Ако мислите че е лесно пред такава публика и при такова напрежение да изпееш песните си перфектно,то се лъжете .. Let Me Entertain You я изпя перфектно.. не виждам над какво се смеете само ...
Като показвате песните на Денислав,тогава покажете как се справи и оня боклук да видя на кой хората ще се смеят повече.
ama ouuuu putaaak !! mazen! kaji mi koga ivan nee e pql hubavo ma ! i mn qsno 4e 6e si prai kvoto si iska! nali e nai-GOLEMIQT!
По-полека с думите ако обичаш.НЕ съм казала че Иван пее зле..първо-аз никога не съм го чула да изпее една песен без да се лигави или да я изпее с научен текст .. когато го чуя тогава ще коментирам.. исках да сравните ''пеенето'' на Иван и на Денислав.Или пак ще кажеш че Иван е най-ГОЛЕМИя?
emi az 6te kaja IVAN ANGELOV E NAIII-GOLEMIQQQ VSI4KO DRYGO E DROB-MAZEN,GROZEN I GLASA MY E STRAHOTEN,KVO OT TVA 4E SE LIGAVI,TO TVA MY E QKOTO..a Denislav spored men e edin pozior,gei,samo moje da me4tae da izpee ne6to kato Vankata ..i su6to iskam da kaja,4e neiskam da sporq i da se karam s nikogo,prosto izrazqvam mnenie
тва просто е поредната утрепка......мюзик Айдъл си е подобре без него....Кат се лигави вън....