.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Супер фен

Искам да се разделят ...

Незнам от къде да започна ... объркана съм адски много.Напоследък родителите ми се карат много.Майка ми на няколко пъти тръгваше да си събира багажа,но баща ми я спираше.Сега отново са скарани и тя каза,че не можела повече така да живее,и че иска да се махне,но не го прави(незнам защо).Казвала ми е,че е с баща ми само заради мен .. но аз предпочитам да са разделени,от колкото всяка вечер да слушам лудите им скандали,които продължават до среднощ.Искам да я убедя да си събере багажа и този път наистина да се махне.Ще ми е много гадно отначало,но и сега не ми е добре при тези обстоятелства.Кажете ми какво да и кажа и какво да анправя,за да разбере тя,че я подкрепям напълно в решението й и че за мен това е по добре???
    Обичам те <3 !!!

Град
    Русе
    Кажи и че не е нужно да прави такава жертва за теб/да остава с баща ти въпреки че вече не го обича/Подкрепи я в това нейно решение , кажи и че искаш и тя да е щастлива, че ти е писнало от постоянните караници и викове и не искаш да живееш повече така, че искаш да си спокойна!
    ...

Супер фен
    Град
    Панацея
    направо й кажи да си ходи
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]Кажи и че не е нужно да прави такава жертва за теб/да остава с баща ти въпреки че вече не го обича/Подкрепи я в това нейно решение , кажи и че искаш и тя да е щастлива, че ти е писнало от постоянните караници и викове и не искаш да живееш повече така, че искаш да си спокойна!
    +1
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Нека тази тема я прочетат всички онези пикли и пикльовци, които обясняват как най-лошото за 1 дете е родителите му да се разведат, независимо какви са им отношенията!
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

В доста от случаите родителите остават заедно само заради детето. Но това не винаги е достатъчна причина нещата да се успокоят и всичко да мине. Има моменти, в които колкото и да не им се иска да го правят е необходимо да се разделят. Нима детето се чувства по-добре в семейство, в което скандалите са ежедневие, да не говорим за нещо повече от скандали? Моят съвет е да говориш с майка си, да я подкрепиш и да й кажеш, че каквото и решение да вземе, ти ще си с нея. Не знам как по друг начин бих могла да ти помогна. Надявам се нещата да се оправят някак си.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

слава богу,че наще вече не живеят заедно ... не са се разделили ... просто майка ми работи в друг град ... и всеки път като се прибере се почва със скандали ... татко казва,че му е по-добре като изобщо не се прибира.и аз мисля ,че ще е по-добре ако се разделят,но кой ме слуша

Супер фен
    Благодаря ви,че ме подкрепихте.Вече адът със скандалите приклучи.С майка ми се приместихме.И въпреки,че ми е по - спокойно така,но е малко гадно.Често се случва акто остана сама да поплача,но все пак мисля,че това е най - добрия вариант.Благодаря отново
    Обичам те <3 !!!

Ne vinagi nai lo6oto e roditelite da se razdelqt ponqkoga e po dobre

не те саветвам да го искаш няма да ти стане по добре...
    !!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си