.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Град
    Varna
    ei lipsvash mi q me add vyv fr :P predi malko poiskah :P v myspace de

Цитирай Първоначално написано от Diam0nD
    ei lipsvash mi q me add vyv fr :P predi malko poiskah :P v myspace de
    addnah те бе .. социалист

Град
    Varna
    нека не се обиждаме .. аз съм комунист

нека не се обиждаме .. аз съм комунист
    Пардон... та да се върнем на темата..
    КОМЕНТИРАЙТЕ

Град
    Varna
    та тая реяуем е наистина много добра ... а да те питам аз съм много навит да си запиша и аз 1 песничка в домашни условия ест ... а биит от къде да взема ?

та тая реяуем е наистина много добра ... а да те питам аз съм много навит да си запиша и аз 1 песничка в домашни условия ест ... а биит от къде да взема ?
    Хаха..

1. Тези песни са записвани в на Respect студиото.
    2. Инструментали можеш да си "вземеш" от много места, ама логично, че ще са крадени и, че ще има други песни върхуу тези инструментали.
    3. Моите инструментали са авторски всичките, без Requiem-а... той е семплиран от саунтрака на филма REQUIEM FOR A DREAM.

Мисля, че се изчерпах..

Град
    Varna
    a i samo da te pitam :vsi4ki tekstove koito pi6a sa mega h8arski .. v smis vinagi hranq nqkoi kato edinaka sym tva dali e dobre

a i samo da te pitam :vsi4ki tekstove koito pi6a sa mega h8arski .. v smis vinagi hranq nqkoi kato edinaka sym tva dali e dobre
    Ами ако си наистина като Единака е повече от добре
    Иначе.. прави си к'вит искаш песни.. ако мислиш, че има поне малко хляб в теб.. и няк'во развитие

Иначе и моите нови работи ще се хранилки.. така че... НП

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от lipsva6_mii
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    оооо не аз съм наркоманка .... и слушам чалга ...ооооо не ....
    сорри че го прие толкова лично ....не ми беше целта да те засегна чоек ..
    Peace ..
    Т'ва с чалгата не съм го казал
    има нещо вярно ...няма значение ...... и не се засягай толкос на такива мнения ....нито моето е първото нито последното .... важното е че допринасяш за тая музика ...бр ... аи peace ...
    Виж ся... истината е, че не се засягам. Никой не е длъжен да ми харесва песните. Просто съм на мнението, че когато човека се държи като нормален.. и просто е написал "пишете един коментар к'во мислите" .. при положение, че имате претенциите да сте много големи и с мислене на възрастни можеш да ми кажеш "т'ва и т'ва не ми харесва / ми харесва" и така... точка

Когато някой се заяжда с мен и се пробва да ме нарежда и аз му отвръщам със същото.. не е въпроса за песните.. въпроса е, че не се оставям да ме правят на паляк!
    оооо човек ..не си ме разбрал правилно .... казах че ако си същия от мастило ...то там се представи мно дуре ...а за гепи не ми хареса нз защо ..заради обстановката или музиката .... просто ми беше скучно ...

И не съм искала да се заяждам с теб или пък да те нареждам ! ..... опитах се да си кажа мнението така че да не те засегна или нещо такова ..ама явно не се получи ....

и се пак ти ли пя в мастило ...или ....съм в голямата заблуда ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

оооо не аз съм наркоманка .... и слушам чалга ...ооооо не ....
    сорри че го прие толкова лично ....не ми беше целта да те засегна чоек ..
    Peace ..
    Т'ва с чалгата не съм го казал
    има нещо вярно ...няма значение ...... и не се засягай толкос на такива мнения ....нито моето е първото нито последното .... важното е че допринасяш за тая музика ...бр ... аи peace ...
    Виж ся... истината е, че не се засягам. Никой не е длъжен да ми харесва песните. Просто съм на мнението, че когато човека се държи като нормален.. и просто е написал "пишете един коментар к'во мислите" .. при положение, че имате претенциите да сте много големи и с мислене на възрастни можеш да ми кажеш "т'ва и т'ва не ми харесва / ми харесва" и така... точка

Когато някой се заяжда с мен и се пробва да ме нарежда и аз му отвръщам със същото.. не е въпроса за песните.. въпроса е, че не се оставям да ме правят на паляк!
    оооо човек ..не си ме разбрал правилно .... казах че ако си същия от мастило ...то там се представи мно дуре ...а за гепи не ми хареса нз защо ..заради обстановката или музиката .... просто ми беше скучно ...

И не съм искала да се заяждам с теб или пък да те нареждам ! ..... опитах се да си кажа мнението така че да не те засегна или нещо такова ..ама явно не се получи ....

и се пак ти ли пя в мастило ...или ....съм в голямата заблуда ...
    Ми да.. аз пях в Мастило, заедно със Славек..
    аз пях "A Fast Walk" и "Така Го Правим Тук", а той "Малко по-различен" и "Густо Ми Е"...

тия песни ги пяхме и на партито в Гепи, така че няма много логика в т'ва, което говориш :P

Ако си чула за "путки и жени" то т'ва е било на Коко някоя песен. Пичът ги пише много яки текстове, ама напоследък го е избило яко на ПАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕйй.. и за т'ва така та... т'ва е де

ае пишете още бееееее

Град
    SomEwheRe...
    Е браво супер песни мн харесвам такава музика продалжавай така мн успехии :P

Еййй нигро

мерси за комИнтИтИ

Чуйте едно ново демо, записано върху инструментала на Ъпсурт - Жената На Шефа...

Ташак е де.. не го вземайте насериозно

http://www.myspace.com/reknail => първата песен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си