.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

ox ;( ne me "otvori"

bqh pisala edna tema tuk mn mersi na vsi4ki koito mi dadoha savet no...vsi4ko be6e tolkova hubavo...bqh slojila mn qki 4ar6afi bqh v nai hubavoto si belo bqh zapalila sve6ti i mirizlivi pru4ici be6e mn mn qko...no kogato toi zapo4na da pronikva mn mn me zabolq...probvahme o6te nqkolko puti...no men o6te me bole6e...a iskam da go napravim i ne me e strah ne se pretisnqvam ot ni6to no za6to tolkova mn me boli...pri vas taka li e bilo?

еми болеше си
    но все пак изтъри веднъж, за да не се налага тва да се случва всеки път и в крайна сметка пак нищо -.-

От извесно време има анкета точно на тази тема ! Там всеки си казва дали го е боляло или не... почети и попрегледай малко преди да пускаш теми моля...
    А по темата... ми при всяко момиче е различно някои ги боли други - не.
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

най-вероятно или не си се отпуснала достатъчно,или не си била достатъчно влажна.може и двете..

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    Цитирай Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
    най-вероятно или не си се отпуснала достатъчно,или не си била достатъчно влажна.може и двете..
    +1
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

Айде айде..всеки малко или много го боли.Ще претърпиш,все някога трябва да се случи.Нека следващия път те възбуди повече

Град
    ... Some happy place ...
    Exeee aide sa vseki moje da poturpi malko bolka ...
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Град
    Бургас
    Е, стига ве хора... може при нея да е било много по-различно отколкото при вас.. и наистина бая да си е боляло.. Както виждам момичето е имало голямо желание.. и щом не е станало значи си има съществена причина...
    Иначе и аз съм за "недостатъчно отпусната и недостатъчно влажна..." Да ти кажа за най-сигурно.. първо ако момчето се досети де.. е по-добре да ти прави малко френска... поне при мен се случи така.. даже аз хич не очаквах.. но пък после неболеше толкова....
    Freenstyle Hip Hop & contemporary dance school Dune
    Танцувай със сърцето си !

Значи при мен и приятелката ми беше така , нея я болеше ужасно много ( предполагам като тебе ) много трудно го направихме като се има предвид че я бях възбудил много и беше предостатчно влажна и "3те пъти" голяма зор ама се получи , сърцето ми се късаше докато виждах как я боли , но пък при моето момиче натделя желанието пред болката Та съвета ми към теб е , задалжително гледай да си достатачно възбудена и като дойде момента просто положи всякакви усилия и се опитай да изтърпиш болката , един път вече да проникне в теб и лека по лека ще стане работата.. болката ще отшуми и ще се наслаждавате на удоволствието не да правиш просто секс а да правиш ЛЮБОВ с любимия човек ! ( мисля че при тебе е така защото виждам че си се постарала да прекарате една незабравима нощ , но за жалост.. ) горе главата и успех следващия път.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    I men me bole6e otvratitelno mnogo ,no izd1rjah ,za6toto znaeh ,4e 6te edin p1t ,da ne s1m luad da se podloja sled tova pak na bolka :# :# :# NO WAY!!!

normalno e vsqka e q bolqlo,men sa6to no 6te stisne6 zabi i vs trqbva da stane bavno i vnimatelno!i se otpusni i ne misli za bolkata!uspeh
    ..И кФо КаТ тЕбЕ е ЦеЛуВаЛ НаЛи ПрЕз ТвА вРеМе МеНе Е рЕвНуВал.И КфО кАт ТеБе Е ЕбаЛ нАлИ пАк За МеНе Е мЕчТаЛ.и Ся За КвО сЕ нАдУвАш От МеН ПоВеЧе Не СтРуВаШ

Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.

7 точка от правилата

Заглавията на темите трябва да са на КИРИЛИЦА.
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си