- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- КОЙ ИСКАТЕ ДА СПЕЧЕЛИ ОТ МЮЗИК АЙДЪЛ?
Щом го няма Дени, значи ПЛАМЕНА
Действително, от изгонените Пламена пее най-добре, но определено нейния глас не е най-хубавия:P
:P
![]()
We all have problems, mine are just more important than yours.
ми каже кой искаш да спече ли де. тфа че си видяла моето мнение незначи че трябва да пишеш за ПламенаПървоначално написано от desidala
а и не от изгонените , а от тези които са в МИ
Пламена, Нора , Шанел , Деница , Ана (тъпа офца , която не пее а вика , ама тфа е друг въпрес хах) Ясен или Тома
аз съм си за Плами :P
ъъъ? Дааа, хуу, аз вече си казах мнението за сички ... за Тома съм ... а не мога да разбера кво й е на Ана ...
Особено последния път се справи супер яко![]()
We all have problems, mine are just more important than yours.
да непревръщаме темата в чат ама ана не може да пее тя вика и бе във форума има само 2 нейни фенаПървоначално написано от desidala
![]()
![]()
Все ми е едно,само да не е Пламена понеже е гадже на Динуслав,а на него не моа му гледам педерасията.Пък и Пламена е една трътлеста хаха.Аз съм го гледала 2 пъти,но Тома най-ме кефи от момчетата,а от момичетата Ана на външен вид де.За мен всички са музикални инвалиди хаха.Аз съм ЗА да свалят това тъпо шоу от ефир всички са едни...оръпляции
.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Ана-> музикален инвалид . Тфа е Мюзик айдъл , а не викане айдъл![]()
Ана изобщо неможе да пее , а вика пф тиа сиг. искат тя да спечели сега пк задача от мюзикали ама споко в сряда ше и кажем чао
Плами е новия музикален идол :P
Хаха хора сега се сетих.Нищо чудно,че хората гласуват анонимно,като има избори щото вижте какво става,като се преплитат нечий интереси.Само се обиждате или по-скоро се палите супер много.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Някой ще ми обясни ли връзката между хубавото пеене и музикалният идол? И готов ли е да защитава тезата си? И ако е готов ще обясни ли как чалга певиците уж не могат да пеят, а са идоли на половин България? Същото важи и за поп певиците, но тях не ги споменавам умишлено, защото те просто на почти никой не са идоли и не заслужават да им се обърне внимание точно по тази тема. И още един въпрос - масовата публика какво я бърка кой как пее, като си има коригиране на гласа на компютър и плейбек за всички?!? Музикалният идол преди всичко трябва да притежава визия, която липсва във всички от участниците, стигнали дотук. Гласа след кастингите няма никакво значение. Справка - участниците в Стар Академи, първият Мюзик Айдъл и т.н.
Левски шампион але але!
Shanel
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Между другото, обърнете внимание как журито фаворитизира Тома и Нора и просто настройва публиката срещу другите. Вижте само какви дитирамби , какъв патос, когато се говори за тях. А българската публика е лесно манипулируема... Пиша това мнение преди изпълнението на Тома, може да сте сигурни, че няма да има и една забележка към него, както нямаше и към Нора, доста смело мога да заявя, че на финала ще бъдат Нора, Тома, Шанел и Пламена, а кой ще победи ще решат Вирджиния рекърдс, все си мисля, че няма нищо случайно във връщането на Пламена...![]()
Левски шампион але але!
ТОМАААААААААААААААААААА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
Нора или Тома.![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Норчетооо , Тома или Ясен :]]]]] Ааа са за понеделника имам 10 поканиии... вярно ,че концерта ще бъде тъп ,но поне ще бъда и зад кулисите
![]()
дай еднаПървоначално написано от _siNNer_
![]()
6anel,Nora ili Deniza
Interesno mi e sled kato sa samo dva,pone ti taka se izrazi,za6to 4ak sega q izgoniha? Ne iskam da se zaqjdam ama tupo e da predstavq6 podobni izkazvaniq sled kato faktite govorqt suvsem drygo. Puk i foruma na Music Idol po nikuf na4in ne biva da e ne6to na koeto da se opre6 (ot gledna to4ka na li4noto ti mnenie,pone spored men..), tui kato tam vlizat prekaleno malko hora. NE se zaqjdam prosto mi e interesno da razbera kak taka misli6, 4e foruma na Music Idol dava dostatu4na informaciq za fenovete i tehniq broi...Ako ti se zanimava otgovoriПървоначално написано от cold_arrow
ТОМА!!!!!!!!(МОЖЕ И ЯСЕН,АМА ТОЙ НЕ Е ТОЛКОЗ ГОТИН!)И НАЙ-ОМРАЗНА ми е ПЛАМЕНА !БЯХ ЗА ТОМА И ЕЛЕНА,АМА НАЛИ ВЪРНАХА ТАЯ ПЛАМЕНА!![]()
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love