- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде се запознавате с гаджетата си?
С настоящето и бившето откъде се знаете?
«Свещта нищо не губи, даже когато от нейния пламък се запалва друга свещ»
ne pomnq![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
С настоящия ми приятел... Той ходеше с най-добрата ми приятелка за много кратко време (2 седмици), не се получи нищо и се разделиха... Като приятели, разбира се. Аз не можах пък да се запозная с него през тези 2 седмици, затова месец и половина по-късно му писах по irc да се запознаем.И всичко тръгна на шега, дори и не предполагах, че ще хлътна по него толкова, обаче ме беше срам да го поканя да се видим някой път, затова 4 месеца го карах само по skipe и irc...
Най-накрая той ме покани да посрещнем заедно с компанията му у тях изгревът на July Morning и...
Това е нашето.
![]()
Нямам бивш приятел, че да мога да кажа как съм се запознала с него.А и като гледам как вървят нещата с моето момче сега, иска ми се никога да нямам "бивш"...
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Настоящият ми мъж от тука го познавамАбсолютно сериозно, запознахме се покрай форума.
А с бившия в парка покрай ку4етата, понеже 4есто се заси4ахме на разходка.
![]()
Робинята на Quench
axxx toz forum kfi 4udesa pravelПървоначално написано от SINDEL
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Otidoh da si pla6tam interneta i ima6e edno sladko mom4e tam i se okaza 4e tam deto si pla6tam neta e na roditelite mu ii taka toi sede6e na edin kompiutur i si pi6e6e v skype az vidqh kak se pi6e namerih go haha i mu pisah ii taka na dr den otidoh pak tam i trugnahme sled 2 dni :P
OnAzi BolkA v LqVo koQto 4uVstTvAM DenEm nE SprQ da NaStoqVa 4E vSI4ko Si Za MEne 4e Az SyM osHTe tVOq I nqMA da GO prOmeNQ..Dori ONaZi To4kA f KoqTo glEdAM noShte i tq e TvOq oShte A TI NE SPRQ DA PITASH ZA IMETO NA DRUGIQ!!!!
С бившият ми - приятел на приятели
Сегашният ми - приятел на приятели![]()
със сегашната ми приятелка в тоалетната на едно заведение..без майтап..телефоня ми звънна вътре и тя поиска да и пратя парчето с което ми звъни..![]()
Първоначално написано от kombarka
с сегашния в дискотека,уж всичко за 1 нощ пък вече колко години
с бившия - от приятели
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
s biv6iq se poznavahme cql jivot ot deca,a s nastoq6tiq se zapoznahme v diskotekata v negoviq grad,v posledstvie se okaza 4e ba4kame na edno i su6to mqsto v sf
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
С един-чрез общи приятели,с друг-на една гара..и с трети в ''аха''-то![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
купон4еееее![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
С бившия - на рожден ден на една приятелка
С настоящия - докато се разхождах в Морската градина.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
S biv6iq se poznavahme ot mnogo otdavna - hodehme v edin angliiski nqkude kum 4-5 klas, posle bqhme v edno u4ili6te do 12 klas i pak v edna grupa po angliiski.
Sus sega6niq - toi be6e nai-dobuur priqtel na gadjeto na moqta priqtelka i taka na edin kupon se zapoznahme i stana tq kakvato stana...![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
И с бившата и със сегашната - на хижа)
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
хаха...с първото ми гадже на една пейка,с последното на плажа... Инъче с "гаджета" се запознавам където си поискам...стига да съм в настроение не ми е проблем...ест гледам да е някое по-яко място![]()
Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!
ари ввве,аз шо не моа си намеря нещо тукаПървоначално написано от SINDEL
![]()
![]()
хах
Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!
При уролога.
С бившата ни запознаха общи приятели на плажа...Сегашната на рожден ден![]()
той е най-добър фр на братчедката.За пръв път се запознахме на неин рожден ден.Той беше на 8 аз бях на 6.
С бившия-на лагер през лятот
Със сегашния-той не е сегашен ама почтими в скайп