.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

От година - без оргазъм?

ot godina pravq seks no ne sym polu4avala orgazym do sega .... na kakvo moje da se dylji tova ? a priqtelq mi redovno si svyr6va
    p.s.-momi4e sym i sym po4ti na 18

Moderated be Barbie
    Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.

Град
    зад ъгъла
    Нас не ни гледай ,ние си свършваме редовно
    За твоя проблем мога само да кажа ,че сегашната ми приятелка също и трябваше около 1 година ( беше девствена) за да се "научи" да свършва,а също толкова ми трябваше и на мене ,за да опозная тялото и до толкова,че да успявам да се справя с моята задача! Това според мен е че и двамата все още сте достатъчно не опитни,а ти все още не познаваш тялото си достатъчно добре! Спокойно с времето всичко ще си дойде на място
    Play hard,go PRO!

opredeleno potkrepqm posta na Homunuculus no neznam moje da opitate tam s poveche blizane uu aa neznam dali priqtelqt ti znae za tova 4e nemojesh a ako znae kaji mu da se postarae poveche da nqma toi samo da se kefi
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Супер фен
    Град
    Панацея
    еми не си го правила с мен
    (минутки за реклама)
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    Мездра
    Цитирай Първоначално написано от Homunuculus
    За твоя проблем мога само да кажа ,че сегашната ми приятелка също и трябваше около 1 година ( беше девствена) за да се "научи" да свършва,а също толкова ми трябваше и на мене ,за да опозная тялото и до толкова,че да успявам да се справя с моята задача! Това според мен е че и двамата все още сте достатъчно не опитни,а ти все още не познаваш тялото си достатъчно добре! Спокойно с времето всичко ще си дойде на място
    +1

Мега фен Аватара на amatorium
    Kato cqlo da utochnq, obiknoveno ima 2 prichini edna jena da ima problemi s orgazma - travma v detsvoto (sexualna) ili sexualnoto i chuvstvo da ne e dobre razvito.

Pri teb edva li e purvoto; po-skoro si mislq che e vtoroto. Ako e taka ti trqbva dosta sexualen partnior i dosta dulug vuzbujdasht sex, za da se stopli suznanieto ti podobavashto. Vednuj kato stane shte stane dostiganeto vse po-lesno. Ili gadjeto ti trqbva da se postarae da izjiveesh edin po-hubav sex ili orgazmut shte doide v sledvashta tvoq vruuzka. Nadqvam se da sum pomognal. Ako ima neshto, koeto ne ti e qsno pitai.
    Eating isn't cheating - Arnold

a kak moje da se razvie tova seksualno 4uvstvo po dobre

Град
    ... Some happy place ...
    Цитирай Първоначално написано от indecent
    a kak moje da se razvie tova seksualno 4uvstvo po dobre
    emi opit ...
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Мега фен Аватара на amatorium
    Sexualnostta v edno momiche ili jena se subujda chrez mozuka i chrez setivata. Onova, koeto trqva da bude storeno e slednoto. Momicheto trqbva da bude razpolojeno v mnogo erotichna obstanovka. Sled tova chrez produljitelno galene, lizane, celuvane i stimulirane na klitora i G tochkata s prusti da bude silno vuzbudena. Celiqt akt moje da trae s chasove. no ne trqbva da se stiga do vkarvane predi momicheto da e totalno stimulirano. Samo taka moje da dostigne do orgazum. Problema e che pri nqkoi momicheta burziqt i direkten sex ne sa podhodqshti v nachaloto, zashtoto samata tq ne e otpusnata i nastroena dostatuchno sexualno. Ako trqbva oshte informaciq pitai.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    София
    За мен по-странното е,че приятелят ти си свършва...хммм

