Цитирай Първоначално написано от _siNNer_
Ако щъ и със ы ше го напиша ... Тука не съм нито на изпит нито нищо за да спазвам къвто и да е правопис ... и не гледайте моите грешки а си погледнете първо ваще ...

Баси човек да не ви помоли за нещо ... ама 100% ако ви бях напсувала както 12-13 годишните щях поне свесни отговори да получа ,ама защо ли реших и аз със добро да пробвам ?!
+тва във тоя форум има къде къде по неграмотни от мене и не сте вие тея които ще ми казвате как да пиша ...

Басиии после защо България е на тва дередже ... щото има хора които вместо да помогнат се правят на велики ...

Не е нужно да си на изпит, за да уважаваш себе си ( да, себе си, защото ти си българка, живееш в България, говориш български, ти си едно цяло с езика, който говориш... и като проявяваш небрежност към него, то я проявяваш и към себе си. Това е национална култура, езикът ни трябва да е нашата гордост, защото е единствен, но.... И поне да беше някоя трудна дума, някаква техническа грешка от бързане или каквото и да е..., не, това е грешка, допусната поради незнанието на просто правило в родния ти език. )
И наистина (сега да не би някой да ми каже, че не е хубаво изречение да се започва с предлог? ) ако се сравняваш с по - неграмотните от теб... далеч ще стигнеш, наистина...
Помоли и получи отговори. Това, че не ти харесват е друг въпрос. Друг въпрос е и това, че не уважаваш и останалите хора, защото... ако ти не смяташ за важно това да пишеш вярно на собствения си език, то другите може би искат да запазят чувството, че е красив. И да са сигурни, че ще остане такъв, а няма да се налага да четат "мизерий".
Вместо да спориш и да се правиш на важна просто научи правилото, за да можеш да се гордееш (е, не знам дали би се гордяла повече от това или от новите си обувки, но и това е друг въпрос...) с това, че уважаваш Подината и себе си. Защото някой ден може да ти направят същата забележка и да те заболи много повече... И се надявам, че като го научиш,ще сме ти помогнали... а подарък винаги можеш да намериш.
Няма да те нападам за друго, въпреки че мога да развия прекрасна теория за манталитета, промененото съзнание, ценностите и т.н., чиито интересни измерения забелязвам в постовете ти. Но все пак ще се въздържа.

Купи му книга. О ? КНИГА ? НЕЕЕЕЕЕ
"Маркова" тениска, риза или каквото и да е в стила, който харесва.
Вино и макет на Айфеловата кула ( ако има въображение, разбира се, на мен подобен подарък много би ми харесал, защото определено мога да прекарам часове в мисли и мечти... )
Нещо, от което е споменал, че има нужда.
Хубава (ама наистина хубава) сребърна гривна.
Ако обича спорта и тренира нещо - спортен аксесоар.
Лула.
Стихотворение ( оп... ама да се чете, де ) или някакъв разказ, в който да има някаква поука ( и не къде са преместили клона на Гучи) ако имаш талант да пишеш такива неща, разбира се.
Ако е пушач някаква стилна табакера, от ония запалки... горелки ли, как има казваха ( ), стек скъпи цигари...
Колан.
Кубинки аххахах ха (ако някой ми подари кубинки ще го боготворя цял живот )
Космодиск (ахахах, започнах да кретенясвам )
Това - онова от секс шоп.
Ако сте тежкари и фрашкани с пари може всички поканение да събере пари и да му купите звезда .
Готин шах, ако обича да играе ( има сууууупперррр яките, виснала съм пред витрината на един магазин 2 часа да гледам един с кристални фигури и супер реалистични)
Хаха, ако обича сладко някаква кошница като за пикник фрашкана с всякакви яки сладки (мноооого Баунти и Сникърс мухаха)
Стилни слънчеви очила (иде лято...)

И така нантатък... толкова ли е трудно да измислиш подарък, на човек, който познаваш и ти е близък... пффф...