- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- От година - без оргазъм?
Нас не ни гледай ,ние си свършваме редовно![]()
За твоя проблем мога само да кажа ,че сегашната ми приятелка също и трябваше около 1 година ( беше девствена) за да се "научи" да свършва,а също толкова ми трябваше и на мене ,за да опозная тялото и до толкова,че да успявам да се справя с моята задача! Това според мен е че и двамата все още сте достатъчно не опитни,а ти все още не познаваш тялото си достатъчно добре! Спокойно с времето всичко ще си дойде на място![]()
Play hard,go PRO!
opredeleno potkrepqm posta na Homunuculus no neznam moje da opitate tam s poveche blizane uu aa neznam dali priqtelqt ti znae za tova 4e nemojesh a ako znae kaji mu da se postarae poveche da nqma toi samo da se kefi![]()
LIVERPOOL FOREVER !!!
еми не си го правила с мен![]()
![]()
![]()
(минутки за реклама)
![]()
Първоначално написано от Say It Right
+1Първоначално написано от Homunuculus
Kato cqlo da utochnq, obiknoveno ima 2 prichini edna jena da ima problemi s orgazma - travma v detsvoto (sexualna) ili sexualnoto i chuvstvo da ne e dobre razvito.
Pri teb edva li e purvoto; po-skoro si mislq che e vtoroto. Ako e taka ti trqbva dosta sexualen partnior i dosta dulug vuzbujdasht sex, za da se stopli suznanieto ti podobavashto. Vednuj kato stane shte stane dostiganeto vse po-lesno. Ili gadjeto ti trqbva da se postarae da izjiveesh edin po-hubav sex ili orgazmut shte doide v sledvashta tvoq vruuzka. Nadqvam se da sum pomognal. Ako ima neshto, koeto ne ti e qsno pitai.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
emi opit ...Първоначално написано от indecent
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Sexualnostta v edno momiche ili jena se subujda chrez mozuka i chrez setivata. Onova, koeto trqva da bude storeno e slednoto. Momicheto trqbva da bude razpolojeno v mnogo erotichna obstanovka. Sled tova chrez produljitelno galene, lizane, celuvane i stimulirane na klitora i G tochkata s prusti da bude silno vuzbudena. Celiqt akt moje da trae s chasove. no ne trqbva da se stiga do vkarvane predi momicheto da e totalno stimulirano. Samo taka moje da dostigne do orgazum. Problema e che pri nqkoi momicheta burziqt i direkten sex ne sa podhodqshti v nachaloto, zashtoto samata tq ne e otpusnata i nastroena dostatuchno sexualno. Ako trqbva oshte informaciq pitai.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
За мен по-странното е,че приятелят ти си свършва...хммм
И при мен отначало беше така ... Но да ти кажа,че зависи от това до колко си възбудена. Така че може малко по-дълго време да наблегнете на ласките ...![]()
There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..
ima jeni koito mn dalgo vreme ne mogat da izpitat orgazam. Tova moje da se dalji na lipsa na opit i naj-veroqtno sled vreme 6te moje6 da se useti6 tova udovolstvie . Sa6to taka vajno e i partniora, s kojto si.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
sled vreme sichko shte se oprai...![]()
[/quote]
ami pri men e to4no taka ... celuvame se okolo 5-10 min i posle ... sex ....[/quote]
Ами това е грешката на много момчета. Ние сме лесни. Само да ни пипнеш и сме "ON". Въпроса е, че при нежния пол пропускането на любовната игра прави безсмислен целия ритуал нататък.
Аз само пипам, целувам, галя и т.н. докато тя не ми покаже, че вече не издържа.
Фани си некой грамотен пич който да те праска както трябва и ше получиш
Първоначално написано от indecent
Ооо, аз бях година и половина така, докато не почнах сама да се пипам, докато се чукам, тааа нещата се оправиха. Не разчитай на мъжката намеса в случая.. правили са ми френска с часове ииии нищо, просто някои жени сме по-шантави, та, ако и ти си така, действай смело самичка.![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Зора ми беше до 1-вия оргазъм. Сега почти няма липса на оргазъм, особено при френска.....Там съм стигала до 7-8-10 оргазма 1 след друг. Но и аз не седя безучастна. Стягам и отпускам влагалището дори и при френска. Търкам се в носа или в брадичката му...изобщо дори и тогава не стоя безучасна. И за Бога, като ме държат на сухо 5 дена, само от 1 докосване свършвам. Поразредете секса, нека има малко сексуално напрежение.
Ми дайте нещо любовна игра,сподели му,че не свършваш.Това е може би защото не си достатъчно възбудена![]()
Няма ли сексуално напрежение между вас? Няма ли желание да се награбите? Ако тия неща липсват, не чакай оргазма много скоро.
Probvaite nqkoq po-gotina poza 6toto spored men ne se vuzbujda6 dostatu4no \/
Много правилно казано... вземи пробвай като писаното по-горе няма начин да не свършваш... искай по дълга любовна игра... повече френска любов.., последната ми приятелка почти всеки път я докарвах дори до оргазъм първо с любовна игра и лиз-близ... и след като получи оргазъм "влизах" в неяПървоначално написано от krem4et0
![]()