.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp

Лудата ми баба (не това, което си мислите)

Предполагам вс имат проблеми от естеството на "баба ми е от др поколение и не ме разбира". При мен обаче е много по- сложно. Сериозно се притеснявам да няма някаква психическа болест... Да, сериозно! Притеснявала съм се, хах, немога да я понасям... Не става въпрос да не харесва приятелите ми, начинът ми на обличане или възпитанието ми, (въпреки че и с изброените не е съгласна) Родът на баба ми е как да се израся.. Тя произлиза от заможно семейство (на 70-75г е) и самото и семейство страда от този "синдром Винаги съм прав" Тя не признава грешките си никога, заплашва те дори ако и повишиш тон или за най- малкия упрек. За сметка на това винаги е права, независимо дали става въпрос за компютърна програма или садене на цветя. Ще разкажа най- прясната история:

Бързам аз да ходя да ям, че трябва да излизам и от коридора към кухнята. В коридора- дъската за гладене подпряна на стената. Тя ми казва вдигни я, аз отговарям Вдигни я сама. (т.е. да я вземе и да я прибере) Тя се развика и отиде да се оплаче на майка ми, каза, че след като баща ми бил дошъл (той работи извън страната и си идва този петък) съм щяла да имам големи проблеми и т.н. Това всичкото и още много го изприказва на вечеря в трапезарята. По едно време не издържах и станах от масата. отидох да ям в кухнята. И тъй като стените не са мн дебели а тя буквално викаше, чух как майка ми ме защитаваше, а тя нападаше и нея.. Просто не умее да губи... След около 5 мин дойде при мен в кухнята и вика: Искам само да ти кажа, че ти няма да сядаш на компютъра и няма да гледаш телевизия. (естествено, че тя неможе да ми забрани нещо подобно, но компютъра ми изгоря в буря и този е нов, телевизора също, тя ги е купила тъй като баща ми го няма (тя му е майка) и сега мие забранено да използвам нещо което тя е купила. Звучи смешно, нали? ами баба ми е луда... Не стига семейството, от което произхожда (разказвали са ми, че вс са с трудни характери, надути и т.н. ) явно има и някакви психически отклонения, тъй като от време на време си измисля някакви неща, че някой ме докарал или нещо подобно. Но това явно не е достатъчно- 75 години хич не са малко та и това отгоре... Баща ми си идва по веднъж в месеца. Понякога се случва да си дойде и по 3 пъти, друг път да не си дойде въобще. Като си дойде веднага възникват скандали, тя никога не е доволна от нищо. Майка ми не смее да й каже нищо тъй като не иска да се кара с тате за малкото време, през което той е с нас.
    Въпреки това след скандала с дъската тя не пропусна да отбележи, че и този път баба не е права. естествено последва нова караница... Баща ми я защитава постоянно тъй като с майка ми открай време имат проблеми... Незнам какво да я правя...

Град
    Враца
    ахах , трябва да и нанасяш контрол

баба ми винаги се е даржала добре с мен обаче много си позволяваше почнах да я бия като по малак мн я биех сега вече спрях щот осъзнах колко съм бил глупав , горката жена

обаче вече не си позволява екстри само гледа да съм добре
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Град
    in your sweet dreams
    по дяволите моята е същата само че май вече и на баща ми му дотегна тъй като майка ми просто вече не издържа и си изпуска нервите и сега търси нов апаратамент и може би ще се местим ... просто не се издържа въпреки , че моята баба нищо не купува и не може да ми забрани , но все едно нарочно ме излага пред приятелките ми ... попринцип като ми вика "УЧИ!!" след това моментално се изнася от стаята ми , но когато има приятелки започва някак ... да се прави на интересна (така да се каже) ... започва да ми вика "веднага сядай да учиш бе дете , че ще хвана тоягата и ще видиш кфо ще те правяя" аз естествено не съм свикнала да чувам такива неща и просто я гоня от стаята ... адски досадно е а лудата ми бабичка си продължава с своето , голям инат е ... а когато почна да и обяснявам как ме излага пред приятелките тя се хили като малоумна и ми казва "какво те излагаам ... блабллалбалбабла"
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Моята баба е ПИЧ!! Обичам я повече от всичко на света!!!!Не си представям живота без нея.На Нова година се събирахме на наща вила,баба се обади на приятелите ми,подготви всичко и то за 2 дена и на 31-вечерта всичко беше супер,даже после си пийна с нас...Абе баба е номер 1!!!

Град
    Ha MopeTo (sun)
    и моята баба е готина,никога е нямало скандали,а за от този тип-и дума да не става ...
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    moita baba e spr samo 4e mn mi roi iz li4niq jivot [v 4ekmedjeto i belejnika sled koeto se ma vr1nka da y4a ] ama e mn qka i mi ydisva na ak1la. drygata mi baba imam 4yvstvoto 4e s1m ot 6eker napraena i tyi lqto v 8 4asa xykna da ma t1rsi 4e bilo k1sno [be6e o6te pek i sl1nce] no....... i si4ki deca q gleeeeeeeeedaxa stranno.i e osobnq4ka a tretata mi baba e qka i pekana samo 4e me kara da qm b1rko4ite i [e az pak si praq filiiki ama mi vr1nka po nqkoi p1t.samo 4e pri neq ima 1 doma6no ky4e v k16tata v selo i nestiga 4e r1mji mene i fr mi ami i samo kosmi prai i mn ma otvra6tava i e xpr m1r6avo i grozno
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Що не я отрежеш в очите... Кажи и "Ае ти не си ми майка, нито баща и ми писна да ти слушам простотиите" и тн ддз измисли нещо ..аз не бих търпял такова отношение тбх
    The Spark

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Освен да говориш с баща си да я усмири..моята е почти същата,и след разговор с татко се държи по-добре
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Знам, че звучи гадничко, ама тя скоро ще умре... А за сега предлагам да и отстъпваш и да и се подмазваш (от нея можеш да изкопчиш много пари) Лично аз не ги одобрявам тези неща, но винаги си има изключения и твоя случай е точно такова изключение. Като ти каже да прибереш дъската и се усмихни и я прибери, а после я помоли за някой лев "назаем".... за сладолед...

