой я ядоса аз отнасям сичко.
Кажете какво да правя... Не искам да избирам между двамата си най-добри приятели,които обаче не се понасят взаимно
Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]