- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- поздравете мее!
Браво !
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
Споко е има време.....ще скъсате
![]()
;]
ай залагаме?поне няква кирия да изкараме от тая тем,освен неистовия смяхПървоначално написано от -4arovnata-
![]()
![]()
![]()
Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!
Желая ви много щастие, знам какво е чувството... Прекраснооо!![]()
![]()
Мн сте ми интересни като кажете "и тои ме обича" или "и тои чувства същото".Как можете да влезнете в главата на гаджето си и да прецените какво точно изпитва.......?От къде сте толкова сигурни??На тия години сме толкова дезориентирани и заблудени,че няма на къде повече.
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Браво мацка .. радвам се за теб.Пожелавам ви да бъдете заедно много,много време и да се обичате .. успех!![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
И след като разберете че всичко е пълна лъжа чуството е прекрасно ....Първоначално написано от /AnGeLs*Are*CrYiNg
![]()
![]()
![]()
![]()
Е как.. защо трябва да е лъжа бе хора, не бъдете такива песимисти! Спомените са прекрасни, а и когато не е зависело от вас дали ще се разделите, чувствата си остават завинаги в сърцата ви!Първоначално написано от Miss_Perfekt
Много от чуствата умират ако въобще ги е ималоПървоначално написано от /AnGeLs*Are*CrYiNg
Съгласна съм, че е така... Но не можем да спрем да чувстваме, само защото някой ден това чувство ще умре...Първоначално написано от Miss_Perfekt
Не мога да разбера какъв ви е проблема на всички.Момичето просто иска да сподели колко е щастливо!![]()
Пожелавам ви всичко най-хубаво и мн да се обичате! Няма по-хубаво от това чуствата ти да са споделени![]()
radvam se 4e ima hora koito sa 6tastlivi na toq svqt...za razlika ot men.... uspeh4eta mng ti se radvam
"поздравижелая ви най-искрено щастие и дълги години заедно"-картичка за сватбата ви
![]()
![]()
someone else...
И аз се присъединявам,супер е,че сте вече заедно.Всичко най-хубаво ви желая.![]()
![]()
![]()
Еми поздравления. Дано да нямате проблеми![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Е наистина дано нямате проблемиПървоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
тва че тука има няколко наранени хора като мен незначи че и с теб ще стане същото УСПЕХ
Честито!![]()
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Ех и аз да бях като авторката с моето момче...Първоначално написано от ~sun_girl~
И от мен честито и дано сте много щастливи!![]()
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Айде да ви е честито.След 9 месеца чакаме бебе,а ако скъсате-пиши,много се вълнувам от вашата връзка
![]()
БравооПожелавам ти да сте дълго време заедно и най-важното да се обичатее многоо
... най-вече всички гледаме със завист към случилото се ...Исках аз да си фана 12 годишно хлапе за гадже , но уви ... Не слушай коментарите , те не говорят!Първоначално написано от the_hottie
I am not an artist I am a fucking work of art!
breiii..4e ne6to 6mi naprai6 li ako ne te pozdravq,aa?![]()
P.S:mn sa mi stranni takiva o.0