Цитирай Първоначално написано от Homunuculus
    +1

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Sexualnostta v edno momiche ili jena se subujda chrez mozuka i chrez setivata. Onova, koeto trqva da bude storeno e slednoto. Momicheto trqbva da bude razpolojeno v mnogo erotichna obstanovka. Sled tova chrez produljitelno galene, lizane, celuvane i stimulirane na klitora i G tochkata s prusti da bude silno vuzbudena. Celiqt akt moje da trae s chasove. no ne trqbva da se stiga do vkarvane predi momicheto da e totalno stimulirano. Samo taka moje da dostigne do orgazum. Problema e che pri nqkoi momicheta burziqt i direkten sex ne sa podhodqshti v nachaloto, zashtoto samata tq ne e otpusnata i nastroena dostatuchno sexualno. Ako trqbva oshte informaciq pitai.
    ami pri men e to4no taka ... celuvame se okolo 5-10 min i posle ... sex ....

И при мен отначало беше така ... Но да ти кажа,че зависи от това до колко си възбудена. Така че може малко по-дълго време да наблегнете на ласките ...
    There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..

ima jeni koito mn dalgo vreme ne mogat da izpitat orgazam. Tova moje da se dalji na lipsa na opit i naj-veroqtno sled vreme 6te moje6 da se useti6 tova udovolstvie . Sa6to taka vajno e i partniora, s kojto si.
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

Повече от фен
    sled vreme sichko shte se oprai...

[/quote]
    ami pri men e to4no taka ... celuvame se okolo 5-10 min i posle ... sex ....[/quote]

Ами това е грешката на много момчета. Ние сме лесни. Само да ни пипнеш и сме "ON". Въпроса е, че при нежния пол пропускането на любовната игра прави безсмислен целия ритуал нататък.

Аз само пипам, целувам, галя и т.н. докато тя не ми покаже, че вече не издържа.

Фани си некой грамотен пич който да те праска както трябва и ше получиш

Re: От година - без оргазъм?

Цитирай Първоначално написано от indecent
    ot godina pravq seks no ne sym polu4avala orgazym do sega .... na kakvo moje da se dylji tova ? a priqtelq mi redovno si svyr6va
    p.s.-momi4e sym i sym po4ti na 18

Moderated be Barbie
    Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.

Ооо, аз бях година и половина така, докато не почнах сама да се пипам, докато се чукам, тааа нещата се оправиха. Не разчитай на мъжката намеса в случая.. правили са ми френска с часове ииии нищо, просто някои жени сме по-шантави, та, ако и ти си така, действай смело самичка.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Зора ми беше до 1-вия оргазъм. Сега почти няма липса на оргазъм, особено при френска.....Там съм стигала до 7-8-10 оргазма 1 след друг. Но и аз не седя безучастна. Стягам и отпускам влагалището дори и при френска. Търкам се в носа или в брадичката му...изобщо дори и тогава не стоя безучасна. И за Бога, като ме държат на сухо 5 дена, само от 1 докосване свършвам. Поразредете секса, нека има малко сексуално напрежение.

Ми дайте нещо любовна игра,сподели му,че не свършваш.Това е може би защото не си достатъчно възбудена

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Зора ми беше до 1-вия оргазъм. Сега почти няма липса на оргазъм, особено при френска.....Там съм стигала до 7-8-10 оргазма 1 след друг. Но и аз не седя безучастна. Стягам и отпускам влагалището дори и при френска. Търкам се в носа или в брадичката му...изобщо дори и тогава не стоя безучасна. И за Бога, като ме държат на сухо 5 дена, само от 1 докосване свършвам. Поразредете секса, нека има малко сексуално напрежение.
    kakvo da go porazredim ta nie pravim seks vednyj v sedmicata ili vednyj da dve sedmici ...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Няма ли сексуално напрежение между вас? Няма ли желание да се награбите? Ако тия неща липсват, не чакай оргазма много скоро.

Probvaite nqkoq po-gotina poza 6toto spored men ne se vuzbujda6 dostatu4no \/

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Много правилно казано... вземи пробвай като писаното по-горе няма начин да не свършваш... искай по дълга любовна игра... повече френска любов.., последната ми приятелка почти всеки път я докарвах дори до оргазъм първо с любовна игра и лиз-близ... и след като получи оргазъм "влизах" в нея

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си