- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Reknail или малко Рап от Пловдив :)
addnah те бе .. социалистПървоначално написано от Diam0nD
![]()
Пардон... та да се върнем на темата..Първоначално написано от Diam0nD
КОМЕНТИРАЙТЕ![]()
Хаха..Първоначално написано от Diam0nD
1. Тези песни са записвани в на Respect студиото.
2. Инструментали можеш да си "вземеш" от много места, ама логично, че ще са крадени и, че ще има други песни върхуу тези инструментали.
3. Моите инструментали са авторски всичките, без Requiem-а... той е семплиран от саунтрака на филма REQUIEM FOR A DREAM.
Мисля, че се изчерпах..![]()
Ами ако си наистина като Единака е повече от добреПървоначално написано от Diam0nD
![]()
Иначе.. прави си к'вит искаш песни.. ако мислиш, че има поне малко хляб в теб.. и няк'во развитие
Иначе и моите нови работи ще се хранилки.. така че... НП![]()
оооо човек ..не си ме разбрал правилно .... казах че ако си същия от мастило ...то там се представи мно дуре ...а за гепи не ми хареса нз защо ..заради обстановката или музиката .... просто ми беше скучно ...Първоначално написано от lipsva6_mii
И не съм искала да се заяждам с теб или пък да те нареждам ! ..... опитах се да си кажа мнението така че да не те засегна или нещо такова ..ама явно не се получи ....![]()
![]()
![]()
![]()
и се пак ти ли пя в мастило ...или ....съм в голямата заблуда ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ми да.. аз пях в Мастило, заедно със Славек..Първоначално написано от IdiOtKa
аз пях "A Fast Walk" и "Така Го Правим Тук", а той "Малко по-различен" и "Густо Ми Е"...
тия песни ги пяхме и на партито в Гепи, така че няма много логика в т'ва, което говориш :P
Ако си чула за "путки и жени" то т'ва е било на Коко някоя песен. Пичът ги пише много яки текстове, ама напоследък го е избило яко на ПАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕйй.. и за т'ва таката... т'ва е де
![]()
ае пишете още бееееее![]()
Е браво супер песни мн харесвам такава музика продалжавай такамн успехии :P
Еййй нигро![]()
мерси за комИнтИтИ
Чуйте едно ново демо, записано върху инструментала на Ъпсурт - Жената На Шефа...
Ташак е де.. не го вземайте насериозно
http://www.myspace.com/reknail => първата песен