- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- сериозно обвързване
eto go i problema...ama to ne e to4no problem de...da kajem 4e prosto iskam da 4yq 4yjdo mnenie.taka...zapo4vam![]()
v momenta hodq s edno mom4e.Na 24 e az sum o6te malka...na 15.
Toi ima silni 4yvstva kum men i az my otvru6tam makar i ne tolkova silni...no naistina ispitvam...ne6to kum nego!Zapo4na da mi govori v bude6te vreme za nas...dobre kazax si az-priemlivo!6tom smqta 4e sled 1-2 god 6te sme o6te zaedno-nqmam protiv!toi e dobro mom4e 6te se opoznaem po-dobre!6te go zaobi4am!No dr me pritesnqva(de da be6e samo edno) predi sedmica mi zagovori za deca,za semeistvo...kak da go tulkyvam...?moje bi ima seriozni namereniq kum men...da!i az tova iskam.No tazi tema ne 4e me pritesnqva...prosto otskoro sme zaedno...i e nz...daite mnenie
6te vi pomolq i za suvet,otnosno vuprosa za tova 4e sum destvena o6te ne se 4yvstvam gotova za sex...toi e vodil polov jivot est!i my e trydno da se vuzdurja!4ydq se kak da my dostavq ydovolstvie bez da pravq sex s nego(zvy4i tupo ama to ko o4akvate ot mene)znam ko 6e kajete-SVIRKI
![]()
o4kvam suvet4eta i mneniica po jizneno vajniq mi vupros![]()
[/b]
7 и 1 точка от правилата
moderated by Coki
znam 4e iska6 da opita6 nai-sladkoto ot jivota...no imam drygi planove za tazi ve4er!