- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сериозен проблем
ами..момиче съм,на 16..преди два дни правих секс без предпазни мерки, по време на самия акт момчето стана доста агресивно и започна да вкарва по 4 пръста във вагината ми, но толкова бързо, че доста ме заболя. После пак си продължихме, но накрая по крачолите на дънките ми имаше капки кръв..пенисът му също беше в кръв.И сега много се притеснявам, тази кръв от мен ли е, от него ли е, дали не съм пипната някоя зараза..
другото което е..цикълът ми по принцип никога не е точен, по-миналия месец ме пропусна и сега пак ми закъснява (трябваше да ми дойде преди 4 дни)
моля за компетентно мнение по въпроса, ако има такова..страх ме е да отида на лекар
След 9 месеца шъ разбереш,ше има Мамо Мамо...![]()
![]()
![]()
![]()
значи не те е страх да правиш секс а те е страх да отидеш на лекар...Първоначално написано от Тя
![]()
не е много забавно да ти кажа..явно никой няма да се отнесе сериозноПървоначално написано от pencho1991
![]()
страх ме е какво ще ми каже..Първоначално написано от Sh@d0w
1.Купи си тест за бременност.
2.Отиди на лекар!
Ако си била девствена преи това,може от това да е кръвта.Ако не-иди на лекар по-добре![]()
не бях девствена..Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
ох, ще се наложи да взема сериозни мерки![]()
Може нещо да е станало когато ти е вкарвал там пръстите...или ддзиди на лекар за най-сигурно
spored men su6to kruvta e ot teb no e pri4inena ot razranqvane vse pak naistina ponqkoga mom4etata sa mnogo grubiina4e az su6to sum na po gornite mneniq da si napravi6 test ili da ide6 na lekar (ima 4astni kabineti) a i ako si v golqm grad vuzmojnostta da te zapomni (koq si i kak izglejda6) ili da te poznava e mn malka....taka 4e ne se pritesnqvai nali zatova sa ginekolozite-> za da pomagat na jenite sus texnite "intimni" vuprosi ... no v kraina smetka ti si re6ava6
Момиче отиди веднага на лекар. Не се шегувам. Ако кръвта е от теб може нещо да те е разкъсал и да не хубаво за теб...
Тест за бременност си напеави също сле дняколко дена(макар че и гинеколожката може да те види) и по нататък си направи и тест за сексуално трансмитивни болести.
+1Първоначално написано от the_hottie
Eating isn't cheating - Arnold
ОМГ..закво си бил с такъв изрод..аз на твое място ако се държеше така щях да му фрасна 1 шамар..та за кръвта от теб еееееееееееее мноо ясно от него няма как да е...Хах.. следващия път внимавай с кой го правиш а и още нещо използвай презерватив!!!ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Shto ne zemesh da otidesh na lekartoi nqma da te izqde ... nie ne mojeme da ti kajeme ni6to
![]()
![]()
![]()
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
благодаря на всички..а някой има ли представа колко ще е струва преглед в частен кабинет ?
Първоначално написано от Criss_Angelll
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тя не пита дали е бременна...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В частен кабинет е малко по-скъпо, Вероятно около 40лв за София.(В провинцията може да е по-евтино).Първоначално написано от Тя
Иска6 компетентно мнение а ти говори6 глупости "неискам да ида на лекар" сериозни мерки може6 да всеме6 като отиде6 на преглед => при някои ЛЕКАР
не бях девствена..
ох, ще се наложи да взема сериозни мерки![]()
успех дано не е ни6то сериозно...
И аз така мисля.Първоначално написано от {DreaM_GirL}
мда, мерси отново..
бих се радвала някой от модераторите да изтрие темата
Случва се когато момчето го вкара във влагалището без никаква подготовка. След това започва да го набива много дълбоко и бързо. Тогава тече кръв..![]()
Мисля че е много по добре да преодолееш "страха си" от това какво ще ти каже един лекар. Много по-добре е да идеш и да предприеме навременни мерки, ако ти има нещо или да ти каже, че нямаш проблеми. Отколктоо да си блъскаш главата ден и нощ и да се притесняваш "Има ли ми нещо няма ли ми?", "бременна ли съм не съм ли?".