.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Град
    Елхово

Бихте ли правили секс с приятеля си само за да не ви напусне

Бихте ли правили секс с приятеля си само за да не ви напусне?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не, ако това е единствената причина и го е поставил като ултиматум за бъдещето на нашата връзка. Така или иначе след като ми се насити-ще ме напусне. Това съвсем не означава, че в леглото не се старая да бъда толкова добра, че да не си и помисля за друга жена. но това е вече по-различно.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Не, и не те съветвам да го правиш,защото той пак може да си те напусне под друг измислен предлог.Не се забърквай в нещо,от което после мнооого ще съжаляваш
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен
    Град
    Панацея
    и да ме напуска и да не ме напуска, пак бих правил секс
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Ako iska samo tova ot men...... da si hva6ta patq.....ne bih go napravila i kakto kazaha po-nagore ne te savetvam da go pravish !

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не, ако това е единствената причина и го е поставил като ултиматум за бъдещето на нашата връзка. Така или иначе след като ми се насити-ще ме напусне. Това съвсем не означава, че в леглото не се старая да бъда толкова добра, че да не си и помисля за друга жена. но това е вече по-различно.
    Никога няма да го направя заради този "тип", който го поставя за условие за запазване на нашата "връзка"..

Sigoren sum 4e nito tq nito az 6te sme zaedno ako samo tova e pri4inata!!! Mislq 4e nebih ........
    Go HarD, Or Go HOME ! ! !

Определено не!Секса може да задържи един човек но само за малък период..Така че няма смисъл

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Не. Може би просто ще правим секс като за последно

Град
    At home...
    Не, не бих ходила с човек на когото това му е единственото условие да е с мен

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами не, тъпо е щом не те обича да е с теб само защото му пускаш....
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Едва ли. Ако иска да е с мен и ме обича, няма да ми поставя ултиматуми, било то за секс или за нещо друго.

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Въпрос на тактика ... ако има мозък и знае как да си я лъже ... може да си я върти 1-2 години само заради секса и тя няма да се усети ... но не всеки го умеее... :P :P :P
    Правил съм го тва имам и приятели които в момента си имат супер лачени гадженца които си мислят че приятелите ми са лудо влюбени в тях но всъщност не ....
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

И да го направиш, само ще си мислиш, че няма да те напусне. Ще те изчука и пак ще те зареже. Не си мисли, че едно ебане може да задържи даден човек при теб. Всяка може да му даде секс.

Не, защото това значи, че връзката се основава само на секс и нищо друго...

Доста е унижаващо и не значи че няма да те остави така или иначе след секса..
    DoN`t tRy to fiX me,i`m not broken...!

Ami kao tarsi samo tova mu kaji da varvi na m****ta si.
    Голям размер на картинката! /machoka/

hottie
    Guest
    Не обаче ако твърдо е решил, че ще ме напусне бих правила с него луд секс

Град
    Амстердам
    Много тъпо,ако се навиеш.Продължавай напред,тои не е единствения.

Град
    софия
    да, защото много го обичам ... и няма да го преживея (ама ние си правим редовно така че сигурно няма да ми се наложи) :P

Супер фен
    ne estestveno,sexat e mn ot vrazkata,no ne e vsi4ko,taka 4e edna vrazka ne moje da se osnovava samo na nego osvan ako samata vrazka predvaritelno ne e sazdadena takava
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от KiFy
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Никога няма да го направя заради този "тип", който го поставя за условие за запазване на нашата "връзка"..
    +1111111111111

Голям фен
    не защото след като иска да ме напусне ------>не ме обича и не си струва заради секса да продължаваме да се залъгваме........

Бих направил вски4ко за да не ме напусне, но секса за моми4етата знам 4е озна4ава много пове4е отколкото при мом4етата и според мен няма смисъл от секса като ултиматум във връзката, за6тото дори и да правите секс тои пак може да те зареже когато си поиска , разликата е 4е ти 6те си му угодила :P
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Boje... Ne mislq,che ediniq Sex Bi zadurjalo edno momche pri teb...Taka ili inache i da go napravite i da ne go..toi pak shte te zareje..6tom mu e ZOR za toq sex..dali shte e sega ili sled sedmica-2 sled kato si mu zadovolila kaprizite.. ...Ne e nujno da hodi6 po guza na nqkoe mom4e,samo i samo da go zadurji6 pri teb..ako na 4oveka mu e hybavo i mu e dobre s teb i bez da se VPRQGASH TOLKOVA shte e s teb ...
    Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си