Цитирай Първоначално написано от lipsva6_mii
Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
Цитирай Първоначално написано от lipsva6_mii
Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
оооо не аз съм наркоманка .... и слушам чалга ...ооооо не ....
сорри че го прие толкова лично ....не ми беше целта да те засегна чоек ..
Peace ..
Т'ва с чалгата не съм го казал
има нещо вярно ...няма значение ...... и не се засягай толкос на такива мнения ....нито моето е първото нито последното .... важното е че допринасяш за тая музика ...бр ... аи peace ...
Виж ся... истината е, че не се засягам. Никой не е длъжен да ми харесва песните. Просто съм на мнението, че когато човека се държи като нормален.. и просто е написал "пишете един коментар к'во мислите" .. при положение, че имате претенциите да сте много големи и с мислене на възрастни можеш да ми кажеш "т'ва и т'ва не ми харесва / ми харесва" и така... точка

Когато някой се заяжда с мен и се пробва да ме нарежда и аз му отвръщам със същото.. не е въпроса за песните.. въпроса е, че не се оставям да ме правят на паляк!
оооо човек ..не си ме разбрал правилно .... казах че ако си същия от мастило ...то там се представи мно дуре ...а за гепи не ми хареса нз защо ..заради обстановката или музиката .... просто ми беше скучно ...

И не съм искала да се заяждам с теб или пък да те нареждам ! ..... опитах се да си кажа мнението така че да не те засегна или нещо такова ..ама явно не се получи ....

и се пак ти ли пя в мастило ...или ....съм в голямата заблуда ...