- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Kак се чувствате след седмия час в училище?
как се чувствате след 7-мия час в училище?
бихте ли одобрили да се повишат тези часове на 10 ако се предлага повече подготовка?
znam 4e iska6 da opita6 nai-sladkoto ot jivota...no imam drygi planove za tazi ve4er!
НЯМАМ ПРЕДСТАВА 6ТОТО ИЛИ ОТИДА ЗА 4 4АС ИЛИ СИ ТРУГНА 4 ТАКА 4Е НЕМОАА КААА![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
чувствам се уморена и гладна не ми се стои пове1е на училище .Искам да се прибера вкъщи да се наям и да си почина.Никога не бих приела да станат 10 часовете![]()
...
Еми от доста време несам седел до 7 мия часИначе преди бях много изморен и ми се спеше много
![]()
Mii 4uvstvam se izmorena ii mi se dospivaNqma da go prejiveq ako stanat 10 4asa
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Гадно,тягостно,неприятно..+ ова огладнявам и става още по зле,пък за 10 часа никак не ми се мисли o.o
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Чъвствам се доста уморена,скапана,гладна и искам да се прибера и не знам дали ще мога да издържа на 10 часа,но тфа е нечовешко...
Една дума-УЖАСНО!
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Само 1 ден имам толкова часове и то всичките Математика,ЗИП Математика,БЕЛ не знам си кви простотии и изобщо не стъпвам тогава.Иначе имам и 12 часа на 1 ден ама те са 2х5 часа практика и още 2 специалнио и не се осещат
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Ами смазана се чувствам.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Ми аз съм 8-ми кл и нямаме по 7 часа, ама след шестия е нетърпимо..
скапана.![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
След 7мия ча съм като пиана... Изобщо не осъзнавам на кой свят се намирам... Всичко ми е много смешно и се хиля като луда...(защо "като"?)![]()
Чувствам се скапана и нямам търпение да се прибера в нас![]()
Та ние един път на две седмици имаме 9 часа.. накрая съм като смазана от валяк; отегчена.. Доста изтощаващо е. С нетърпение очаквам момента, в който отново ще съм си у нас.
You are broken, I can fix you...
Хем радостна,че ще се прибера,хем ужасно,че пак треа си пиша.![]()
Аз след 7 час съм като пребита, не мога да си стоя на краката и не знам на кой свят се намирамвие ми говорите за 10
-
ВИЙ ЛУДИ ЛИ СТЕ БЕ ?!?!?!?!?!!?
![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
LoVe YoU sOoOoOo MuCh...
emi mnogo e gadno sled 7 4as az imam po 9 4asa praktika taka4e o6te 1 6te mi e vse taq 4esno kazano
Леле,аз 7 едвам издържам...![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Няма смисъл да имаме по 10 часа, защото като се изморим започваме да се разсейваме, да не можем да внимаваме в час и т.н. , (поне аз така започвам да се чувствам след 5-6 час) и няма да приемем нищо от това, което ни се казва.