- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво трябва да
 Отговор в тема
 Отговор в тема

следвам за професия Актиор
Има ли такъв унервеситет или нещо че не съм много запознат
Или пък нещо със сериозно изучаване на Англииски (Англииски=>America=актиор(с малко повече късмет де)
Че е много трудно за българите да пробият в америка
Лично аз имам талант и бих искал да се пробвам в тази среда но не във някакви български комедии а в америка.Сигурно ще е мноого трудно и няма да сполуча но бих искал сериозно да размиля
Къде следваш?
В НАТФИЗ ли???
Какво по точно те интересува?
Курсове?
Бродуейските спектакли???
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Във НАТФИЗ и ВИТИЗ трудно ли се влиза ?!
daПървоначално написано от _siNNer_

Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Йеа... и питаш ^^Първоначално написано от _siNNer_
Ами, иди първо до въпросните университети или посети сайта. Има курсове за бъдещи кандидатстващи, както и консултации с преподавателите.
Бтв ако си 12ти клас и тепърва мислиш да се готвиш, по-добре се откажи.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Ъъ, аз мислех, че НАТФИЗ и ВИТИЗ са едно и също място?
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
За НАТФИЗ се готвех от 10 клас и се отказах началото на 12 (тоест тази година).Първоначално написано от _siNNer_
Трудничко е!!!!
А и говорих с много неслучайни хора и ме светнаха , че ако си никой ........
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Мм не знам, май не са... не съм сиг. И двете съм ги чувал, може би са отделни факлутети.Първоначално написано от sherry
Тъй красиви, тъй наивни,
Това са само приказки. Че е трудничко, вярно е. Но ако си работиш усърдно, ще влезеш. Познавам 3ма, които са вътре, без да са "някой"Първоначално написано от Jeuelle

Каква специалност си готвила?
Тъй красиви, тъй наивни,
имам познат, който е точно никой, обаче влезе там. и се развива дооооста добре
ВИТИЗ и НАТФИЗ е едно и също. ПРосто ВИТИЗ е абревиатурата от старото име.
Saatana vittu perkele hate crew!
Обяснете да как да се подготвиш какво трябва да знаеш математика и история ли че да е толкова трудно.
Все пак това зависи до талант а не до обучение които има талант и без образование пробива както повечето холивудски актиори(същото важи и за заможните виж: Парис Хилтън)
Аз бих искал като за начало малки рови във сериали филми и темподобни в чужбина англия,америка,австралия(с гурно звучи повече като мечта)
Също ако някои знае трудно ли е да следваш във чужбина англия,америка не във някое елитно унирвеситетче а в наи лесното защото знам че сигурно ще е страшно трудно.Но предимставата да следваш там са много.Пак нещо във сверата актиорство мениджмънт психология журналистика,мода,подобни
Като се има предвид че в българия съм учил до 8 ми клас и средното ще взема от гърция(абе излиза че нито гръцки знам идеално нито българския съм усъвършенствал) взимат ли се предвид оценките от гимназията че аз в гърция не сам на 6 по скоро на 3 доста е трудно да влезеш в крак с езика техния старогръцки вероизповеданието и всички темподобни нови предмети)
За НАТФИЗ знам,че трудно се влиза и трябва добра подготовка.Ако смяташ да кандидатстваш там може би трябва да тръгнеш на някакви курсове по актьорско майсторство.Една приятелка вече втора година се готви,така че,ако си примерно 12ти клас и сега ще започваш да се готвиш...не мисля,че ще имаш шанс,колкото и голям талант да имаш.
Има и доста чуждестранни университети,в които също можеш да учиш актьорско майсторство(или каквото свързано с театъра и киното искаш).Мисля,че за НАТФИЗ трябваха само някои оценки от дипломата,но не съм много сигурна кои,а и дали е така.За другите университети не знам...
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg