.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Edit: Скандалното Интервю с Иван Ангелов !!!

В истински Биг Брадър се превърна второто издание на Мюзик Айдъл в България. Предаването тази сряда беше изцяло посветено на Иван Ангелов.
    Специално заради него бяха открити две линии – за оставането и изгонването му.
    В продължение на цяло едно предаване Деси Тенекеджиева и Стела Богомилова защитаваха Иван, а Емил Кошлуков и Наталия Симеонова защитаваха мнението, че той трябва да си тръгне.
    Деси и Стела смятат, че Иван е ужасно талантлив, интересен и саркастичен и да, мястото му е в предаването.
    Дори го сравниха с Фънки, което разбира се предизвика бурни освирквания в залата.
    Според Стела, Иван се е държал обратно на „раболепното, кучешко поведение на останалите айдъли“.
    Емил Кошлуков и Наталия Симеонова се опитаха да обяснят, че подобно поведение е вредно за самия изпълнител.
    „Ние така и не те чухме да пееш, Иване“, обърна се към него Наталия.
    Макар да му дадоха два пъти възможност, той така и не показа певческите си възможности.
    „Не идвам да пея по шест часа в стаята в хотела“ пък сам Иван обясни странното си поведение.
    Люси видимо беше вбесена от поведението му и обяви, че едва ли ще има продуцент, който да е готов да инвестира парите си в клоунадата на Иван.
    „По-страшното е,че има хора, които харесват и одобряват неговото
    поведение“, успя да добави и Вили Казасян.
    В защита на съквартиранта си се появи и Теодор Койчинов, който правилно отбеляза, че е единственият, който е чувал Иван да пее.
    В крайна сметка 63,5% от зрителите на предаването решиха, че им е омръзнало да гледат пъпа на Иван или пък изобщо да не го гледат, както стана на концерта в понеделник.
    Заради изгонването на Иван тази седмица други елиминации няма да има.

новина от dnes.bg

Edit:

Иван от "Мюзик Айдъл": Оправих половината от участниците в шоуто

Бившият участник в "Мюзик Айдъл" провокира с ново скандално интервю

Изгоненият от Music Idol Иван Ангелов: Никога няма да разбера
    овчедушието в България

Цялото Интервю ^^^^
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

Град
    In Devil's Castle
    това какво е...дали се радваме или не?...ако е така,аз се радвам,че го няма,заради самия него,не заради другите...хич и не ме интересува какви мизерии правеше.
    someone else...

Град
    дупката на геврека
    Махнаха най голения си коз.Сия няма кой да им прави шоуто и кой да им изпълнява долкова добре сценария...Както каза прятеля на най-големия шоито приключи.
    Останаха само некви педали и смешници ако изгонят и Тома по добре да си търсят работа извън тоя бизнес...
    снощи с ч тъпи сметки установихме че само от Иванчо са спечелили около 200 000 лв ако наистина са гласували толкова хора колкото казаха, а иначе имаше оше понеделник и вторник в който СмС-ите отидоха на кино....

Повече от фен
    Абе наистина мн станаха темите,които не са подходящи за този радел...
    [img] [/img]

Иван правеше истинското шоу и сега без него определено ще е по-постно и безинтересно.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Не стига че гледаме подобни простаци по цял ден около нас ами и вечер по телевизията! Много се кефя, че го изгониха Мюзик Айдъл е музикално предаване, а не цирк...
    >>> House Music <<<

Цитирай Първоначално написано от ZuCkI
    Махнаха най голения си коз.Сия няма кой да им прави шоуто и кой да им изпълнява долкова добре сценария...Както каза прятеля на най-големия шоито приключи.
    Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    Иван правеше истинското шоу и сега без него определено ще е по-постно и безинтересно.
    Аз също съм съгласна че го изгониха. И какво шоуто ще безинтересно (да само ще се пее) ама това му формата все пак. Не знам какво толкова му харесвате на тоя Иван с неговите лиготии. Шоуто няма за цел да търси IDIOT IDOL, а търсят MUsic Idol.
    В живота винаги
    става така,
    че обичаш този,
    който бяга от теб,
    а бягаш от този,
    който те обича...

Град
    EastPerih (Исперих)
    абе иван да си го начука

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Да ми бара шлангата Иван...
    The Spark

Град
    Някъде по широкия свят...
    Само Тома ,а Иван в цирка да ходи да се кефи!
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    все ми е едно за МА

таА година нЕма ни една хубава...

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Всичко си беше по сценарии от началото на предаването.
    Мислите ли, че още в началото нямаше да го изгонят за такова поведение...?
    Иван е пич. И е умен. И ми харесва как се облича .
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Супер, че го изгониха тоя клоун

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си