- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- странно но факт
+1111, май всичките и постове са с такова мисленеПървоначално написано от radito
![]()
Ако не опиташ все едно не си живял ..
Е това е велико! Щом въпреки всичко си доставяте удоволствие няма лошо.Но все пак е леко странно![]()
Супер, какъв е проблемаА и тръпката е много по-голямо щом никой не знае за вас
![]()
Лошо няма , така само можеж да добиеш по - голям сексуален опит . В случея е важно че не го правиш с различни хора и без предпазни средства![]()
Ами щом ви харесва няма лошо, поне го правиш с някой познат, а не някой хванат в дискотеката след 4 водки. Стига само да не почнеш да ползваш всички като опитни зайчета![]()
Първоначално написано от MoHuTo
Tочно, да не почнеш само с всичките си приятели да правиш експерименти
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
много ясно че няма с всички да е така просто това си е само между мен и него :P
E i az sym spala s nai-dobriq si priqtel ,no neznam i az za kfo go napravihme.oba4e pone ne prodyljihme........smisyl moje nqkoi den da go potretim /4e 2 pyti sme go pravili/ ,ama neznam.oba4e ni6to ne se promeni ,vse sme si nai-dobri priqteli i se podkrepqme vinagi![]()
Ем.. ако и двамата сте доволни к'во лошо има.. това си е чисто приятелски секс. Иначе аз лично никога не бих направила нещо подобно ...![]()
Първоначално написано от kuklichka_bg
Взе ми думите от устата !!
и BTW само аз ли мисля че темата е ЕБАВКА !!!!![]()
![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
За мене секса без чувства не е секс...а твойтепостъпки ми се струват леко курвенски,но ти си преценяваш.
ti si ispolzvanata no kakto i da e
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
хм... използване не бих казал че съм, ноо както и да е
а и бтв темате изобщо не е ебавка!!! Просто исках да попитам да видя какво мислите за това, а и ние не сме го правили мн пъти 2 пъти само1 Исках да попитам за мнение просто, защото неискам да се разбира от моите приятели че сме правили нещо подобно с него и така.
Мерси на всички все пак за мненията, които оставиха.
![]()