.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Сериозен проблем

ами..момиче съм,на 16..преди два дни правих секс без предпазни мерки, по време на самия акт момчето стана доста агресивно и започна да вкарва по 4 пръста във вагината ми, но толкова бързо, че доста ме заболя. После пак си продължихме, но накрая по крачолите на дънките ми имаше капки кръв..пенисът му също беше в кръв.И сега много се притеснявам, тази кръв от мен ли е, от него ли е, дали не съм пипната някоя зараза..
    другото което е..цикълът ми по принцип никога не е точен, по-миналия месец ме пропусна и сега пак ми закъснява (трябваше да ми дойде преди 4 дни)

моля за компетентно мнение по въпроса, ако има такова..страх ме е да отида на лекар

След 9 месеца шъ разбереш,ше има Мамо Мамо...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: Сериозен проблем

Цитирай Първоначално написано от Тя
    ..страх ме е да отида на лекар
    значи не те е страх да правиш секс а те е страх да отидеш на лекар...

Цитирай Първоначално написано от pencho1991
    След 9 месеца шъ разбереш,ше има Мамо Мамо...
    не е много забавно да ти кажа..явно никой няма да се отнесе сериозно

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    ..страх ме е да отида на лекар
    значи не те е страх да правиш секс а те е страх да отидеш на лекар...
    страх ме е какво ще ми каже..

Момиче,взем исе в ръце и отиди на лекат!

1.Купи си тест за бременност.
    2.Отиди на лекар!

Ако си била девствена преи това,може от това да е кръвта.Ако не-иди на лекар по-добре

Цитирай Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
    Ако си била девствена преи това,може от това да е кръвта.Ако не-иди на лекар по-добре
    не бях девствена..
    ох, ще се наложи да взема сериозни мерки

Може нещо да е станало когато ти е вкарвал там пръстите...или ддз иди на лекар за най-сигурно

Според мен има вереятност да те е разразнил щом казваш,че е бил много агресивен и те е заболяло . Но все пак иди на лекар няма да те изяде спокойно И не се шашкай толкова Успех да не е нещо сериозно

spored men su6to kruvta e ot teb no e pri4inena ot razranqvane vse pak naistina ponqkoga mom4etata sa mnogo grubi ina4e az su6to sum na po gornite mneniq da si napravi6 test ili da ide6 na lekar (ima 4astni kabineti) a i ako si v golqm grad vuzmojnostta da te zapomni (koq si i kak izglejda6) ili da te poznava e mn malka....taka 4e ne se pritesnqvai nali zatova sa ginekolozite-> za da pomagat na jenite sus texnite "intimni" vuprosi ... no v kraina smetka ti si re6ava6

hottie
    Guest
    Момиче отиди веднага на лекар. Не се шегувам. Ако кръвта е от теб може нещо да те е разкъсал и да не хубаво за теб...
    Тест за бременност си напеави също сле дняколко дена(макар че и гинеколожката може да те види) и по нататък си направи и тест за сексуално трансмитивни болести.

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Момиче отиди веднага на лекар. Не се шегувам. Ако кръвта е от теб може нещо да те е разкъсал и да не хубаво за теб...
    Тест за бременност си напеави също сле дняколко дена(макар че и гинеколожката може да те види) и по нататък си направи и тест за сексуално трансмитивни болести.
    +1
    Eating isn't cheating - Arnold

ОМГ..закво си бил с такъв изрод..аз на твое място ако се държеше така щях да му фрасна 1 шамар..та за кръвта от теб еееееееееееее мноо ясно от него няма как да е ...Хах.. следващия път внимавай с кой го правиш а и още нещо използвай презерватив!!!ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

Град
    ... Some happy place ...
    Shto ne zemesh da otidesh na lekar toi nqma da te izqde ... nie ne mojeme da ti kajeme ni6to
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Град
    RuSe

ами..момиче съм,на 16..преди два дни правих секс без предпазни мерки, по време на самия акт момчето стана доста агресивно и започна да вкарва по 4 пръста във вагината ми, но толкова бързо, че доста ме заболя. После пак си продължихме, но накрая по крачолите на дънките ми имаше капки кръв..пенисът му също беше в кръв.И сега много се притеснявам, тази кръв от мен ли е, от него ли е, дали не съм пипната някоя зараза..
    другото което е..цикълът ми по принцип никога не е точен, по-миналия месец ме пропусна и сега пак ми закъснява (трябваше да ми дойде преди 4 дни)

моля за компетентно мнение по въпроса, ако има такова..страх ме е да отида на лекар
    Компетентно мнение в тийн форум няма да намериш. Съветвам те,както ще направят и всички други да отидеш на лекар!

благодаря на всички..а някой има ли представа колко ще е струва преглед в частен кабинет ?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София

Re: Момиче,взем исе в ръце и отиди на лекат!

Цитирай Първоначално написано от Criss_Angelll
    1.Купи си тест за бременност.
    2.Отиди на лекар!

тя не пита дали е бременна...

hottie
    Guest
    благодаря на всички..а някой има ли представа колко ще е струва преглед в частен кабинет ?
    В частен кабинет е малко по-скъпо, Вероятно около 40лв за София.(В провинцията може да е по-евтино).

не бях девствена..
    ох, ще се наложи да взема сериозни мерки
    Иска6 компетентно мнение а ти говори6 глупости "неискам да ида на лекар" сериозни мерки може6 да всеме6 като отиде6 на преглед => при някои ЛЕКАР успех дано не е ни6то сериозно...

Цитирай Първоначално написано от {DreaM_GirL}
    Според мен има вереятност да те е разразнил щом казваш,че е бил много агресивен и те е заболяло.
    И аз така мисля.

мда, мерси отново..

бих се радвала някой от модераторите да изтрие темата

Случва се когато момчето го вкара във влагалището без никаква подготовка. След това започва да го набива много дълбоко и бързо. Тогава тече кръв..

Мисля че е много по добре да преодолееш "страха си" от това какво ще ти каже един лекар. Много по-добре е да идеш и да предприеме навременни мерки, ако ти има нещо или да ти каже, че нямаш проблеми. Отколктоо да си блъскаш главата ден и нощ и да се притесняваш "Има ли ми нещо няма ли ми?", "бременна ли съм не съм ли?".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си