- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- липса на удоволствие от секс
obicham priqtelq si super mn,no sexa s nego ne mi dostavq nikakvo udovolstvie,dokato pri nego vuob6te ne e taka,kaza 4e ne e pravil po hubav sex s nikoq dr nikoga,a az kfo da mu kaja nz.........prosto nz za6to ne mi haresva....
7 точка от правилата
moderated by Coki
Кажи му : "Sexa s teb ne mi dostavq nikakvo udovolstvie. prosto nz za6to"Първоначално написано от paranoia
Сигурен съм,че ще те разбере,
Ако не споделиш с него.. няма да стигнеш до никаде.. той трябва да е първия човек който трябва да знае за това.. след това на гинеколог.. другия вариант е ако от скоро правиш секс също е възможно първите няколко пъти да не испитваш удоволствие.. не знам но задължително поговори с него![]()
dam mersi.....ne haresvam sexa s nego za6toto ne mi dostavq udovolstvie tova e
според мене причините може да са две:
1. или той е доста зле в леглото и си прави само своя кеф
2. или ти не можеш да се настроиш психически за удоволствието,което трябва да изпиташ
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
pravq sex g/d ot polovin godina
nz no ne iskam da mu kaja 4e ne mi haresva,6te go naranq a ne iskam tova
q na tebe da ti kaje nqkoi takova neshto xaxaAmi moje da ne go haresvash ili obichash toolkova kolkoto toi tebe neznam {}
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Кажи му го. Няма смисъл от симулирането в секса. Все рано или късно ще разбере и ще му стане гадноКажи му истината по-добре
![]()
moje,no sus sig znam 4e 4uvstvata mi kum nego sa nai silnite koito sum izpitval anqkoga,obi4am go super mn,no prostoi az nz kakva e pri4inata
хаха кажи му "sorry мило, ама много ти е малък и не изпитвам никакво удоволствие от секса с теб"Първоначално написано от paranoia
![]()
по темата: от половин година правиш секс по принцип или само с него от толкова време? охх незнам, поговорете малко на тази тема с него, пробвайте различни пози, различни места.. незнам от какво може да е проблема..
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
поговори с него. трябва да ти отделя повече внимание за да те възбуди добре и да ти доставя по голямо удоволствие, а не да си гледа само него
бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля .... ВИБРАТОР!!!
Do you speak Salsa? .......
opitai da mu pokaje6 kak da ti dostavi pove4e udovolstvie, pokaji mu kakvo ti haresva, pomoli go da napravi ne6to, koeto znae6 4e 6te te vazbudi pove4e... nakarai go da eksperementirate .. i leka poleka dano se usavar6enstva... A i spored men ako ima 4ustva i seriozni namereniq kam teb nqma da se obidi, a 6te iska da se postaree,i da ti dostavi pove4e udovolstvie
s dve dumi pogovori s nego i samo mu namekni 4e moje da byde i po dobar.. samo trq se postareeUspeh
Ti ne si li momche!? V edni temi iskash h*q da ti lapat. Sq drugo drunkash ...![]()
![]()
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
BUSTEDПървоначално написано от amatorium
![]()
kolko ste zleeeeeee,tfa e ebavka ye ebasi ma kakto i da e :d 6tom ne mi vqrvate
Да не би да не си достатъчно възбудена?Поиграйте си повечко преди същинската част,и ако и тогава не става,кажи му.
ne se pritesnqvai da mu kaje6(ne to4no "ne mi e kef s teb")da se postarae malko pove4e da ti dostavi udovolstvie i ako ti znae6 moje da mu kaje6 kak bi iskala.Oburnete vnimanie na forpleiq!
Emi ako e tui smeni si gadjeto. Za kakvo ti e da hodish s nqkoi muhlio v legloto!?![]()
Защото го обича!?Първоначално написано от amatorium
Kakuv patos ...Първоначално написано от krem4et0
![]()
То, че сексът трябва да върви-трябва, ама и любовта си е любов и не бива да я отричаме!
Nikoi ne otricha lubovta. Prosto ako samiqt sex kutsa dori v nachaloto e mnogo kofti i tazi vruzka e kak da go kaja meko i sladko - obrechena.![]()