.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Отсъствие по семейни причини?

Какво трябва да напиша в бележка за семейни причини?

ми
    "Аз .......(там 3те имена на родителя ти) моля да бъдат извинени оцъствиятата на дъщеря ми/синът ми ............ (твоите 3 имена)
    за дните (пишеш датата или ако е само някой час пишеш датата и само 1,2 или еди си кой час)
    по семейни причини

с Уважение (пак 3те имена на подителя) и подпис (фалшив предполагам )

ми по принцим така се пише до класен ръководител,но ако не ти звучи добре може и до г-жа .....(няква си) или господин зависи мъж или жена ти е класен

За семейни причини може само за 3 дена. (в годината)
    В живота винаги
    става така,
    че обичаш този,
    който бяга от теб,
    а бягаш от този,
    който те обича...

Град
    У дома пред компютъра
    "На ...... дъщера ми/синът ми отсъства от учебните часове по семейни причини. Моля да извините отсъствията му/й."

Отдолу подпис на родителя и мисля, че това е достатъчно

Иначе такива бележки може да даваш само за 3 дни в годината

Малко странен въпрос , обясняваш защо си отсъствала и , ако желаеш може да споменеш конкретна причина , но най-добре възложи на родител тази задача , защото случайно може да объркаш нещо ! Успех , ама гледай тази бележка да не е фалшива !

Семейната бележка може да се ползва за по 3 дни/поотделно=3бележки,или 1 бележка за 3 последователни дни/ всеки срок,тоест 3 дена 1вия срок и 3 втория.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си