.

Виж резултатите на анкетата: Зеленият чай разваля ли много стомаха?

Гласували
23. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да много

1 4,35%
  • Не

10 43,48%
  • Малко,не е препоръчителен

1 4,35%
  • Не зная

11 47,83%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Зелен чай

Зелен чай

Зеленият чай ли кво беше там нз кво мислите според вас много ли развалял стомаха?Аз мисля 1 месец на зелен чай и на супи и вода мислячче ще има ефект!Сега кажете вие.. а и може ли момиче на 13 да го употребява

Голям фен Аватара на Devilka
    Не го разваля,но ти какво си въобразяш? Че цял един месец ще издържиш само на чай и супа? Не става за 13-годишна,дори и за 30 - годишна не става.

Аз не съм на 13, а на 16 просто с моите фр. си говорихме и една ми каза 13г. че развалял стомаха и т.н и за това се интересувам

Повече от фен
    Град
    south_park
    по скоро евтините кафета по заведенията развалят стомаха.заленият чай се пие от векове и не раваля стомаха,но не злоупотребявай с него,не можеш само на зелен чай тогава ще ти се развали стомаха обаче от неконтролиран глад
    you should kill yourself >=D

Супер фен
    Град
    Панацея
    Редактирано от-Цвети
    ОФФТОПИК!
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Абе миличка нали форума е за тва да питам за тва от което се интересувам никой не те кара да пишеш!!!!

Голям фен Аватара на Devilka
    Принципно НЕ разваля стомаха,но ако само това пиеш в продължение на цял месец възможно е и да му стане нещо.

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    az piq zelen 4ai ot nqkolko meseca nqmam nikykvi oplakvaniq..no nz na vseki organizym e razli4no,no az ne se oplakvam
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    Троян :o)
    Мама го пие от около година и е съвсем добре със стомаха
    шОkолuзupaнаааа

Значи ти за кой зелен чай говориш - за този в зелената оаковка със слабителния ефект (за отслабване) или за истинския зелен чай?! Защото ако става дума за този в зелената опаковка ( с листата от Сена) е МНОГО вреден ако се пие в по големи количества защото може да доведе до хроничен запек и до лениви черва а това се лекува доста трудно. Иначе истинския зелен чай е много полезен и естествено че не е вреден а даже полезен !

Ако става въпрос за Зеленият Чай за отслабването знам ,че преди ядене се пие и има разхлабващо действие и след яденето чрез него се изхвърля всичко което не е усвоено от организма ... една приятелка го пиеше ,но аз ефект в/у нея не забелязах Пък и тя го пиеше някъде 7-8 месец ... организма вече си е привикнал и ефект нямаше и как да има :]]

ужасно е! една лекарка каза на сестра ми ,че като го пиеш много тоя чаи и като го спреш се получава запек.. и се налагало някои хора да го пият само и само да отидат до кенефа
    Let the sunshine
    Let the sunshine in
    The sunshine in

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    istinskiqt zelen 4ai e mnogo polezen i ne uvrejda po nikakuv na4in organizma
    podhodq6t e kakto sutrin vmesto kafe taka i za piene sled ve4erq

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Това,което знам за зеления чай,е че е много полезеи и пречиства тялото от токсините,стига да го пиеш без захар,ако не ти харесва вкуса му,добавяй една лъжичка черен чай към запарката,става също много хубаво
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Аз пия от 1 седмици,поради здравословни причини.....получих хранително натравяне и за да си прочистя организма ...явно е полезен ...но имам и ленив стомах и ми казаха да не пия много а по 3-4 чая седмично........
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Доколкото съм чувала, има разхлабително действие...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си