ммисля че баща ти има малка вина за това (не го обвинявам или нещо такова)но тя се държи така защото баща ти защитава нея а не вас говори с "тате" си и му обясни че вече си голяма и разбираш повече и не искаш баба ти да се държи с теб все едно си взета от улицата а искаш поне малко да те уважава все пак си и внучка а не детето на съседа късмет
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Що не я отрежеш в очите... Кажи и "Ае ти не си ми майка, нито баща и ми писна да ти слушам простотиите" и тн ддз измисли нещо ..аз не бих търпял такова отношение тбх
    Смяташ ли, че не й го казвах, това и още много неща.. ТЯ Е НЕВЪЗМОЖНА...

Оле.. и тя като мойта.. АНТИ БАБА
    Решихме да си вземаме котка.. персийка и баба са убади и започна.. колко косми имали.. какви грижи били.. не ни трябвали..и преди като сам била малка сам имала алергия.. сякфи подобни..
    Мечтите са безкрайни..

Еми тя мойта доскоро беше година, ама от възрастта ли, от какво ли...почна да ми държи сметка колко време съм седяла навън и с кой точно съм била.Неща, които по принцип казвам САМО на нашите, защото така е редно все пак.И веднъж ми се развика как съм можела в делничен ден 3 часа да съм била навън... Добре, че после майка я насмота, шот ако не беше, сама шях да си довърша работата и не отговарях. Таа, какво да ги правиш старите, изкуфяват си.Не и се впрягй много и по-добре говори с баща си много сериозно.

Моята баба е ВЪРХА!! Обичам я повече от всичко на света!!!!Не си представям живота без нея.Абе баба е номер 1!!!И аз страшно много я обичам и никога не ми е държала сметка за нищо МНОГО Я ОБИЧАМ

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от pepi_090
    Моята баба е ВЪРХА!! Обичам я повече от всичко на света!!!!Не си представям живота без нея.Абе баба е номер 1!!!И аз страшно много я обичам и никога не ми е държала сметка за нищо МНОГО Я ОБИЧАМ
    Koй те пита за твойта баба?
    The Spark

az mn mn mrazq moita baba... ama neq ve4e q e strah da govori s mene 6toto postoqnno i kre6tq... i tq se darji qko gadno s mene ... seki den q vijdam (6tot jivee v saseden apartament :@ :@ :@ ) i seki pat me gleda kato na kryv, qko e neblagodarna ... kvot i da napraa nikoga nema da mi kaje mersi... mislq 4e ako ne sam i az 6te6e da e myrtva dosta otdavna.... oh mraza q..... za tvoita... mn kofti... ne otstypvai... ne se predavai... vikai i 6tom tq ti vika... nz kvo dr... spored mene trea da ima nekva otdelna strana ili pone 4asto ot stranata koqto da e izolirana za starite hora... pfff ebati napastta

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    пфф да ти имам бабата ... ако съм ти на мясотот ще и тегля една майна и до там ще й е
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Мойта е досуш същата.Живея с нея от малка и затова се налага да я слушам.Когато прочетох всичко това се чудех дали не съм го писала от някой друг профил...направо абсолютно същата ситуация...

Град
    В АдА
    Казах на баба че ще си зимаме куче и тя каза че ще ни изгони от вкъщи (тва преди две години)
    Сега по кротка е станала а за проблема ти - не и отговаряй и няма да има причина да ти се кара аз не бих и и говорила

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от my baby love
    moita baba e spr samo 4e mn mi roi iz li4niq jivot [v 4ekmedjeto i belejnika sled koeto se ma vr1nka da y4a ] ama e mn qka i mi ydisva na ak1la. drygata mi baba imam 4yvstvoto 4e s1m ot 6eker napraena i tyi lqto v 8 4asa xykna da ma t1rsi 4e bilo k1sno [be6e o6te pek i sl1nce] no....... i si4ki deca q gleeeeeeeeedaxa stranno.i e osobnq4ka a tretata mi baba e qka i pekana samo 4e me kara da qm b1rko4ite i [e az pak si praq filiiki ama mi vr1nka po nqkoi p1t.samo 4e pri neq ima 1 doma6no ky4e v k16tata v selo i nestiga 4e r1mji mene i fr mi ami i samo kosmi prai i mn ma otvra6tava i e xpr m1r6avo i grozno
    men puk me otvra6tava otvratitelnata ti lispa na kultura i izoilieto karucarski prikazki...be s dve dumi ti me otvra6tavat6...qj blivo4ite na baba si i se udavi s tqh!

xax i s moqta baba e podobno ama tq samo miu marmori i pak tyi vinagi e prava ama bez da mi zqpa ili zabranqva..i vinagi kot iskam takova
    When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Оле милата напълно ти съчувствам, моята баба също е адски отвратителна и винаги си мисли, че е права, ама добре че не живее вкъщи, щото тя нанесе ли се, аз се изнасям. Не мога да я понасям ама грам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си