.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

mtel globul frog mobile or vivatel

Аз сам на Мтел и сам мн доволен, НО изкам колкото си може по евтино. За това имам един сименс и ми предложете някой друг оператор за него и тъка сас мтелския тел да говоря с хора от мтел а с другия с други хора и да ми излиза по евтино сори ако звучи мн смешно

M-TeL FOrevEr !
    KoGaTo IskAsh NaMirAsh NacHin.. k0GaTo nEIskAsh TaRsIsh prIchIna..!!

Град
    Мездра
    На vivatel е най-евтино и съм много доволен дават по много бесплатни минути VIVATEL THE BEST !!!

em az dolkoloto znam za sq nai evtino e frog mobile v smisal 6tom 6a govori6 s drugi operatori...tva mai e nai evtino..(a ina4e i az sam na M-Tel)
    PeOpLe AlWaYs LeAvE....

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    samo da va svetna 4e frog mobile ne e nov mobilen operator a e kum globul,za6toto polzva tehnite anteni za obhvat i tqhnata sistema plus tva nqma licenz za 4ti gsm operator taka 4e usloviqta im sa shodni

Vivatel

800 безплатни към vivatel, домапните телефони, 200 към голбул и мтел и 12 стотинки на минута след като се изчерпат минутите
    Какво повече му трябва на човек

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от alex_devv
    Vivatel

МТЕЛ му трябва

nz za sq si4ko na frog mobile i na globol savpada si4ko im e ednakvo za tva izbiram frog mobile se pak sa po novi nz ma polzvat to4kite na globul do kolkot zn

Vivatel

800 безплатни към vivatel, домапните телефони, 200 към голбул и мтел и 12 стотинки на минута след като се изчерпат минутите
    а иначе ти на месечна такса ли си???
    аз съм на глобул!
    КвО тИ пУкА Че гОвОрЯт ЗаД гЪрБа Ти-НаЛи ВъРвИш ПрЕд ТяХ нЕкА гЛеДаТ гЪзА тИ !!!

ei ako naistina e 12 st na min 6e mina na vivatel naistina li e 12 st min kam koqto i da e mreja frog mobile i globul sa po 34

Разговори в мрежата на FROG Mobile 0.14 лв./минута
    0.09 лв./минута *
    Разговори към всички национални мобилни и фиксирани мрежи 0.34 лв./минута
    Обаждания към номера, които започват с 0800 безплатно
    Обаждания към номера, които започват с 0700 0.32 лв./минута
    |

tva e frog mobile

basi nqkoi 6e kaje li kolko St min e na vivatel na vau4er? naprimer vivatel mania za cql jivot kakva e cenata na min kam vivatelci + BTK, i kam drugite 3 operatora kakto.

Vig, za cenite segashnite oferti ne gi znam mnogo, no ako iskash nai - izgodnoto e da si vzemesh karti i na trite operatora da ti e po - evtinko kum vseki, na koito zvunish. Edna e ili 5 ili 7 leva i imat tolkova bezplatni minuti i extri, che ne razbiram kakvo oshte chakash.
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Цитирай Първоначално написано от silveto_91
    Vivatel

а иначе ти на месечна такса ли си???
    аз съм на глобул!
    да, на месечна такса съм - 5 лв

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от Cukata
    На vivatel е най-евтино и съм много доволен дават по много бесплатни минути VIVATEL THE BEST !!!
    taka e ama nqma mn hora na lainatel
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Мтел и Глобул от много време насам за нищо не стават. Много прецакват когато си на сметка, да не говорим, че са от толкова време, а не на всякъде имат обхват.

Вивател са си много добре. Още от началото цените им са почти по евро стандартите.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    като на говнамтел има повече нека ви избушват с цените и плащайте 3-но повече

dnes si zeh frog mobile i za sq sam dofolen pak nz

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    аз съм сменил 5 ваучера имам гсм от 3-4 години, не говоря имам постояно обхват, има хора който са на лайнател и нямат почти никав обхват сега почнаха да имат обаче ако се качим някаде (на паметника) или слезем (в дискотека) абсурд.....
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Супер фен
    ми ... незнам ... гледам взел си си вече ... аз съм с един Loop с минимално потребление 5 лв + 1 карта Vivatel Simpatia и съм много доволен ... вярно плащам минимум 20 лв на месец телефон ... но пък не си поставям ограничение на разговорите (особено с другата карта от симпатията) мисля че много хора вече имат Loop карти, а лично за мен ваучерите вече не са никак далавера вярно е че може да се изкара няколко месеца с един ваучер от 15 лв но ако не звъниш почти на никого а и минутите сякаш са по скъпи при тях
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    ми ... незнам ... гледам взел си си вече ... аз съм с един Loop с минимално потребление 5 лв + 1 карта Vivatel Simpatia и съм много доволен ... вярно плащам минимум 20 лв на месец телефон ... но пък не си поставям ограничение на разговорите (особено с другата карта от симпатията) мисля че много хора вече имат Loop карти, а лично за мен ваучерите вече не са никак далавера вярно е че може да се изкара няколко месеца с един ваучер от 15 лв но ако не звъниш почти на никого а и минутите сякаш са по скъпи при тях
    да но нямаш избор ако не си над 18 години не можеш да си на сметка! Пак и ся с тфа фрог за ся си има отличен обхват на Сименс а65 на някои места даже по добар от на Мтел - СЕ к800и. Смятайте К800 каф тел е и на мтел обхвата е по слаб от на фрог мобайл с някфо забило от 2003 сименсче!!!

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    Globul
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си